kmário Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 na jó éjt urak Tudom, csak itthon nem olyan gyors az internet, hogy így kicentizzem! buktam már el 1-2 dolgot én is igy... de igazad van nem szabad elkapkodni Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február27, 2006 Megoszt Elküldve Február27, 2006 srácok! újra hangsúlyoznám, nem ez az ebay topik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 srácok! újra hangsúlyoznám, nem ez az ebay topik :rolleyes: Épp akartam írni én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Helló mindenki.Egy olyan kérdésem lenne hogy mi a véleményetek az 1.5 DIESEL Corsákról.Valami típushiba, esetleg motorproblémák? Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv.: VZoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február28, 2006 Megoszt Elküldve Február28, 2006 Helló mindenki.Egy olyan kérdésem lenne hogy mi a véleményetek az 1.5 DIESEL Corsákról.Valami típushiba, esetleg motorproblémák? Válaszaitokat előre is köszönöm. Üdv.: VZoli Tapasztalatom nincsen. Véleményem az akad:) - sokat futott motorok, hiszen az első generációs Corsában van, ahol a legfiatalabb is 13 éves... - annak idején megbízhatónak számított, de mostanság az előző gazdák hozzáállásától alakult az állapota. - Keveset eszik, jól megy, de mivel öreg, nem kell tőle csodát várni - Nem beszélhetünk típushibákról ilyen korú autóknál. Az egyedeket lehet vizsgálni. Tehát általánosságban, szerintem sokat futott motor, ki kell fogni. Üdv, Hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március4, 2006 Megoszt Elküldve Március4, 2006 buktam már el 1-2 dolgot én is igy... de igazad van nem szabad elkapkodni Na látod, érdemes volt várni! http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8042296826 Mostmár majdnem minden megvan a projekthez! ;) Már alig várom, hogy elkezdhessem a kis Corsámat "kicsit" megvadítani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gio... Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Azért msn-en adtunk egy-két igazán remek ötletet, fogadjunk, hogy egyet sem próbáltál ki közülük... :) ;) ;) ;) Leszedted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Leszedted már? Egyenlőre nem volt rá időm, mert közben szültünk 1t.Úgyhogy most egy kicsit hanyagolom a Corsázást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 én ha Corsát tuningolnék, akkor rágyurnék erre: http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-1-6-L_W0QQ...1QQcmdZViewItem jelenleg 56 eurón áll a licit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Erős dohányos lehet a gazdája. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Uhhhhh...kóóóókemény... ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2006 Megoszt Elküldve Március5, 2006 Erős dohányos lehet a gazdája. :) Balázs ezt biztos nem fogja szó nélkül hagyni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 mit és miért nem hagyok szó nélkül? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 mit és miért nem hagyok szó nélkül? :) Háát hogy biztos nem erős dohányos a tulaj, csak pl. gyűjti a csikkeket! Szerintem! ;) De írja is az ember, hogy alkatrésznek jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-ACC_W0QQitem...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Töröltem, és áthelyeztem a megfelelő helyre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 ITT van a Corsás képek topic a szomszédban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Túl spoilerezettttt, wolfi. Levettem linkre a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 Gondoltam megspékelem képekkel is, mert ez nagyon ottvan! ;) http://i4.ebayimg.com/04/i/06/4c/a0/89_1_b.JPG http://i14.ebayimg.com/02/i/06/4c/c6/58_1_b.JPG gyönyörű tényleg,csak a hűtőrács nem túl guszta szerintem...... :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március6, 2006 Megoszt Elküldve Március6, 2006 gyönyörű tényleg,csak a hűtőrács nem túl guszta szerintem...... :) ;) Van benne számomra egy retro feeling.nem tudom okosabban kifejteni.Ezért tessik. Túl spoilerezettttt, wolfi. Levettem linkre a képeket. Átraktam, hogy a helyén legyen a hsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 mááá alakul a dolog... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Sokkal szebb volt a régi. ;) Nekem adod? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 neked adom, de csak kőcsibe. mert ha ez nemteccik akkor visszateszem. ugy lett átalakitva, hogy bármikor visszarakható legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 neked adom, de csak kőcsibe. mert ha ez nemteccik akkor visszateszem. ugy lett átalakitva, hogy bármikor visszarakható legyen. Csak viccótam. Úgysem lenne az jó a Kadettbe mert más az üza tartály és nem lenne pontos a műszar. Pedíg széép és ráfogsz jönni,hogy jobb mint az elcédés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ákos a kormány közepén az opel jel ugyi nem gyári ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts