uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 de ezek egy másik topikba valók szerintem... a KÉPEK topikba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Égen-földön ilyen Michalak-Spidert keresek. Nagyon bejön! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 én ezt megmondtam anno, amikor a TR-t vettem, hogy a sima A corsa nekem nem jön be nem értem, miért most kell ezen kiakadni, senkit nem akartam megbántani vele se akkor, se most Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Égen-földön ilyen Michalak-Spidert keresek. Nagyon bejön! :) Esetleg ha van bővebb infód, típusleírásod, szívesen vennénk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 de ezek egy másik topikba valók szerintem... a KÉPEK topikba... Így van! Fiúk tessék oda figyelni erre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Esetleg ha van bővebb infód, típusleírásod, szívesen vennénk! Vauxhall csinálta csak..van egy oldal is....megkeresem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Kmarió! Kérlek ne itt hirdess! Van erre egy külön topikunk: http://www.opelforum.hu/index.php?showforum=90 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Esetleg ha van bővebb infód, típusleírásod, szívesen vennénk! Én se tudok sokat a Michalak-Spiderröl, csak azt,hogy a német Michalak cég építette át öket sima 3-ajtós A Corsából. Sajnos mindössze kb. 100 darabot gyártottak belölük, 1986 körül. A lila Spider a képen igaz kislámpás,de az is 86-os és 1.6-os GSI motort raktak bele. Már volt a Flashben, onnan ismerem ezt a kocsit. Van két képem eredeti Michalak-Spiderröl és még egy érdekes A Corsáról, amit ök csináltak. Ha ad valaki e-mail címet elküldöm neki hogy felrakhassa ide (vagy a Corsás képekhez). Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Ha ad valaki e-mail címet elküldöm neki hogy felrakhassa ide (vagy a Corsás képekhez). tomi@opelklub.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 tomi@opelklub.hu :D losa@fibermail.hu hemi@opelklub.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 losa@fibermail.hu hemi@opelklub.hu :) nem szeretnél egy warwolf@opelklub.hu email címet? Aztán táirányítanánk a losa@fibermailra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 nem szeretnél egy warwolf@opelklub.hu email címet? Aztán táirányítanánk a losa@fibermailra.... Én nagyon rugalmas ember vagyok!Jöhet a mehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 tomi@opelklub.hu :) Most mentek a képek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Most mentek a képek. Megvannak köszi :D Mindjárt fel is töltöm a Corsás képek topicba. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ha érdekel valakit elindítotam webnaplómat, Corsa A "Tuning" néven. Ha gondoljátok lehet olvasgatni. Más klubtagok nyithatnak saját webnaplókat is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Hali Szerintem ez nagyon ott van Saját weboldal Csak sajna nem tudom megszerezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Hali Szerintem ez nagyon ott van Saját weboldal Csak sajna nem tudom megszerezni Miért nem tudod? Szerintem Bazs szívesen segít Ebayezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 az a vicc az egészben,hogy még haverom is van kint aki legalább 3havonta hazajön csak nem akarom ezzel terhelni,de lehet majd felhívom A kadett Lcd az enyémben már benne van pofon egyszerű beszerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Éppen egy hétig állt a kisgépem kint az udvaron, mert az Astrát használtam.Voltak hidegek szép számmal. Gondoltam majd ha be akarom újra indítani, feltöltöm az akksit, vagy bebikázom az Astráról. Reggel ajtó kinyit, beltér világít.Ez jó jel.Kulcs elfordít, a kontrollámpák erős fénnyel világítanak.Ez még jobb.De a legjobb az volt, kb. 2-3 másodpercnyi tekertetés után beindult a masina.S, le sem állt.Szal örültem, de nagyon.Hagytam szépen, hogy legalább forduljon a hűtőközeg, aztán leállítottam. Hihetetlen, hogy apró dolgoknak mennyire tud örülni az ember.Főleg ha nagyon szereti az autóját. :) Jah, meg ma Corsával jöttem melózni, meg előtte ügyetintézni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Ha érdekel valakit elindítotam webnaplómat, Corsa A "Tuning" néven. köszi a digitrajzot :):):D beszerelő emberke nekem is kéne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 pizzát rendeltem kísért a múlt? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 nem Bazs ! ez csak a lelkiismereted :) mikor viszik el a kocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 a micsodám? nekem olyan nincs :) szombaton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 a micsodám? nekem olyan nincs :D szombaton és utána mi lesz ? mármint kocsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 és utána mi lesz ? mármint kocsi :) Sutyuki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts