Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Tetszik nagyon! ÁÁÁÁÁÁ!!!! minek nekem ennyi kocsi? :( Ha csak egy lenne, akkor tuti rápályáznék. Bár nekem már kicsit nagy a motor. Én egykettest szertetnék, az olyan kis szolíd. Ugye, Losi? :P

Elküldve
Ami a legjobban tetszik benne az a jobb oldala. Ez sem egyhangú autó, hanem kicsit foltos :P

Szerintetek perverz vagyok? :(

Csak shímán Corsás! :D Ha nem lenne rajta csomitértető, még jobb lenne! :cry:

Elküldve
Ami a legjobban tetszik benne az a jobb oldala. Ez sem egyhangú autó, hanem kicsit foltos :P

Szerintetek perverz vagyok? :(

Csak neked:

neon_cowcar.jpg

belevaló ülés:

cowmisc2.gif

Még gyerekülést is kaphatsz hozzá!

car-seat-cow.jpg

Az ülésbe gyerek is kell:

KikuCowCat7.jpg

És persze a belső optikai elemekről se feledkezzünk meg:

COWPRINTDICE.JPG

Ha ez így nem foltos, akkor sehogy! Na, tetszik? :cry:

Elküldve
Én inkább ezen filózok. :(

Nagyon egyben van így a képek alapján, viszont lehet nem ilyesmit kellene elöször nézegetnem. :P

AKI CORSÁT KERES NE IS KERESSEN TOVÁBB!!!!!!!

Sztem az uccsó mondatod, és az eladó uccsó mondata........

Elküldve

Sziasztok!

Nekem egy 1.2es 1992es kis fehér corsám van!nagyon szeretem!megbízható kis gép!

Szeretnék rajta csinosítani egy kicsit, de sehol sem találok hozzá optikai tunninghoz cuccokat!

tudnátok ebben segíteni?

üdv

Elküldve
Sziasztok!

Nekem egy 1.2es 1992es kis fehér corsám van!nagyon szeretem!megbízható kis gép!

Szeretnék rajta csinosítani egy kicsit, de sehol sem találok hozzá optikai tunninghoz cuccokat!

tudnátok ebben segíteni?

üdv

Sajnos nagyon kevés cucc van Corsa A-hoz ebből a szempontból.Mi is nagyon sok dolgot az Ebayről vettünk anno.Itthon érdemes megkeresni tuningboltokat, ill. ilyesmivel foglalkozó cégeket, mert üvegszálból is jó dolgok gyárthatók hozzá.

Elküldve

Szerintem GSi lökösön és szép felnin kivül mást nem szabad az A corsára tenni!

Kár azt a formát elrondítani bármivel is!

Egy szép felni sokat dob rajta!

Elküldve

Szerintem még a GSI lökös se feltétlenül kell, csak egy ültetés és pár szép felni. Ezekkel még egy magában csúnya A Corsát is egész pofássá lehet tenni. :(

Íme egy példa: :P

19.jpg

Elküldve
Szerintem még a GSI lökös se feltétlenül kell, csak egy ültetés és pár szép felni. Ezekkel még egy magában csúnya A Corsát is egész pofássá lehet tenni. :(

Íme egy példa :cry:

Kriszti akár hiszed, akár nem, ez egy etalon Corsa sokmindenkinek! :P (többek között nekem is :D)

De nekem azért így is nagyon-nagyon tetszik.

Elküldve
Szerintem még a GSI lökös se feltétlenül kell, csak egy ültetés és pár szép felni. Ezekkel még egy magában csúnya A Corsát is egész pofássá lehet tenni. :P

Íme egy példa

Kisit extrém az eleje.....Szal nagyon ül a sárvédőn....... :(

Elküldve
Kisit extrém az eleje.....Szal nagyon ül a sárvédőn....... :(

Szerintem pont jó, ennél magasabb nem nagyon kellene. Ez ilyen alacsonyan szép. Esetleg a hátulját lehetne egész picit megemelni, de az se csúnya.

Elküldve
Szerintem pont jó, ennél magasabb nem nagyon kellene. Ez ilyen alacsonyan szép. Esetleg a hátulját lehetne egész picit megemelni, de az se csúnya.

Meg az elejét kikalapálni kisit jobban mint most :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.