rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Most értem haza az új Corsámmal. :D Reggel eredetvizsga, aztán máris kezdem szétszedni. Képet azért fellőhetnél,róla hogyan is néz ki. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Képet azért fellőhetnél,róla hogyan is néz ki. :unsure: :) Meglesz, de elöbb megyek eredetvizsgára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Itt vagy még?! :unsure: vagy már visszajöttél? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Képet azért fellőhetnél,róla hogyan is néz ki. :unsure: :) Igen! Igen!!!! :D Mennyi idő alatt lesz kész az egész szerinted kb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 én meg tegnap gyorsultam egy S mercivel, egy 400 as CDI vel. kikaptam :unsure: de nem nagyon. meg is lepődtem, 100 ig 1-2 autó volt, na de utána........... utána már nagyon :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Nagyon ügyes vagy! Én múltkor (szegedről hazafelé) a dízellel egy 300 pacis kék-fekete turbó astrát előztem le a pályán. :unsure: :) Köd előttem, köd mögöttem (főleg mögöttem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2006 Nagyon ügyes vagy! Én múltkor (szegedről hazafelé) a dízellel egy 300 pacis kék-fekete turbó astrát előztem le a pályán. :unsure: :D Köd előttem, köd mögöttem (főleg mögöttem). A köd előtted az mi voltunk a Rekorddal. :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus4, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2006 Nagyon ügyes vagy! Én múltkor (szegedről hazafelé) a dízellel egy 300 pacis kék-fekete turbó astrát előztem le a pályán. :unsure: :) Köd előttem, köd mögöttem (főleg mögöttem). A Diesel titkos fegyvere...........A FÜSSSSTTTT!!!!! :) :D :lol: Most értem haza az új Corsámmal. :D Reggel eredetvizsga, aztán máris kezdem szétszedni. Drakula itt is!Majd megsasoljuk.A konzolt nem felejtem el ám......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Wolfi, köszi a segítséged előre is:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Wolfi, köszi a segítséged előre is:) Igyexem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Áthelyeztem Peti hsz.-ét a megfelelő témába, remélem nem haragszik meg érte......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Szép a régi GSI feketében: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez sem rossz, de a hátulja nem tetszik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez tényleg szép, de mitöl ilyen drága?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ebböl az a tanulság, hogy amint megvettem a kocsit, egy rakás szép Corsát akarnak eladni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Szép a régi GSI feketében: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 de ez csalás.... mert a motortér képen központi befecskendezéses motor van, és az nem 100 lóerős.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 de ez csalás.... mert a motortér képen központi befecskendezéses motor van, és az nem 100 lóerős.... Nem tudom, hogy a régi GSI-motor hogy néz ki, de a Faceliftesé mindeképp más. Tényleg nincs központis motor 100LE-vel. Gyorsan megnéztem. :unsure: Max 75 LE-s lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Bejövős, nemkicsit! :) Ez a morci dolog egyre jobban tessik! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Így kicsit Astrás szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Így kicsit Astrás szerintem. ki fogsz nyírni Wolfi de sztem Feliciás :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Nekem is nagyon tetszik ha van egy kis Morcosítás az A Corsán. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Demó! Te most vettél egy GSI-t, amit szétszedsz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Demó! Te most vettél egy GSI-t, amit szétszedsz?? Nem, egy 92-es 1.4-es Corsát vettem, amibe beletettem egy C20XE-t. De erröl bövebben a Corsa tuning topicban lehet olvasni. Egyébként, ha egyszer mégis úgy döntesz, hogy meg akarsz szabadulni a Corsádtól, nyugodtan szólj. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 Egy kis adalékinfó kellene.Corsa A, szívó motorhoz tartozó üza.tankot cserézek injektoroséra.A szívón ugye van 4 becsati. 1. betöltő, a legnagyobb. 2. oldalt van két kicsi, az egyik a szívóág, a másik, pedig a visszafolyó. 3. Tank levegőztető. Eddig okés is volna, de....... Injektorosén hogyan néz ki ez a felállás? Van a cső, ami az AC után megy az uza.szűrőhöz. Van a betöltö. Meg van még 2 kicsi, amit nem tudok hová tenni. Tudna nekem segíteni v.ki ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nekem valami olyan dereng (Meg gyorsan megnéztem az egykori astra lyukas tankjait) hogy ha a tank tetején van cső(szellőző), ami fel megy a betöltőnél lévő elembe egy vékony csővel, aztán volt valami csőkunkor, ami szintúgy a betöltőhöz volt kötve, ugyanolyan vékony csővel, mint a szellőző. Volt maga a betöltő, meg az AC/szintjelző egységre 2 cső(mocihoz, visszafolyó). Szerintem neked is 2 cső kéne az AC körül(oda-vissza). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2006 nekem valami olyan dereng (Meg gyorsan megnéztem az egykori astra lyukas tankjait) hogy ha a tank tetején van cső(szellőző), ami fel megy a betöltőnél lévő elembe egy vékony csővel, aztán volt valami csőkunkor, ami szintúgy a betöltőhöz volt kötve, ugyanolyan vékony csővel, mint a szellőző. Volt maga a betöltő, meg az AC/szintjelző egységre 2 cső(mocihoz, visszafolyó). Szerintem neked is 2 cső kéne az AC körül(oda-vissza). Thx. Közben fejben legóztam kicsit, asszem meglesz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Értem én hogy nem kell mindenkinek hozzáértőnek lennie aki Opelt vesz, de ilyet én még nem láttam. A lenti két kép ugyanarról az autóról készült, (ami egyéblént egy háromajtós Corsa A 1.3SR és nem is rossz ettől az apró malőrtől eltekintve) de ezek a sárvédők valahogy érdekesen vannak megoldva. Viszont legalább tisztán látszik hogy melyik felét cserélték: Bal eleje: Ez meg itt a jobb eleje: :unsure: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Lehet,hogy ez a sárvédő 5 ajtósé vagy TR-é. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts