Demó Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nahát, nem is tudtam, hogy van itthon ilyen... :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nahát, nem is tudtam, hogy van itthon ilyen... :unsure: Uhh... :wacko: Tudom, neked a púpos tetszik... :lol:
Demó Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Uhh... :wacko: Tudom, neked a púpos tetszik... :lol: Az szebb, de azért egy ilyennel is kibékülnék. :unsure: Ráadásul egy i30 Spider!
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Az szebb, de azért egy ilyennel is kibékülnék. :unsure: Ráadásul egy i30 Spider! Jaja, én is azt néztem 1.3-as 86 ló, mint egy régebbi 1.4Si
Stefan Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Igaz, nem Opel-en mutatják, szóval kicsit off, de hasznos lehet vizsgára menés előtt 2.0 16V -es kollegáknak :wacko: :unsure: Persze nyílván elő van készítve, meg nem mennek vele igazán, de szerintem poén, bocsi, hogy ide írtam.
warwolf Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Nahát, nem is tudtam, hogy van itthon ilyen... :unsure: Érdekes, hogy semelyik fórumon nem volt még fent az ember.Gondolom nem olcsón adja........ :wacko:
Gelko Elküldve Szeptember5, 2007 Elküldve Szeptember5, 2007 Érdekes, hogy semelyik fórumon nem volt még fent az ember.Gondolom nem olcsón adja........ :unsure: ha valaki kiváncsiságból felhívja szóljon majd az árról :wacko: kiváncsi vagyok...ritkább mint az ascona...
Demó Elküldve Szeptember7, 2007 Elküldve Szeptember7, 2007 ha valaki kiváncsiságból felhívja szóljon majd az árról :unsure: kiváncsi vagyok...ritkább mint az ascona... Ahogy a képeken van 500e, felnik nélkül 400e. Lexmaul tuningos i30 motor van benne és már 4 éve áll a kocsi. Még azt is tudják, hogy mijük van, mert mondták, hogy nagy valószínüséggel ez az egyetlen Spider itthon.
Atommanó Elküldve Szeptember7, 2007 Elküldve Szeptember7, 2007 Demó...elég ha azt mondom, hogy nosza???? :unsure:
Demó Elküldve Szeptember7, 2007 Elküldve Szeptember7, 2007 Demó...elég ha azt mondom, hogy nosza???? :wacko: Ha lenne most 400e-m már úton lennék érte. :unsure:
Stefan Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Erről már volt szó? Miből csinálták hátsó kerekesre mi van benne?
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Volt igen...láttuk is páran már élőben...brutkó... Egy Vectra első futőmű van belehebrákolva fixre heggesztve...szal nem hátul kormányozódik...arr ott a gázpedál... :lol: Amúgy c20xe van benne nitroval...
dzsiferi Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Sziasztok! Van egy öreg A Corsa-m 12ST motorral. Nagyon jó kis gép, viszont egy ideje zajos a váltó (ha kinyomom a kuplungot akkor elhallgat). Kuplung szerkezet, tárcsa új benne, a kinyomócsapágyat most cseréltem, majd rögtön utána a nyeles tengely csapágyat is. Azon gondolkozom, hogy ha beleakadnék egy használható F10-es 5 sebességes váltóba (ilyen van benne) számomra elfogadható áron, akkor inkább azt cserélem le és nem állok neki a meglévőt buherálni. Szóval ha valaki tud ilyet, azt kérem segítsen. Köszönettel.
warwolf Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Sziasztok! Van egy öreg A Corsa-m 12ST motorral. Nagyon jó kis gép, viszont egy ideje zajos a váltó (ha kinyomom a kuplungot akkor elhallgat). Kuplung szerkezet, tárcsa új benne, a kinyomócsapágyat most cseréltem, majd rögtön utána a nyeles tengely csapágyat is. Azon gondolkozom, hogy ha beleakadnék egy használható F10-es 5 sebességes váltóba (ilyen van benne) számomra elfogadható áron, akkor inkább azt cserélem le és nem állok neki a meglévőt buherálni. Szóval ha valaki tud ilyet, azt kérem segítsen. Köszönettel. Nézz körbe a használtautó alkatrész rovatában, szokott pár ótó bontódni. Ill. 20/918-15-85
Demó Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem is még van egy 5sebességes F10-em.
warwolf Elküldve Szeptember25, 2007 Elküldve Szeptember25, 2007 Nekem is még van egy 5sebességes F10-em. Akkor itt a megoldás! :lol:
Schloddi Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Hali! Remélem tud nekem segíteni valaki, méghozzá motorvezérlő ügyében, ugyanis nekem egy '92es 1.2i-s Corsam van, amiben a számítógép behalt, a lényegi kérdés pedig hogy tudja-e valaki hogy mi a különbség az SY és az YJ jelzésű motorvezérlő között? Amit találtam külföldiül az az hogy mindekettő '90-'93 1.2i 33kw/45le fajtához van, nekem SY van bennt, és van YJ-s (elvileg)jó computerem. Szétszedve, belenézve nagyjából ugyanazok az alkatrészek fogadnak (a nagyobb darabok típusa stimmel) valami ötlet?
warwolf Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Hali! Remélem tud nekem segíteni valaki, méghozzá motorvezérlő ügyében, ugyanis nekem egy '92es 1.2i-s Corsam van, amiben a számítógép behalt, a lényegi kérdés pedig hogy tudja-e valaki hogy mi a különbség az SY és az YJ jelzésű motorvezérlő között? Amit találtam külföldiül az az hogy mindekettő '90-'93 1.2i 33kw/45le fajtához van, nekem SY van bennt, és van YJ-s (elvileg)jó computerem. Szétszedve, belenézve nagyjából ugyanazok az alkatrészek fogadnak (a nagyobb darabok típusa stimmel) valami ötlet? Meg kell nézni a lábkiosztást, és ha egyezik, akkor mehet a csere.
Demó Elküldve Szeptember26, 2007 Elküldve Szeptember26, 2007 Meg kell nézni a lábkiosztást, és ha egyezik, akkor mehet a csere. Ki kell próbálni, elvileg mennie kell vele. Nekem is ment a Caliból származó C20XE Kadett, meg Astra Computerrel is. Mindkettönek más a kódja.
Stefan Elküldve Szeptember28, 2007 Elküldve Szeptember28, 2007 Remélem még nem ismeritek: repülő Corsa (Vauxhall Nova) :lol:
haby Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 Hi! Meg tudná valaki mondani hogy Corsa A-ban hol a diagcsati? Előre is köszi
Demó Elküldve Szeptember30, 2007 Elküldve Szeptember30, 2007 Hi! Meg tudná valaki mondani hogy Corsa A-ban hol a diagcsati? Előre is köszi
Stefan Elküldve Október1, 2007 Elküldve Október1, 2007 Hi! Meg tudná valaki mondani hogy Corsa A-ban hol a diagcsati? Előre is köszi Itt van egy komplettebb leírás is.
warwolf Elküldve Október1, 2007 Elküldve Október1, 2007 http://kepfeltoltes.hu/070930/293136002_ww...ltoltes.hu_.jpg Dhácéép egynégyes........ :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts