Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ha mindenki autószerelő, akkor vegyél Mantát! Abba az amcsi V8-ak is beleférnek simán, taposás nélkül! :(

(Tudom, tudom, nem kell mindenkinek Manta, de hátha még egy lelket megtérítek :P)

Elküldve

sajnos az öregem elég maradi!

és az eredetit szereti... :(

még a saját autójába se rak be új motort pedig abba már 350 000kmvan és van hozzá másik motor otthon!!!

Elküldve
:cry: :D Az enyémbe csak 130.000km van össz vissz!ugyhogy nem igazán cserélném le! :(

Ismerőstől vetted?Magyarországi a gép?Szervízkönyve megvan?Mert ha nincs, akkor nem biztos az a 130e.km....... :P

Elküldve
Szivesen megnézném,ahogy generátorszíjat cserélsz rajta! :P

akar a fene. Nekem ha lesz akkor "csak" C20XE lesz. Ezen cseréljen a gazdája. :cry:

Ismerőstől vetted?Magyarországi a gép?Szervízkönyve megvan?Mert ha nincs, akkor nem biztos az a 130e.km....... :(

Mindig ez a pesszimizmus. Nézzük optimistán is a dolgokat. :D

Elküldve

ismerőstől vettük!én vagyok a 2.tulaj!és tutkóra annyi van benne, mert csak ünneplős autónak használták! :(

Magyarországi és itthon vették szalonból! :P

Elküldve
ismerőstől vettük!én vagyok a 2.tulaj!és tutkóra annyi van benne, mert csak ünneplős autónak használták! :(

Magyarországi és itthon vették szalonból! :cry:

Akkor ebbe bátran bele lehet tenni a C20XE-t, bírni fogja a kasztni! :P

Elküldve
Szivesen megnézném,ahogy generátorszíjat cserélsz rajta! :(

Nem fogod elhinni, de több hely van a V6 mellett szíjat cserélni, mint egy C20XE mellett. :P

Elküldve
Akkor jöhetne Mélykék ajánlata azzal a kis feketével..... :(

Sanyinak van igaza ! Manta kell :P vagy senator és mehet a dual ram :cry:

Elküldve
És a Magnum ?

Az már smafú ? ;) :(

Szegény Krisztire nehogymár rásózz egy Ferrari-t, vagy egy bajszos hapsit! :P

Sanyinak van igaza! Manta kell :P vagy Senator és mehet a dual ram :P

Ugye hogy ugye? :P És ha azt mondom, hogy Manta kell ÉS Senator? :cry: Na jó, azért kell egy Corsa is, csak hogy ne offoljunk (és tényleg kellene :D).

Elküldve
Ültél már olyanban? :P

Meg merem kockáztatni, hogy amiben ültem (mind2) az igenigen jobb volt.De a GSi legalább legális, és nincs vele szívás........legalább is annyi.....legalább is itthon.... :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.