Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Amúgy most láttam a videán a Calis videód. Donorteszt volt? :(

Ja kipróbáltam mit tud.

Mondjuk elötte épp lelötte a folytószelepházról az egyik nagyobb vákuumcsövet, ezért végig elfújta a nyomást.

Ezért gyorsult olyan rosszul. :P

Ez még Kecsó elött volt az autópályán és csak bent Kecsón sikerült rájönni, hogy mi is van, ugyanis alapjáraton elég Subarus hangja volt. Ahol terhelésen kifújta a nyomást, ott alapjáraton elég rendesen fals levegöt szívott.

Elküldve

Láttam ma itt a Szalagházak előtti szakaszon parkolni egy első szériás Corsa A GSI-t.Bár a motorterébe nem láttam be, gyári első és hátsó lökösök, gyári kagylóülés, meg ilyesmi volt benne.CSak az a kérdés, mivel 13'-as kis keréken gördült, hogy lehet, hogy ez még a 1.3 SR lehetett?

Elküldve
Láttam ma itt a Szalagházak előtti szakaszon parkolni egy első szériás Corsa A GSI-t.Bár a motorterébe nem láttam be, gyári első és hátsó lökösök, gyári kagylóülés, meg ilyesmi volt benne.CSak az a kérdés, mivel 13'-as kis keréken gördült, hogy lehet, hogy ez még a 1.3 SR lehetett?

Rámegy a 13" a GSI-re is.

Az 1.3 SR máshogy néz ki.

72868688185.jpg

Elküldve
...

Akkor lehet azért (is :() világított a motorhibajelző...

Amúgy megnéztem és van LET alkatrészbontásom. Igaz nem annyira jó a képek felbontása, de használható.

Ha elküldöd a postacímedet, akkor elküldöm lemezen, mert mostanában tuti nem fogok arra járni sajna.

Na, de mielőtt kipicsáznának minket az offért:

jez%20nova%20012.jpg

Szerintem tök sokat dob rajta az egykarú ablaktörlő.

Elküldve
Akkor csak GSi-t láttam! :P Asszem holnap teszek rá egy cetlit, hogy ha el akarná adni esetleg...........meg hogy milyen motorral van szerleve, meg ilyenek..... :cry:

Tudom, beteges! :D

ehh... vazz... ezért adtad el? Vagy félre értek valamit? :(

Elküldve

Nekem a nagylámpás is tetszik.

Átalakítani meg fölösleges, mert ez így eredeti GSI. Mire szerez hozzá faceliftes GSI lökösöket, küszöböt, szárnyat, müszerfalat, üléseket, kárpitokat stb. már lehetne egyböl kislámpásat venni.

Elküldve
Ez most komoly? :D Aztán megint Demónál köt ki a gép... :P

Kizárt.Több ilyen átépítősdit nem csinálok amíg itthon nem lesz normálisan beszabályozva ez a dolog, mert jelenleg nincs igény és nincsen létjogosultsága ezenek az autóknak Magyarországon.Sajnos....... :cry:

Persze kipróbára minden további nélkül megkaphatja majd...... ;)

Csak jön még a neheze.Át kell vinnem a tervet a pénzügyi tanácsadómon is, és sztem nem lesz 1Xű..... :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.