Demó Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Lehet,hogy ez a sárvédő 5 ajtósé vagy TR-é. :unsure: Igen, azokon szokott a kerek sárvédöív lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Igen, azokon szokott a kerek sárvédöív lenni. Tudom. Nem kérdeztem,hanem mondtam. :unsure: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Tudom. Nem kérdeztem,hanem mondtam. :) :D :lol: Akkor elnézést kérek, de a "lehet" szócska megzavart. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Lehet,hogy ez a sárvédő 5 ajtósé vagy TR-é. :unsure: Persze hogy azé, de mér' nem nézi meg milyen autója van, mielőtt alkatrészt vesz hozzá? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Eben ez a szép, de nem tűnt fel a tulajnak,nem tűnt fel a lakatosnak, és a föstőnek sem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Eben ez a szép, de nem tűnt fel a tulajnak,nem tűnt fel a lakatosnak, és a föstőnek sem! :unsure: A tulajnak oké hogy nem tűnt fel mert nem ért hozzá vagy nem törődik vele, a lakatos meg a föstő pedig vagy egyszemélyben a tulaj volt (sufnyituning), vagy pedig a kedves vevő szava szent, ezért aztán a szakik befogták a szájukat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Akkor elnézést kérek, de a "lehet" szócska megzavart. :unsure: Ne kérj elnézést. :lol: Nem vót kérdőjel a mondat végén sem. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus21, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2006 Feltünt az, de több mint valószinű ez ingyé volt és a haverok voltak a festők. Van ez így... Bár ehez az autócskához olyan occsó minden, hogy ez már nem is igénytelenség:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 Gondolta, egyszerre úgyis csak egy oldalról látják. :) (Holnap fölrakok két alufelnit jobb oldalra... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus23, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2006 És mi lesz a másik oldallal? :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Köszönöm Blitznek, hogy a futóművem által szétrázott autómat ráncba szedte! Igaz, a sarkon már a hátsó féklámpa foglalatott szereltem:))) ( az is igaz, hogy ez a hiba nem jelentkezett a Blitzéknél) Csőgáz, padlófék rula! (nagyon nehéz napom volt...) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Köszönöm Blitznek, hogy a futóművem által szétrázott autómat ráncba szedte! Igaz, a sarkon már a hátsó féklámpa foglalatott szereltem:))) ( az is igaz, hogy ez a hiba nem jelentkezett a Blitzéknél) Csőgáz, padlófék rula! (nagyon nehéz napom volt...) Üdv láttam végre a kocsidat élőben, nagyon szép :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 láttam végre a kocsidat élőben, nagyon szép :P Őh, köcce :wub:. De szvsz nem azz:) Szépnek semmiképen sem... mondjuk úgy Én szeretem így szakadtan is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Haverom megvette a kis Corsát amivel régen jártam és annakidején én akartam megvenni. A jobb hátsó torony defektes de a srác karosszéria lakatos. Így ez sem nagy gond. Jaa 40 ezer forint volt az ára. Műszakija is van. és 1,2-es 5 sebességes meg ültetve is van. 84-es évjáratú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Most irigykedek nagyon. Valami ilyesmit szeretnék én is téliautónak, 1.0 vagy 1.2 változatban. Csak az a baj hogy aminek műszakija is van, azt nehéz kifogni ennyiért, általában 120-150E körüli áron mennek, én meg ennyit nem akarnék rászánni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Gabika! Ugyan így vagyok evvel én is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Dettó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Hú, a végén még bekorzásodik az egész MOTE... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Jobb vizsga nélkül megvenni szvsz,mert olcsóbban jutsz hozzá,aztán elvinni okosműszakira.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Jobb vizsga nélkül megvenni szvsz,mert olcsóbban jutsz hozzá,aztán elvinni okosműszakira.... :P Hát az ilyen fajta okos műszakival azért annyira nem értek egyet... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Hát az ilyen fajta okos műszakival azért annyira nem értek egyet... :wub:Először mindenki így van vele..De ha azt mondja az ember a tulajnak hogy 100 a rendes műszakira felkészítés,de megoldható 40-ből is,amikor a kocsi ér mondjuk max. 250-et,nem kérdés hogy melyiket fogja választani.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Először mindenki így van vele..De ha azt mondja az ember a tulajnak hogy 100 a rendes műszakira felkészítés,de megoldható 40-ből is,amikor a kocsi ér mondjuk max. 250-et,nem kérdés hogy melyiket fogja választani.. :wub: Én pl. azt választom,hogy nem fosok minden kanyar és fékezés előtt,hogy sikerül-e? A saját biztonságom érdekében megcsinálom az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Mondjuk, nekem is hírtelen okos műszakim volt, de csak az átíratás miatt, mert ugye azt csak műszakival lehet. De addig nem is használtam az autót, amíg a fékek, és pár dolog nem volt tutira üzembiztos (kivéve a motor, de már az is megoldva). Úgyhogy ha veszek egy Corsát, akkor azzal is ezt fogom megjátszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Én pl. azt választom,hogy nem fosok minden kanyar és fékezés előtt,hogy sikerül-e? A saját biztonságom érdekében megcsinálom az autót. Itt valami félreértés van...Ha a kormány és a fék nagyon sz@r,akkor okosban sem engedik át,ők sem akarnak sittre kerülni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Én pl. azt választom,hogy nem fosok minden kanyar és fékezés előtt,hogy sikerül-e? Én is úgy vagyok vele hogy a saját érdekemben szeretem jó állapotban tudni az autómat, de mégis kénytelen vagyok okosba megoldani a műszakit, minthogy kiszedjem a xenont, az ültetést, a pogikat, levegyem a 17"-es kerekeket, valamint lekaparjam a fóliát. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts