Demó Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Amúgy mipénz egy ilyen garni?Féltengelyileg? Azt még nem tudom pontosan.Vagy most szombaton, vagy jövö héten szeretnék elnézni a Henninghez, akkor majd rákérdezek. A komplett szett, amivel probléma nélkül át lehet építeni a C20XE-t A Corsába asszem 800 euró.De abban minden benne van!Majd azért erre is rákérdezek!
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Azt még nem tudom pontosan.Vagy most szombaton, vagy jövö héten szeretnék elnézni a Henninghez, akkor majd rákérdezek. A komplett szett, amivel probléma nélkül át lehet építeni a C20XE-t A Corsába asszem 800 euró.De abban minden benne van!Majd azért erre is rákérdezek! Elfogadható összeg, ha tényleg minden trükk benne van. Amúgy a "síma" Corsa A GSi féltengely olyan 60e.ft/db.Ez csak amolyan adalékinfó.
hemi Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Wolfi az XE Corsa: Amit másodiknak linkeltél az volt a Blitz Weekenden, de még nincs benne az XE. http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=11515
warwolf Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Wolfi az XE Corsa: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/11515/4.jpg Amit másodiknak linkeltél az volt a Blitz Weekenden, de még nincs benne az XE. Igenigen.Erre gondoltam.Thx.
Demó Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Hát elég csúnyán van belebarkácsolva az az SFI-doboz!
hemi Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 a carstilingen van fent az az ótó... egyébként az enyémben c16 se motor van ...gyárilag én nem kinlódok a rend őreivel..marad ez a motor benne..nekem megfelel !7 lititől nem eszik többet..és elég jól is megy.... :) :D ;) ;) milenne még ha a motortuning büvöletébe is esnék a gatyámat is el kellene adnom.. na azé azt már nem... yo lesz ez igy is nekem.... :P ;) ;) ;) Minden elismerésem! A szívemből szóltál. Csak, nekem a C16SE is hiányzik:)))))) XE fanoknak, hogyan is kell el készíteni egy igazán nyerő gépet. http://www.novas.5u.com/photo2.html
warwolf Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 De mintha ebben is ferde lenne kicsit a moci!Vagy csak optika?Mind1.Nagyon királyságos kis autóka! Amúgy ma reggel jókat csúszkáltam a Corsával!Jöttem melódiába ugyanis! :)
motoraider Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Szisztok!!! Nem akartalak megsérteni Hemi ,ha még is akkor bocs A féltengelyel kapcsolatban én most hétvégén cseréltem ki a külső csuklóm ami 8e ft ,de ez már 2éve benne volt és úgy,hogy előtte már más autóban teljesitett szerintem ez elég jó. A moci megha ferdén van mit számít ?? sok autóban gyárilag ferde.
hemi Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Nem akartalak megsérteni Hemi ,ha még is akkor bocs Ne viccálj már :) . Nagyon irigykedem ám azokra, akiknek van tudásuk, idejük az ilyesmire.... Nekem marad a web:)
warwolf Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Ezekkel a B Corsa gólyalábakkal szabályosan offroados lett a Corsám.Meg ezeken a csúszós utakon is, téligumi ide vagy oda, de csúszik.Főleg az eleje. :D Vagy lassabban kéne mennem? :) ;)
Demó Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 De mintha ebben is ferde lenne kicsit a moci!Vagy csak optika?Mind1.Nagyon királyságos kis autóka! Két okból szokták a motor jobb oldalát elölrébb hozni. Egyszer azért, mert máshogy nem fér el a gyári SFI-doboz és ki kellene cserélni Irmscherre, vagy valami hasonlóra, ami úgy 25000 Ft-ba kerülne. A képeden is szépen lehet látni,hogy még a gyári van rajta. Másodszor pedig azért, mert a befecskendezö rendszer a motor mögött hozzáérne a radiátor jobb csövéhez.Azzal a két- három centivel pedig mindezt orvosolni lehet, de viszont nem néz olyan jól ki.
warwolf Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Két okból szokták a motor jobb oldalát elölrébb hozni. Egyszer azért, mert máshogy nem fér el a gyári SFI-doboz és ki kellene cserélni Irmscherre, vagy valami hasonlóra, ami úgy 25000 Ft-ba kerülne. A képeden is szépen lehet látni,hogy még a gyári van rajta. Másodszor pedig azért, mert a befecskendezö rendszer a motor mögött hozzáérne a radiátor jobb csövéhez.Azzal a két- három centivel pedig mindezt orvosolni lehet, de viszont nem néz olyan jól ki. Nekem igazándiból a kihajtások szimetrikus állása miatt furi egy kicsit.Hiszen ha nem jól áll egy autóban a moci, az kihat, a kihajtásokra, gondolom én, jobban igénybeveszi a féltengelyeket, vagy most nem jól gondolkodom?
Demó Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Nekem igazándiból a kihajtások szimetrikus állása miatt furi egy kicsit.Hiszen ha nem jól áll egy autóban a moci, az kihat, a kihajtásokra, gondolom én, jobban igénybeveszi a féltengelyeket, vagy most nem jól gondolkodom? Annyira nem lesz ferde a motor, hogy ennek túl nagy jelentösége lenne.A féltengelyek így is ferdén állnak és azoknak mindegy, hogy merre, csak az nem mindegy, hogy mennyire! De, ha a kocsi le van ültetve,akkor lehet, hogy még így is egyenesebben állnak, mint ha minden gyári lenne! Amúgy a Henninges szettel egyenesen áll a motor, ezért kell pl. a radiátor csöveit átforrasztani. Majd ha lesznek képeim a beépített motorról, küldök párat. Azok mondjuk még csak a haveroméról lesznek. Magáról a kocsiról viszont már most is vannak fotóim.Ha érdekel elküldöm öket.
warwolf Elküldve Február8, 2006 Elküldve Február8, 2006 Annyira nem lesz ferde a motor, hogy ennek túl nagy jelentösége lenne.A féltengelyek így is ferdén állnak és azoknak mindegy, hogy merre, csak az nem mindegy, hogy mennyire! De, ha a kocsi le van ültetve,akkor lehet, hogy még így is egyenesebben állnak, mint ha minden gyári lenne! Amúgy a Henninges szettel egyenesen áll a motor, ezért kell pl. a radiátor csöveit átforrasztani. Majd ha lesznek képeim a beépített motorról, küldök párat. Azok mondjuk még csak a haveroméról lesznek. Magáról a kocsiról viszont már most is vannak fotóim.Ha érdekel elküldöm öket. Akár fel is dobhatnád, a Corsás képek közé!Amolyan közkincsé téve azokat. Fel kel tölteni őket v.hová, és belinkelni. De ha pl. nekem küldöd, akkor én is szívesen felrakom. :)
PYTHON Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 srácok,mérvan az,hogy nemlehet találni ahsználtan egy ép gsi A corsa-t? :) akár papírnélkülit is.... az összes vay olyan állatokhoz került,mint én,vagy szimplán ellett hanyagolva..? ha valaki tud ilyesmit mégis eladót,akkor megkereshetne :D
Demó Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Gyönyörü Corsa!: :) Van róla egy cikkem a Flashböl, ha valakit érdekel szolgálhatok infóval.
hemi Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 srácok,mérvan az,hogy nemlehet találni ahsználtan egy ép gsi A corsa-t? :) akár papírnélkülit is.... az összes vay olyan állatokhoz került,mint én,vagy szimplán ellett hanyagolva..? ha valaki tud ilyesmit mégis eladót,akkor megkereshetne :D Wolfi linkelt feljebb egy eladót 90ezerért.... papírnélkül.
PYTHON Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 Wolfi linkelt feljebb egy eladót 90ezerért.... papírnélkül. az a hirdetés már nincs fenn,néztem.....:)
kmário Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 az a hirdetés már nincs fenn,néztem.....;) hát én is akartam azt... de nekem már van egy CORSA A gsi-m :) :D ;) :P ;) ;) ;)
warwolf Elküldve Február9, 2006 Elküldve Február9, 2006 az a hirdetés már nincs fenn,néztem.....:) Akkor lehet, hogy kintről kellen egyet hozatni! :D
warwolf Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 Azt csiripelték a verebek, hogy az a bizonyos TR továbbra is a csapatunkat fogja erősíteni! :rolleyes:
Gelko Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 Azt csiripelték a verebek, hogy az a bizonyos TR továbbra is a csapatunkat fogja erősíteni! :rolleyes: mire is gondolsz ? :blink:
warwolf Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 mire is gondolsz ? :rolleyes: Majd elmondja az illetékes.
warwolf Elküldve Február12, 2006 Elküldve Február12, 2006 Demó cartárs hívta fel a figyelmem ERRE az oldalra.
Recommended Posts