bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Ákos! amúgy semmit nem csináltam a corsán, se polír, se kárpit, csak kiporszívóztam meg lemostam, amikor megvettem :D Szombaton elviszem az MVOK gyűlésre és odaadom valakinek. :) remélem, addig ráér köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 :) :D miért nem vagyok meglepve ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Megint egyálommal kevesebb.De akkor mi lesz a rugókkal?Hm? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 arra így már nem lesz szükségem, bocs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 arra így már nem lesz szükségem, bocs :D Szééép vagy, mondhatom! ;) Nah, akkor most kajtathatok másik potenciális vevő után! De Balázs!Áruld már el légyszi, hogy mijamanóért adtad el?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 majd kárpótollak pár sörrel :) miért? olvasd el a költségvetést pár sorral feljebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Értem én, de ez legalább tényleg egyedi autó lett volna, Mo.-on sztem nincsen tuning TR.Az Astrával sem leszel másként, lényegesen magasabb lesz a fentartási költsége, mint a Corsáé volt.S, valamilyen szinten tömegcucc.Az Octaviát pedig nem ismerem. Vegyél inkább egy faxa A Corsa GSi-t!Aztán azt lehet egyediesíteni!Szerintem. Vagyis először döntsd majd el, hogy mit akarsz! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 úgyse tudom eldönteni :) játszom, amíg megtehetem, főleg így, hogy nem bukok rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Bazs! Én melletted állok ennyiért én is eladtam volna!De most már döntsd el hogy melyik autó az amit meg is tartanál hosszú távon :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 de nem tudom eldönteni :) :D azé igyekszem. próbálgatok, aztán majd kiderül Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 de nem tudom eldönteni :) :D azé igyekszem. próbálgatok, aztán majd kiderül Csak OPEL-t vagyok hajlandó szerelni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 de nem tudom eldönteni :) :D azé igyekszem. próbálgatok, aztán majd kiderülCorsa A GSi a te embered bazz! ;) 250e. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Csak OPEL-t vagyok hajlandó szerelni ;) akkó lehet, hogy keresek mást ;) ;) :P Corsa A GSi a te embered bazz! :) 250e. :D tudom, hogy itt nem szabad ilyet mondani, de nekem annyira nem jön be az A Corsa, csak a TR Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 akkó lehet, hogy keresek mást :D ;) ;) tudom, hogy itt nem szabad ilyet mondani, de nekem annyira nem jön be az A Corsa, csak a TR Le vagy te c arva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Le vagy te c arva :D Biza'. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 akkor szagolnotok kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 szép a régi gsi front 28ért tok újban ilyen lököst ;) (csergőből 70 :D ) ja! ez nem is régi gsi lökös :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 http://www.ctm.pl/images/zdjecia/big080.jpg http://www.ctm.pl/images/zdjecia/big101.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Le vagy te c arva :D halatlan.hu :) Majd a Tomi meg stoppolja az eredeti Corsa műszeregyságet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 ezen mi már túlvagyunk a Tomival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 tudom, hogy itt nem szabad ilyet mondani, de nekem annyira nem jön be az A Corsa, csak a TR Ez már röhej... de először mindig azt nézük ki mondja. ......Szerintem Bazs autó vásárlásait és fanolásait fejezük itt be. Van itt jobb téma is, Corsa A . Bazs szvsz akkor nyilatkoz, ha már van autód és akkor beszélj tuningról amikor az már meg van 1 éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Ez már röhej... de először mindig azt nézük ki mondja. ......Szerintem Bazs autó vásárlásait és fanolásait fejezük itt be. Van itt jobb téma is, Corsa A . Bazs szvsz akkor nyilatkoz, ha már van autód és akkor beszélj tuningról amikor az már meg van 1 éve. :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2006 Megoszt Elküldve Január30, 2006 Ez a kábrijó nagyon királyságos!Szerintem! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts