warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Háát, én is mázlival fogtam ki, de akkor még nem tudtam, hogy mit veszek.CSak utána derült ki. Ebay?esetleg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Csak van valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Háát, én is mázlival fogtam ki, de akkor még nem tudtam, hogy mit veszek.CSak utána derült ki. Ebay?esetleg? :) ezt nem nekem írtad, ugye? mer neked nem nagylámpás lökösöd van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ezt nem nekem írtad, ugye? mer neked nem nagylámpás lökösöd van :DEzt csak ÚGY írtam.Amolyan megjegyzés képpen.Senkineksemvolt idézve! ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Hali Valaki nem tud eladó Gsi első lököst (kis lámpásét)???????? http://www.carstyling.hu/pic/usercar/8613/12.jpg?1131268572 ha ez olyan,ennek a kis corsa-nak az első lököse eladó,ha olyan,akkor szólj,és megadom a srác telefonszámát privátüzenetbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 szerintem ez nem gsi, hanem sima Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 ja. ez sima. ez a GSI: http://emc.elte.hu/~uhuhu/corsa_gsi/dscn0092.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 mos nézem, hogy mennyire hasonló a rendszámunk :D http://img.tar.hu/corsatr/img/19035766.jpg na jó, annyira nem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/8613/12.jpg?1131268572 ha ez olyan,ennek a kis corsa-nak az első lököse eladó,ha olyan,akkor szólj,és megadom a srác telefonszámát privátüzenetbe! Köszi már beszéltem vele mert kép nem volt róla de most már tom hogy nem Gsi csak ugy volt hírdetve :) :D ;) ;) ja. ez sima. ez a GSI: http://emc.elte.hu/~uhuhu/corsa_gsi/dscn0092.jpg Elektromos a Corsa ?????? Vagy csak töltőn volt :P ;) ;) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ÍNYENCEKNEK Ha megtartanám a Corsát, már 100, hogy megvettem volna.ne mán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 nah most már a korzát is eladod? :) lassan vehetsz bkv bérletet mert nme marad semmi a flottádból Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 nah most már a korzát is eladod? :) lassan vehetsz bkv bérletet mert nme marad semmi a flottádból Mondjuk BKV bérletet pont ne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 nem sokat érne vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ÍNYENCEKNEK Ha megtartanám a Corsát, már 100, hogy megvettem volna.ne mán. :) Jajaj, én is lakásra gyűjtök mint te... Miért nem tavaly van... hm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 ÉRDEKES Kicsit drága.Főleg, hogy a gumi kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január28, 2006 Megoszt Elküldve Január28, 2006 találtam valamit ebayen :) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4606163594 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Na elvitték, vagy Te nyerted meg? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 találtam valamit ebayen :) http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=4606163594 és ne mán öszzejött neki :D nálad hamarabb jár le egy autó mint egy éves bkv bérlet... gondolkodj az asconán mit mutattam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 szerintem ez nem volt akkora üzlet... vetted 350 ért ha jólemlékszem. átirás 50 meg lett hengerfejeztetve, revizioztatva, dolgoztál vele a polirozással, vonatoztál nagykanizsa-budapest,- pécs utvonalon, mindezt 30.000 Ft-ért. és dolgoztál vele egy csomót, és mentél vele 3 hetet. ez most arra jó, hogy betedd a fényképalbumodba, hogy volt egy ilyen is. de élményed nincs vele.... és most veszel megint egy trágyát, amit átiratsz, polirozol, vonatozol, revizioztatsz sötöbö.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 18-as felni... vectra futómű.... brutál motor.... aham:) Mi a következő "álom"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 hmmm 270ért vettem a vonatjegyemet a cég fizette, ráadásul amúgyis mentem volna haza akkor a hengerfejes mutatvány összesen 30ban volt, az átítás meg okosban 2000 ft tehát ~300ban volt az autó összesen, plusz amit tankoltam bele mentem vele kb 2e kilómétert, tehát volt élmény is most elviszik 500ért, tehát mindenképpen jó volt a bolt és ráadásul most lehet, hogy anyós révén tudok venni jóval fiatalabb autót, jelentősen a piaci ár alatt vagy octavia lesz, vagy astra, mindkettő 1,6 és 98as szóval a lényeg, hogy megérte amúgy még nincs eldöntve semmi, az is lehet, hogy másik TR lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 hmmm 270ért vettem a vonatjegyemet a cég fizette, ráadásul amúgyis mentem volna haza akkor a hengerfejes mutatvány összesen 30ban volt, az átítás meg okosban 2000 ft tehát ~300ban volt az autó összesen, plusz amit tankoltam bele mentem vele kb 2e kilómétert, tehát volt élmény is most elviszik 500ért, tehát mindenképpen jó volt a bolt és ráadásul most lehet, hogy anyós révén tudok venni jóval fiatalabb autót, jelentősen a piaci ár alatt vagy octavia lesz, vagy astra, mindkettő 1,6 és 98as szóval a lényeg, hogy megérte amúgy még nincs eldöntve semmi, az is lehet, hogy másik TR lesz ;) :) Ezért dolgoztam vele annyit? ;) ;) :P Nálam van az eredeti Km órád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 :D Octavia????? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 :D Ezért dolgoztam vele annyit? ;) :P ;) Nálam van az eredeti Km órád ;) együtt dolgoztunk, de főleg te ;) ;) most meg pakolhatok ki mindent :) viszont a km-óra kéne valahogy, mer nem adnám oda a csajszinak a gsi-órát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 együtt dolgoztunk, de főleg te ;) :D most meg pakolhatok ki mindent :) viszont a km-óra kéne valahogy, mer nem adnám oda a csajszinak a gsi-órát... Szombaton elviszem az MVOK gyűlésre és odaadom valakinek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts