Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Nekem ez a kedvenc Corsa videóm! Ez a Klasen féle Corsa volt, ha jól tudom. Ök csinálták most azt a durva 600 lovas sárga Speedstert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 szóval, hogy mit is jelent eme bizonyos két betűcske: TR? egy spanyol oldalon azt irja, hogy TR: Tuning Relax hozzáértők, segítsetek légyszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Inkább kérdezd azt, hogy hogy lehet befeszegetni egy A Corsába a C20XE-t, vagy a 3000 24V MV6-ot, arra szerintem hamarabb kapnál választ. :P De ez a Tuning Relax szerintem hülyeség... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Hy! köszi a gyors választ, hát egyelőre biztos nem állnék egyiknek se hozá! de azért gondolkodom h hogyan lehetne vadabbá tenni az amúgy is halálos fapados corsám :( egyelőre nekem kuss. majd még írok! Hy all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Hy! köszi a gyors választ, hát egyelőre biztos nem állnék egyiknek se hozá! de azért gondolkodom h hogyan lehetne vadabbá tenni az amúgy is halálos fapados corsám :( egyelőre nekem kuss. majd még írok! Hy all C20-as Corsát már építettem párat, ha azzal kapcsolatban lenne kérdésed, segítek szívesen, de az olajkályhákhoz nem értek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Akkor faxa! egyelőre nem hinném de kituggya, ha lenne most fölös 300.000 ft-om akkor lhet h felvehetnénk a kapcsolatot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 De ez a Tuning Relax szerintem hülyeség... :( A Tunig Relax sztem is kicsit hülén hangzik, más nem irok az opelnek... Inkább kérdezd azt, hogy hogy lehet befeszegetni egy A Corsába a C20XE-t, vagy a 3000 24V MV6-ot, arra szerintem hamarabb kapnál választ. :P Olyan már van nálunk, az nem jó. Képzeld azt, hogy nem tudsz lerázni egy Corsát a pályán :cry: Inkább legyen egy 5,4 l V8-as a Diplomatból :D a csomitartóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Akkor faxa! egyelőre nem hinném de kituggya, ha lenne most fölös 300.000 ft-om akkor lhet h felvehetnénk a kapcsolatot :( Meg még sok pénzed a műszakikra, zöldkarira, KPM-re....... Nem éri meg motort cserélni.Inkább TD...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 A Tunig Relax sztem is kicsit hülén hangzik, más nem irok az opelnek... Olyan már van nálunk, az nem jó. Képzeld azt, hogy nem tudsz lerázni egy Corsát a pályán :P Inkább legyen egy 5,4 l V8-as a Diplomatból :D a csomitartóba Hol nálatok? Szekszárdon? :( Vagy most Magyarországra gondoltál? Csak mert Magyarországon tudomásom szerint csak 3 XE A Corsa van., vagyis 2,5. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Meg még sok pénzed a műszakikra, zöldkarira, KPM-re....... Nem éri meg motort cserélni.Inkább TD...... Én nem olajkályháznék, az tuti. Különben se hiszem, hogy olyan hülye emberek melóznának a KPM-en, hogy ne tünne fel nekik egy turbó egy olyan motoron, amire nem való... Tehát az is adó és biztosításcsalás, meg a vizsgát is buktad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Szekszárdon nincs semmi, vagyis de, egy fekete A Corsa, de az nincs kétezres sztem Magyarországra gondoltam, azt hittem van V6 Corsa az országban de akkor egye-fene jó lesz a háromezres vé hatos is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 C20NE A Corsa van egy rakás, szerintem 10 lehet. C20XE A Corsa van talán 3, ezekhez mindhez van közöm. Még egy volt, de azt ha jól tudom elbontották. C20LET A Corsa 1 van és ha minden jól megy, még egy lesz. :( V6-os Corsa nincs itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Én nem olajkályháznék, az tuti. Különben se hiszem, hogy olyan hülye emberek melóznának a KPM-en, hogy ne tünne fel nekik egy turbó egy olyan motoron, amire nem való... Tehát az is adó és biztosításcsalás, meg a vizsgát is buktad... De az út szélén okoskodó rendőrt nem tudod majd meggyőzni, hogy miért nem stimm" a motorszámod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 De az út szélén okoskodó rendőrt nem tudod majd meggyőzni, hogy miért nem stimm" a motorszámod.... Még soha nem kérdezték. :P A következö viszont le lesz kezelve... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Még soha nem kérdezték. :cry: A következö viszont le lesz kezelve... :P Kisit sem lesz gyanus a csiga a gépen mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Kisit sem lesz gyanus a csiga a gépen mi? :( Ott se fog többminden látszani, mint a szívón. Ott egyedül a csövezé, a Cooler és a hangja árulkodó. De érjenek utól. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ott se fog többminden látszani, mint a szívón. Ott egyedül a csövezé, a Cooler és a hangja árulkodó. De érjenek utól. :( Ebként TD ügyben pedig S.vadkerten, Solton, és itt Kméten is vannak hozzáértők.Gyanítom, Laller is hozzá tud szólni a témához! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Ebként TD ügyben pedig S.vadkerten, Solton, és itt Kméten is vannak hozzáértők.Gyanítom, Laller is hozzá tud szólni a témához! :P Ááá, Lali nem foglakozik olajkályhákkal, meg ilyen kis turbókkal. :( Egyébként a leg ésszerübb az lenne, ha lenne még egy benzines kasztni, amibe bele lehetne tenni a technikát és ha arra támad kedve, átcseréli a rendszámokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 köszi a sok infót, jo éjszakát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 ....Egyik kedvenc karosszéria típuson az Opelnél a 2 ajtós szedán. Igen, tetszik a TR, főleg azért mert nem is tucatautó.... Szerintem az egyik legcsúnyább Opel. De ha neked tetszik, akkor hajrá :( http://www.corsa-a-tr.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 ... V6-os Corsa nincs itthon. még... :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Ezt én csináltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 nekem teccik a videó főleg az a kék az elején, a TR, meg a végén az a 620 lovas Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 A videó nekem is tetszik, a hangot meg levettem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November9, 2007 Megoszt Elküldve November9, 2007 Volt benne jópár ismerös, Corsa. Többnek a tulaját is ismerem német fórumokról. Az utolso fekete 3 ajtós, amiröl a kombi elött volt még pár kép, arról a mostani Flashben van egy cikk. Ma jelent meg kint németben. Az az egyik kedvenc corsám, nagyon korrekten rakta össze a tulaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts