Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Lehet, hogy sikerült átrakniuk a 4x4 -et... :P Biztos nem, akkor sokkal szélesebb lenne. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Biztos nem, akkor sokkal szélesebb lenne. :( Amúgy most láttam a videán a Calis videód. Donorteszt volt? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Amúgy most láttam a videán a Calis videód. Donorteszt volt? :( Ja kipróbáltam mit tud. Mondjuk elötte épp lelötte a folytószelepházról az egyik nagyobb vákuumcsövet, ezért végig elfújta a nyomást. Ezért gyorsult olyan rosszul. :P Ez még Kecsó elött volt az autópályán és csak bent Kecsón sikerült rájönni, hogy mi is van, ugyanis alapjáraton elég Subarus hangja volt. Ahol terhelésen kifújta a nyomást, ott alapjáraton elég rendesen fals levegöt szívott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Láttam ma itt a Szalagházak előtti szakaszon parkolni egy első szériás Corsa A GSI-t.Bár a motorterébe nem láttam be, gyári első és hátsó lökösök, gyári kagylóülés, meg ilyesmi volt benne.CSak az a kérdés, mivel 13'-as kis keréken gördült, hogy lehet, hogy ez még a 1.3 SR lehetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Láttam ma itt a Szalagházak előtti szakaszon parkolni egy első szériás Corsa A GSI-t.Bár a motorterébe nem láttam be, gyári első és hátsó lökösök, gyári kagylóülés, meg ilyesmi volt benne.CSak az a kérdés, mivel 13'-as kis keréken gördült, hogy lehet, hogy ez még a 1.3 SR lehetett? Rámegy a 13" a GSI-re is. Az 1.3 SR máshogy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ... Akkor lehet azért (is :() világított a motorhibajelző... Amúgy megnéztem és van LET alkatrészbontásom. Igaz nem annyira jó a képek felbontása, de használható. Ha elküldöd a postacímedet, akkor elküldöm lemezen, mert mostanában tuti nem fogok arra járni sajna. Na, de mielőtt kipicsáznának minket az offért: Szerintem tök sokat dob rajta az egykarú ablaktörlő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Rámegy a 13" a GSI-re is. Az 1.3 SR máshogy néz ki. http://84.20.31.133/images/728/72868688185.jpg Akkor csak GSi-t láttam! :( Asszem holnap teszek rá egy cetlit, hogy ha el akarná adni esetleg...........meg hogy milyen motorral van szerleve, meg ilyenek..... :P Tudom, beteges! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ... Tudom, beteges! :P Az. De jó helyen vagy. Mi megértünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Wolfi! Ezt csak neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Akkor csak GSi-t láttam! :P Asszem holnap teszek rá egy cetlit, hogy ha el akarná adni esetleg...........meg hogy milyen motorral van szerleve, meg ilyenek..... :cry: Tudom, beteges! :D ehh... vazz... ezért adtad el? Vagy félre értek valamit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Tiszta papír, legál motor. Ha így nézzük, számára főnyeremény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Wolfi! Ezt csak neked! Ez ennyiért korrekt. :( Ne habozz, ha GSI-t akarsz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ez ennyiért korrekt. :( Ne habozz, ha GSI-t akarsz. :P Mondjuk nekem a kislámpás jobban tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Semeddig nem tart átalakítani. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Nekem a nagylámpás is tetszik. Átalakítani meg fölösleges, mert ez így eredeti GSI. Mire szerez hozzá faceliftes GSI lökösöket, küszöböt, szárnyat, müszerfalat, üléseket, kárpitokat stb. már lehetne egyböl kislámpásat venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ja, hogy teljesen? Az úgy más. Én csak a lámpákra gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Wolfi! Ezt csak neked! Tecc.Hm.Fene a bakancsodat, most kezdhetek agyalni....... :cry: :P Tiszta papír, legál motor. Ha így nézzük, számára főnyeremény. Jóól tetszik gondolni...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Tecc.Hm.Fene a bakancsodat, most kezdhetek agyalni....... :cry: :( Ez most komoly? :D Aztán megint Demónál köt ki a gép... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ez most komoly? :D Aztán megint Demónál köt ki a gép... :P Kizárt.Több ilyen átépítősdit nem csinálok amíg itthon nem lesz normálisan beszabályozva ez a dolog, mert jelenleg nincs igény és nincsen létjogosultsága ezenek az autóknak Magyarországon.Sajnos....... :cry: Persze kipróbára minden további nélkül megkaphatja majd...... ;) Csak jön még a neheze.Át kell vinnem a tervet a pénzügyi tanácsadómon is, és sztem nem lesz 1Xű..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ...jelenleg nincs igény és nincsen létjogosultsága ezenek az autóknak Magyarországon.Sajnos....... :( Igény még csak vóna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Igény még csak vóna... Sztem kb. minden 3. embernek XE dohogna a motortérben........ :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Ahogy magamat ismerem, nekem kettő is lenne belőle. :( Egy szelídnek látszó vadállat, mint a Demóé utcai vadászatra, és egy szélesített bestia, csak mert szép. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 egy szélesített bestia, csak mert szép. :P .................meg abba kényelmesebben elférne a V6! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Hmmm :( Most hogy mondod! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Csak jön még a neheze.Át kell vinnem a tervet a pénzügyi tanácsadómon is, és sztem nem lesz 1Xű..... :( Jól gondoltam...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts