bazs Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 szerintem a kerek ívvel nem lenne szerencsétlen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Ti hol vagytok? Itt az internetes fórumon, és klubhonlapon, valamint a klub keretein belül létrejött zártkörű találkozókon szoktunk eszmét cserélni.Kivétel ezalól a Balatonszemesi Blitz, ahol akinek Opelje van, és jól akarja magát érezni sok elvetemült Opeles társaságában, az ottvan. :rolleyes: http://www.gallery.schweine-geil.de/albums.../01810005_G.jpg Szép, és egyedi, valamint becsülendő, de nekem egy kicsit sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 szerintem a kerek ívvel nem lenne szerencsétlen :blink: nem egy E rekord hátulját kapta meg ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 nem egy E rekord hátulját kapta meg ? :rolleyes: Ez v.mikor egy TR volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Ez v.mikor egy TR volt. azt hittem h félbevágták...de attól lehet Reki a hátulja :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 azt hittem h félbevágták...de attól lehet Reki a hátulja :rolleyes: íElsőre lehetett volna az is, de megskalpolták a TR-t, aztán a hátuljára hegesztettek egy háromajtós felső részét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 íElsőre lehetett volna az is, de megskalpolták a TR-t, aztán a hátuljára hegesztettek egy háromajtós felső részét. Már hallottam, hogy A Corsa kombi van gyárilag is, söt még itt a fórumon is találtam egy linket. Mondjuk ez ötajtós. De ha már ilyen van, akkor biztos van háromajtós is. http://clodio24.free.fr/images/opel/photos/breakcorsa.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 http://clodio24.free.fr/images/opel/photos/breakcorsa.jpg Kitalálom.Európai piacra nem gyártottak ilyet.Smutzig banda. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 És ez az ötajtós télleg gyári lenne? :rolleyes: Mert B Corsából azért valamennyire ismert hogy létezett négyajtós és Caravan verzió (még ha csak dél-amerikai piacra is), de ezt az A Corsa Carvant annyira jól titkolták, hogy eddig még csak nem is hallottam róla... A bazs által belonkelt verda meg télleg harmonikusabb lenne kerek hátsó sárvédőívvel, mert bár nekem ez a fajta elnyújtott jobban bejön (a hagyományos Corsa A-ból is épp emiatt jobban tetszik a 3ajtós mint az 5ajtós), ehhez télleg nem illik a túl nagy hátsó túlnyúlás... nagyon utólagosnak néz ki így a puttony. Talán ha nagyobb lenne a tengelytáv akkor nem hatna ennyire idegenül, de az meg sokkal nagyobb meló lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Pedig állítólag tényleg voltak gyári A Corsa kombik. Nekem egyik haverom mesélte, hogy ö már régebben látott egyet. Nem akartam neki elhinni, de aztán láttam ezt a képet. :rolleyes: Ez pedig tényleg gyárinak néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Hát, ma már a fotósop csodákra képes... :rolleyes: Minden rosszindulat nélkül, de a hátulja ebből a nézetből nem sokban különbözik a D Kadett Caravan megfelelő részétől... az igazi az lenne ha élőben fölbukkanna egy valahol, vagy legalább több fotót látnánk többféle szögből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Akkor a fogyasztásról: Corsa A, C16SE motor, 500 km en át iszonyatosan ütöttem-vágtam, az asszony többször rámszolt, hogy ejnye, szétesik. 7,2 L/100 km Nem hittem a szememnek, és a mutatónak, de ennél több nem férrt bele, ugyhogy ennyi. Most azt nem tudom, hogy az autó a rossz, vagy én vagyok a béna, de ez ennyit fogyaszt..... :rolleyes: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Akkor a fogyasztásról: Corsa A, C16SE motor, 500 km en át iszonyatosan ütöttem-vágtam, az asszony többször rámszolt, hogy ejnye, szétesik. 7,2 L/100 km Nem hittem a szememnek, és a mutatónak, de ennél több nem férrt bele, ugyhogy ennyi. Most azt nem tudom, hogy az autó a rossz, vagy én vagyok a béna, de ez ennyit fogyaszt..... :rolleyes: :blink: ;) Talán ennyit jelent, az előlete az autónak, meg ugye tükrözi a motor állapotát is.Gondolom megint nem tudott utolérni senkisem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ákos add kölcsön egy hétre... ;) :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ákos add kölcsön egy hétre... ;) :rolleyes: :blink: :D Mér', tudod még lejjebb vinni a fogyasztást? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Akkor a fogyasztásról: Corsa A, C16SE motor, 500 km en át iszonyatosan ütöttem-vágtam, az asszony többször rámszolt, hogy ejnye, szétesik. 7,2 L/100 km Nem hittem a szememnek, és a mutatónak, de ennél több nem férrt bele, ugyhogy ennyi. Most azt nem tudom, hogy az autó a rossz, vagy én vagyok a béna, de ez ennyit fogyaszt..... :rolleyes: :blink: ;) nem is ültem még a corsádban....kíváncsi vagyok milyen mikor ütöd vágod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 nem is ültem még a corsádban....kíváncsi vagyok milyen mikor ütöd vágod :blink: Én még a coupe-ban sem ültem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én még a coupe-ban sem ültem... :blink: Levagytok maradva. Jó volt Szemesen mikor a Corsával kilincsel előre jöttünk ki a körforgalomból. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 sziasztok!!! Van valakinek tapasztalata az FK állítható magasságú futóművéről ami az RS-nél egész olcsó (80xezer)??? köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 sziasztok!!! Van valakinek tapasztalata az FK állítható magasságú futóművéről ami az RS-nél egész olcsó (80xezer)??? köszi ;) keress az e-bayon... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Akkor a fogyasztásról: Corsa A, C16SE motor, 500 km en át iszonyatosan ütöttem-vágtam, az asszony többször rámszolt, hogy ejnye, szétesik. 7,2 L/100 km Nem hittem a szememnek, és a mutatónak, de ennél több nem férrt bele, ugyhogy ennyi. Most azt nem tudom, hogy az autó a rossz, vagy én vagyok a béna, de ez ennyit fogyaszt..... :rolleyes: na izééé..én 7 nél többet nem tudok megetetni vele... :( bár majd a 195-ös kerékkel nem tom mennyit eszik majd.... :D :blink: ütni vááágni?? nem szabad.... ;) 160-170 utazó oszt jóvan..... vagy 130 at kellet volnairnom??? ;) de én ótópáján szoktam... 19 perc pest-hatvan..ez a rekordom.... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Kérjél hozzá cikkszámot, és megmodom milyen... De ha minden igaz ezt fogod kapni: FKAK17 alsó kategóriás futómű, és A corsa esetén csak elöl állítható a magassága, keménysége fix... Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 köszönöm szépen az infokat majd utánanézek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ma egy kicsit nagyobb fába vágtam a feljszémet, mint hittem volna.Fűtőventillátor és környéke.Szóval nem elég, hogy relative nehezen jött szét, de a környékén kb. 3 marék humuszt, limlomot, és más egyébb 16 év alatt lerakódott hulladékot szedtem ki.A vill.motor is tiszta retek volt, egy fél flakon féktisztítót fújtam el, mire nagyjából elkezdett lejönni róla, belőle a kosz.Visszafelé már 1Xű volt.S, a venti is normálisan műxik.Meg nem jön be olyan égett szag, mint előtte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 ezt meg csak ugy beteszem ide: tök jó ez a sok müszer... ez meg a Hemié: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Mind2bejövős nekem.Valld be őszintén, hogy direkt csináltad! :rolleyes: Egyébként azaz útjeladó helyileg hol volt a Hemiében? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts