Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tegnap eső után leálltam a kicsivel a garázsba.Szépen lemostam, letörölgettem aztán óvatosan legurultam, bár a kipuffcsövet így is húztam kicsit, de nem volt vészes.Remélem, hogy a köv. kiállás már az új "szívvel" történik.

Na! Már így állsz, vagy még egy-két hónapig pihentetni akarod a kocsit? :huh:

Rajtam nem múlik, de ha segítség kell, csak kiabálj.

Elküldve
Na! Már így állsz, vagy még egy-két hónapig pihentetni akarod a kocsit? :huh:

Rajtam nem múlik, de ha segítség kell, csak kiabálj.

Egyenlőre a fehér áll a lakás előtt, a kicsire átmenetileg nincs szükség, szal szépen lassan, ha pl. Alberttől megjön a bak, akkor lehet, hogy ki lesz emelve a motor belőle, a másik pedig bele lesz aplikálva.Utána már csak a futómű, és elektromos alkatrész ami összerakásra vár, meg ugye majd a kipuff szakasz.Na itt jössz TE a képbe :lol: a 18NZ leömlőjével, és tsai, meg ugye elektromos szakasz! :)

Úgyhogy fogok óbégatni, persze csak úgy csöndben! :D

• 2 weeks later...
Elküldve
A motor kiszerelésről regélj :unsure:

Leszedtem a motorháztetőt, lámpákat, hűtőmaszkot, első lökhárítót.

Lebontottam minden sallangot, ami felül volt, kiszedtem a hűtőt, elektromos vezetékek, üza.cső, km.spirál, kuplungbowden, szivatóbowden, szétakasztottam a váltórudazatot, levettem a kerekeket, lekötöttem a talpasokat, a váltóból leengedtem a váltóolajat, kiszedtem a féltengelyeket, a motor alá raktam egy bakot, kitekertem a bak csavarjait, aztán megpróbáltam kiemelni, de kevés voltam hozzá, mert derákból nem ment, ezért kiszedtem a váltót, (lekötöttem a testkábelt) aztán házastársi segítséggel :) kivettem a bakot a motor alól, leengedtem a motort, és kiforgattam alóla.Ez kb. egyedül olyan 3 óra alatt megvolt.Meg kutyamódon elfáradtam :D

Elküldve
egy két hétre kőccsön tudok adni egy karos drótos emelőcsigáfélét, most nem számítok arra, hogy kelljen

oszt nem kő a derekat terhelni

Köszönöm, amint odaérek, jelezni fogom.Egyenlőre alakítgatni kell még ezt+azt, de a szabadidővel hadilábon állok. :unsure:

Elküldve

Az elsö egy Irmscher Spider, ilyent még csak-csak lehet találni, de nekem a Michalak-féle Spider jobban tetszik. Olyant viszont nem lehet találni, ha igen, akkor pedig horror áron.

A másodikon pedig sokkal szebben is meg lehetett volna oldani az Intercoolert, mert ez így nagyon gáz szerintem.

Elküldve
A másodikon pedig sokkal szebben is meg lehetett volna oldani az Intercoolert, mert ez így nagyon gáz szerintem.

Egyáltalán szükség van ekkora coolerre?

Elküldve
Az elsö egy Irmscher Spider...

abból láttam egyet a hétvégén

piros volt, kicsit ütött-kopott, de egész pofás darab

csak fényképezőgép lemerült, oszt mire visszaértem új akksival, már nem vót sehol

Elküldve
abból láttam egyet a hétvégén

piros volt, kicsit ütött-kopott, de egész pofás darab

csak fényképezőgép lemerült, oszt mire visszaértem új akksival, már nem vót sehol

Hol? Hátha legközelebb becserkészhető lenne...........

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.