bazs Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 egy darabig most nem megyek de majd jövőre lesz nálam tartalékakksi, hátha kell :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 egy darabig most nem megyek de majd jövőre lesz nálam tartalékakksi, hátha kell :unsure: Remélem is! :) Egyébként neked a TR-ben mi volt a motorszámod?Mert egy cartárs szeretné az 1.0-ás motorját kicserélni v.mi nagyobbra olyan 14NV-ig, tehát karbis szakaszon, de nem akar megválni a hivatalos B+G üzemmódtól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 :) http://i23.photobucket.com/albums/b354/Ast...er/PICT2001.jpg mijazott?? :D szerintem valami szórólapot raktak az ablaktörlő alá :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Remélem is! :unsure: Egyébként neked a TR-ben mi volt a motorszámod?Mert egy cartárs szeretné az 1.0-ás motorját kicserélni v.mi nagyobbra olyan 14NV-ig, tehát karbis szakaszon, de nem akar megválni a hivatalos B+G üzemmódtól. nem értem az összefüggést, de 13NB Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 nem értem az összefüggést, de 13NB Pusztán a motorkód miatt kérdeztem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 Ilyent sem láttam még eddig, egy A Corsa, B orral. Megnézném, hogy hogyan tudták beleszerkeszteni a Vectra müszerfalat, mert én már belepróbáltam az F Astráét, de elég esélytelen próbálkozásnak látszott, mert a kormány sokkal beljebb volt, mint a nyílás. Mondjuk szélességben majdnem passzolt, csak erösen kellett volna nyomni. :unsure: http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-B-GSI-2-0-...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2006 Megoszt Elküldve Július23, 2006 http://i2.ebayimg.com/02/i/07/d6/99/49_1.JPG Érdekes, de nem tessik.Egy Corsa A, az legyen A.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 :lol: :D :) :D http://youtube.com/watch?v=3lp4xRjBVNo&search=corsa%20turbo Majd egyszer... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 :D :) :) :D http://youtube.com/watch?v=3lp4xRjBVNo&search=corsa%20turbo Majd egyszer... :unsure: Ilyesmin töröd a diód? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Ilyesmin töröd a diód? :) Ha kész lesz a Phase 1, akkor lehet tovább nézelödni. :unsure: Elvégre ebböl a játékból nincs kiszállás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Elhoztad végül a fehéret?Mennyiért sikerült?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Elhoztad végül a fehéret?Mennyiért sikerült?? :unsure: Nem hoztam el, mert amennyit adtam volna érte, annyiért nem adta oda. Szerintem még meg fogja bánni, mert amilyen állapotban a kocsi van, úgy esetleg a papírok és a műszaki ér rajta valamit. Nekem viszont azért érte volna meg, mert a legtöbb elemhez úgyis hozzá kellett volna nyúlni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Nem hoztam el, mert amennyit adtam volna érte, annyiért nem adta oda. Szerintem még meg fogja bánni, mert amilyen állapotban a kocsi van, úgy esetleg a papírok és a műszaki ér rajta valamit. Nekem viszont azért érte volna meg, mert a legtöbb elemhez úgyis hozzá kellett volna nyúlni. Ha a tel.számodat tudja, majd visszahív.Ha olyan.Vagy inkább kell neki a pééz.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Ha a tel.számodat tudja, majd visszahív.Ha olyan.Vagy inkább kell neki a pééz.............. Addigra szerintem már nem lesz aktuális. Ákos meddig is lesz szabin? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július26, 2006 Megoszt Elküldve Július26, 2006 Addigra szerintem már nem lesz aktuális. Ákos meddig is lesz szabin? :) Ezen a 7n.Jövő 7n már elérhető, ha jól emléxem........... :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 A veterán tali ráébresztet valamire... sajna pár dolgot át kell, hogy nézzek a vicekvacakon (Corsám) - nincs alapjáraton hütése a motornak (venti nem pörög) Nagy gáz ezzel nincs van egy komplett másik hütőrendszerem:) - néha eltünik a digit kijelzőm.... valami kontakt lehet... fránya sportfutómű... - néha nincs hejzetjelzőm vagy féklámpám... megnéztem, kontakt hiba .. fránya sportfutómű.. - néha kiveri a biztosítékot a hátsó ablaktörlő müvelet... lehet, hogy kapcsoló... úgyis át akaram lakítani, mert most nem tud szakasan türölni. - elektromos rendeleneségek sora, amióta van sportfutómű... no mind1. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 A digiteltűnést okozhatja a generátor gyengesége is...nálam legalább is ez a szitu... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Tegnap felhivott a Demó, hogy én állitólag eladom a Corsát... :unsure: nem adom el :D nincs píz másikra :lol: meg szeretem nagyon :) ezért meg uccse adna senki sokat, hogy tuggyak venni másik jóóóóó autócskát :D amugy ki mondta neki hogy eladom a paripát??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 amugy ki mondta neki hogy eladom a paripát??? Bazsnak anno még év elején tettél ilyen "felelőtlen" :) kijelentést, és én csak emlékeztem rá.Arról már nem tehetek, hogy közben szerelmes lettél! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 A digiteltűnést okozhatja a generátor gyengesége is...nálam legalább is ez a szitu... :unsure: Motor testre is gondoltam... megnézetem a generátort is:) Bár a töltésem nem rossz. Neked milyen egyébb jelei vannak? @uhuhu Szaví Ákos! Milyen vótt a nyaralás? Szerinted mi tegyek a Corsával? Ha valamikor van kedved elvihetnéd:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 Nekem magas fordulaton a gyújtás is megszűnik, és ilyenkor bedadog a moci...de ez inkább a turbósoknál jelenség...nálad nem bizti hogy előfordul... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2006 Megoszt Elküldve Július31, 2006 A veterán tali ráébresztet valamire... sajna pár dolgot át kell, hogy nézzek a vicekvacakon (Corsám) - nincs alapjáraton hütése a motornak (venti nem pörög) Nagy gáz ezzel nincs van egy komplett másik hütőrendszerem:) - néha eltünik a digit kijelzőm.... valami kontakt lehet... fránya sportfutómű... - néha nincs hejzetjelzőm vagy féklámpám... megnéztem, kontakt hiba .. fránya sportfutómű.. - néha kiveri a biztosítékot a hátsó ablaktörlő müvelet... lehet, hogy kapcsoló... úgyis át akaram lakítani, mert most nem tud szakasan türölni. - elektromos rendeleneségek sora, amióta van sportfutómű... no mind1. :unsure: A sportfutómű már csak ilyen.Viszont a hőgombákat alaposan szemügyre kellene vételezni, és ha van rá lehetőség, akkor kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 A sportfutómű már csak ilyen.Viszont a hőgombákat alaposan szemügyre kellene vételezni, és ha van rá lehetőség, akkor kicserélni. Írtam neked mailt és hittalak is telcsin , de mivel szabin vagy lehet, ezért nem vagy elérhető:unsure:? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Írtam neked mailt és hittalak is telcsin , de mivel szabin vagy lehet, ezért nem vagy elérhető:unsure:? Abaligeten van a családdal Papa,szal eleht ezért nem érted el! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Most értem haza az új Corsámmal. :unsure: Reggel eredetvizsga, aztán máris kezdem szétszedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts