uhuhu Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 éna Corsába az opel 5w30-as olaját tettem. az nagyon vékony olaj, folyik is mindenhol, ahol parafa tömités van de nem csattog a motor, és nem is eszi. hamar megjön az olajnyomás. 1,5 hónap után visszaülök a Corsába... azóta be se volt inditva. Ma életre kelltem :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 opel gyári olaj??? de nem jobba 10 w 40??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 nem tudom. hivatalosan a C16SE motorba a 15w40 aj jó, de tölthető bele 10w40-is. én az 5w-s olajat próbáltam bele, mert az szerintem strapabiróbb.. az én motorom tökéletes állapotba van, nem eszi ezt se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január14, 2006 Megoszt Elküldve Január14, 2006 nem tudom. hivatalosan a C16SE motorba a 15w40 aj jó, de tölthető bele 10w40-is. én az 5w-s olajat próbáltam bele, mert az szerintem strapabiróbb.. az én motorom tökéletes állapotba van, nem eszi ezt se. köszönöm szépen a segitséget Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 tegnap délután több mint 1 hónap után beinditottam a GSI-t. pöccre indult. 30-40 másodpercig kicsit furcsán járt, de utána kisimult, és tökéetesen müködött... utána jól elmentem megkocsikáztattam a városba. jó kis autók a Corsa A - k :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Január15, 2006 Megoszt Elküldve Január15, 2006 tegnap délután több mint 1 hónap után beinditottam a GSI-t. pöccre indult. 30-40 másodpercig kicsit furcsán járt, de utána kisimult, és tökéetesen müködött... utána jól elmentem megkocsikáztattam a városba. jó kis autók a Corsa A - k :lol: köll annak indulnija... :D :o hmmm. az enyémbe kis halk kopogás hallatszik brrrrrrr. :blink: :) :) mi lehet ez nem jelez vissza semmi hogy gond lenne ..me ment tennap is mint a mérgezettegér Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Láttam, de az a piros műszerfal... Meg nekem az ültetés sem kell, csak egy mezei Astra :D Ma egy kicsit kergetőzve használtam a gépem.Hááát...... lehet vele, de azért alaposan szét kell nézni, főleg ha előzni akarsz. :) Viszont hogy qva kicsi helyre be lehet vele állni, az 100.Ahová már szinte a motort sem lehetne letámasztani, meg óvatosan elmenni 2 autó között, na én ma ott elmentem.Igaz, a két tükör eléggé közel volt a másik 2 verda tükréhez, de ez is csak az A Corsa feeling! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 A kisautó első gonosz tréfája.Nem bírtam kinyitni a csomagtérajtót.Utána kinyílt, de nem akart visszazáródni.A munkahelyemen nekiláttam szétberhelni, na ott úgy nézett ki, hogy itt a vége.Szerencsére Gepárdnál :) éppen volt féktixtító, hát vettem egy dobozzal, a felét gyorsan be is fújtam szépen módszeresen ebbe a makacs zárszerkezetbe.A végére már megmozdult, majd tökéletesen működött.Némi zsírzóspray használata után mint a vekker.Visszaépítettem, aztán most jó.Szal happy end! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 A kisautó első gonosz tréfája.Nem bírtam kinyitni a csomagtérajtót.Utána kinyílt, de nem akart visszazáródni.A munkahelyemen nekiláttam szétberhelni, na ott úgy nézett ki, hogy itt a vége.Szerencsére Gepárdnál :) éppen volt féktixtító, hát vettem egy dobozzal, a felét gyorsan be is fújtam szépen módszeresen ebbe a makacs zárszerkezetbe.A végére már megmozdult, majd tökéletesen működött.Némi zsírzóspray használata után mint a vekker.Visszaépítettem, aztán most jó.Szal happy end! :D Lehet szervolnék egy másik zárat:(( Nehogy szopoka legyen majd amikor fontosabb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Lehet szervolnék egy másik zárat:(( Nehogy szopoka legyen majd amikor fontosabb..... Igazándiból sztem az volt a baja, hogy ebben az életében még sosem volt ki ill. szétszedve, ezért a 16 év kosza szépen belerakódott.Na ezt kellett kimosni!De a fél doboz féktixtító megtette a jótékony hatását.Úgy csillog, mit az új! :) S, szinte úgy is műxik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Oké:) Nekem is fent van már a téli guma. Köszöntet: - warwolf - hagalex - greg - uhuhu - dark Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Oké:D Nekem is fent van már a téli guma. Köszöntet: - warwolf - hagalex - greg - uhuhu - dark Akkor ez shíma ügy volt! :) Egyébként korábban beszéltünk első lengéscsillapítókról, hogy neked van, és a helyet foglalja, szal ha még aktuális, akkor azokra az alighasznált elsőkre igényt tartanék.Aztán majd csak megegyezünk az árban! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Akkor ez shíma ügy volt! :) Egyébként korábban beszéltünk első lengéscsillapítókról, hogy neked van, és a helyet foglalja, szal ha még aktuális, akkor azokra az alighasznált elsőkre igényt tartanék.Aztán majd csak megegyezünk az árban! :D Hát, bazz. Oda adtam egy havernak ingyééé.. nagyon szegény hozzánk képest. Végül megmarad a CorsaA? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hát, bazz. Oda adtam egy havernak ingyééé.. nagyon szegény hozzánk képest. Végül megmarad a CorsaA? Akkor jól van az úgy.Majd vadászok hozzá a bontóból egy B Corsáét.Már ki is választottam, de még alkudunk.Hátha odadja rugóstól, aztán otton ki tudom cserézni.Elvileg jó bele.Elvileg. Amúgy a tavaszig biztos, hoghy megmarad a kicsi.Addig meg próbálom rendben tartani, de ezt a telót már tavaly is kérte volna, de én ugye ültetős terveket szövögettem, a 60/40-hez meg a gyári gátló nem jó. Ezért inkább eladtam Bazsnak.Majd ő beülteti vele a TR-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Majd vadászok hozzá a bontóból egy B Corsáét.Már ki is választottam, de még alkudunk.Hátha odadja rugóstól, aztán otton ki tudom cserézni.Elvileg jó bele.Elvileg. Elvileg tényleg jó. Szerintem gyakorlatilag is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Elvileg tényleg jó. Szerintem gyakorlatilag is. Akkor holnap berongyolok érte! ;) Aztán ha 6.5-7e. körül megkapom, már viszem is, mint a lopott bringát! :D Még egy apróság.A rugókban volt különbség?Pl. u.a. egy 1.2-é mint egy 1.4-é? Mert az E12GV ugye klasszisokkal könyebb mocika.Vagy mégsem?Mert ugye öntöttvas a blokk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Akkor holnap berongyolok érte! ;) Aztán ha 6.5-7e. körül megkapom, már viszem is, mint a lopott bringát! :D Még egy apróság.A rugókban volt különbség?Pl. u.a. egy 1.2-é mint egy 1.4-é? Mert az E12GV ugye klasszisokkal könyebb mocika.Vagy mégsem?Mert ugye öntöttvas a blokk. :) No most veszet el a tudományom:) Szvsz a rugo más. A telo nem. Pl az én futóművem 1:1-ben beszerelhető a Corsa B is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 No most veszet el a tudományom:) Szvsz a rugo más. A telo nem. Pl az én futóművem 1:1-ben beszerelhető a Corsa B is. A hétvégén elmesélem én is, hogy jó lett-e. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 A hétvégén elmesélem én is, hogy jó lett-e. :) Képeket és kérünk! Oszt leírást és felrakjuk a szereld magad rovatba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Képeket és kérünk! Oszt leírást és felrakjuk a szereld magad rovatba! A szenvedj egyedül a benőtt csavarokkal helyesebb kifejezés lesz, valszeg! :) :D ;) De rendben.Meglesz főnök! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ilyen kipufo véget szeretnék, vagy tetszene:- tehát még nem mert nincs kedvem:) Igazi véleményeket várok, ne kiméljetek:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kicsit nagyon űberbrutál nem?V.mi komolyabb mocihoz el tudom képzelni, de egy szolidabb sztem jobb lenne. Amúgy én is töröm rajta a bucim.Mármint egy kipuffvégen.Mert az a rozsdás cső ami jelenleg van, hogyismondjam.Kiábtándító.Számomra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Kicsit nagyon űberbrutál nem?V.mi komolyabb mocihoz el tudom képzelni, de egy szolidabb sztem jobb lenne. Amúgy én is töröm rajta a bucim.Mármint egy kipuffvégen.Mert az a rozsdás cső ami jelenleg van, hogyismondjam.Kiábtándító.Számomra. :) Mondtam ne kímélj:) Írjad: 1,2.es mocihoz nem kicsit felvágosan nevetsges? :D? - Válaszom , nem. Úgy gondolom ez a hülye gyerek autóm, ha még nincs kedvem a motort bele rakni addig haladjon majd más:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Mondtam ne kímélj:) Írjad: 1,2.es mocihoz nem kicsit felvágosan nevetsges? :D? - Válaszom , nem. Úgy gondolom ez a hülye gyerek autóm, ha még nincs kedvem a motort bele rakni addig haladjon majd más:) Mivva? :) Azt látom,hogy nem látom a képet. ;) Mostmár látom. Szerintem jóó csak te majd középre tedd. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Mondtam ne kímélj:) Írjad: 1,2.es mocihoz nem kicsit felvágosan nevetsges? :D? Nem akartam semmi bántót írni, mert mindig azt mondjuk, hogy a tuning lényege az, hogy neked tessen. De végül is nem rossz az elgondolás a folyamatot illetően.CSak nekem sok.De ugye ez nem jelent semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts