rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Most értem haza az új Corsámmal. :D Reggel eredetvizsga, aztán máris kezdem szétszedni. Képet azért fellőhetnél,róla hogyan is néz ki. :unsure: :)
Demó Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Képet azért fellőhetnél,róla hogyan is néz ki. :unsure: :) Meglesz, de elöbb megyek eredetvizsgára.
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Itt vagy még?! :unsure: vagy már visszajöttél? :)
Tom Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Képet azért fellőhetnél,róla hogyan is néz ki. :unsure: :) Igen! Igen!!!! :D Mennyi idő alatt lesz kész az egész szerinted kb.?
uhuhu Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 én meg tegnap gyorsultam egy S mercivel, egy 400 as CDI vel. kikaptam :unsure: de nem nagyon. meg is lepődtem, 100 ig 1-2 autó volt, na de utána........... utána már nagyon :) :D
greg Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Nagyon ügyes vagy! Én múltkor (szegedről hazafelé) a dízellel egy 300 pacis kék-fekete turbó astrát előztem le a pályán. :unsure: :) Köd előttem, köd mögöttem (főleg mögöttem).
rtomi Elküldve Augusztus3, 2006 Elküldve Augusztus3, 2006 Nagyon ügyes vagy! Én múltkor (szegedről hazafelé) a dízellel egy 300 pacis kék-fekete turbó astrát előztem le a pályán. :unsure: :D Köd előttem, köd mögöttem (főleg mögöttem). A köd előtted az mi voltunk a Rekorddal. :lol: :D :)
warwolf Elküldve Augusztus4, 2006 Elküldve Augusztus4, 2006 Nagyon ügyes vagy! Én múltkor (szegedről hazafelé) a dízellel egy 300 pacis kék-fekete turbó astrát előztem le a pályán. :unsure: :) Köd előttem, köd mögöttem (főleg mögöttem). A Diesel titkos fegyvere...........A FÜSSSSTTTT!!!!! :) :D :lol: Most értem haza az új Corsámmal. :D Reggel eredetvizsga, aztán máris kezdem szétszedni. Drakula itt is!Majd megsasoljuk.A konzolt nem felejtem el ám......... :D
warwolf Elküldve Augusztus6, 2006 Elküldve Augusztus6, 2006 Wolfi, köszi a segítséged előre is:) Igyexem! :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus7, 2006 Elküldve Augusztus7, 2006 Áthelyeztem Peti hsz.-ét a megfelelő témába, remélem nem haragszik meg érte.........
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Szép a régi GSI feketében: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez sem rossz, de a hátulja nem tetszik: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ez tényleg szép, de mitöl ilyen drága?: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Ebböl az a tanulság, hogy amint megvettem a kocsit, egy rakás szép Corsát akarnak eladni. :unsure:
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Szép a régi GSI feketében: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 de ez csalás.... mert a motortér képen központi befecskendezéses motor van, és az nem 100 lóerős....
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 de ez csalás.... mert a motortér képen központi befecskendezéses motor van, és az nem 100 lóerős.... Nem tudom, hogy a régi GSI-motor hogy néz ki, de a Faceliftesé mindeképp más. Tényleg nincs központis motor 100LE-vel. Gyorsan megnéztem. :unsure: Max 75 LE-s lehet.
warwolf Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Bejövős, nemkicsit! :) Ez a morci dolog egyre jobban tessik! :unsure:
Gelko Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Így kicsit Astrás szerintem. ki fogsz nyírni Wolfi de sztem Feliciás :unsure:
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Nekem is nagyon tetszik ha van egy kis Morcosítás az A Corsán. :unsure:
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Demó! Te most vettél egy GSI-t, amit szétszedsz??
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Elküldve Augusztus10, 2006 Demó! Te most vettél egy GSI-t, amit szétszedsz?? Nem, egy 92-es 1.4-es Corsát vettem, amibe beletettem egy C20XE-t. De erröl bövebben a Corsa tuning topicban lehet olvasni. Egyébként, ha egyszer mégis úgy döntesz, hogy meg akarsz szabadulni a Corsádtól, nyugodtan szólj. :unsure:
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 Egy kis adalékinfó kellene.Corsa A, szívó motorhoz tartozó üza.tankot cserézek injektoroséra.A szívón ugye van 4 becsati. 1. betöltő, a legnagyobb. 2. oldalt van két kicsi, az egyik a szívóág, a másik, pedig a visszafolyó. 3. Tank levegőztető. Eddig okés is volna, de....... Injektorosén hogyan néz ki ez a felállás? Van a cső, ami az AC után megy az uza.szűrőhöz. Van a betöltö. Meg van még 2 kicsi, amit nem tudok hová tenni. Tudna nekem segíteni v.ki ezzel kapcsolatban?
mackosajt Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 nekem valami olyan dereng (Meg gyorsan megnéztem az egykori astra lyukas tankjait) hogy ha a tank tetején van cső(szellőző), ami fel megy a betöltőnél lévő elembe egy vékony csővel, aztán volt valami csőkunkor, ami szintúgy a betöltőhöz volt kötve, ugyanolyan vékony csővel, mint a szellőző. Volt maga a betöltő, meg az AC/szintjelző egységre 2 cső(mocihoz, visszafolyó). Szerintem neked is 2 cső kéne az AC körül(oda-vissza).
warwolf Elküldve Augusztus17, 2006 Elküldve Augusztus17, 2006 nekem valami olyan dereng (Meg gyorsan megnéztem az egykori astra lyukas tankjait) hogy ha a tank tetején van cső(szellőző), ami fel megy a betöltőnél lévő elembe egy vékony csővel, aztán volt valami csőkunkor, ami szintúgy a betöltőhöz volt kötve, ugyanolyan vékony csővel, mint a szellőző. Volt maga a betöltő, meg az AC/szintjelző egységre 2 cső(mocihoz, visszafolyó). Szerintem neked is 2 cső kéne az AC körül(oda-vissza). Thx. Közben fejben legóztam kicsit, asszem meglesz! :unsure:
tgabika76 Elküldve Augusztus20, 2006 Elküldve Augusztus20, 2006 Értem én hogy nem kell mindenkinek hozzáértőnek lennie aki Opelt vesz, de ilyet én még nem láttam. A lenti két kép ugyanarról az autóról készült, (ami egyéblént egy háromajtós Corsa A 1.3SR és nem is rossz ettől az apró malőrtől eltekintve) de ezek a sárvédők valahogy érdekesen vannak megoldva. Viszont legalább tisztán látszik hogy melyik felét cserélték: Bal eleje: Ez meg itt a jobb eleje: :unsure: :D :)
rtomi Elküldve Augusztus20, 2006 Elküldve Augusztus20, 2006 Lehet,hogy ez a sárvédő 5 ajtósé vagy TR-é. :unsure:
Recommended Posts