Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

fel lehet rakni a nagylököst előre is, csak homlokfalat kell cserélni

a hátsó lökös viszont rövid, bár egy ügyeskezű műanyagos lehet, hogy meg tudja hosszabítani, ennek utána kéne nézni

mit kérsz a két lökösért?

Elküldve

a hátsó lökös egy 5ezres.

a kislámpásnak az első lököésnek más a tetejének az íve,ezért nempasszol elől az illesztés sehogyse.de ha jó az a fajta nagylökös,akkor a kettőt viheted 10ezerbe.(de csak mer útba van már)nemtom mostanába mipénz ez bontóba,de szerintem jóval több.olcsóbb helyeken 15-re saccolom párban,ha tévedek szólj,és alkudozunk.

Elküldve
a hátsó lökös egy 5ezres.

a kislámpásnak az első lököésnek más a tetejének az íve,ezért nempasszol elől az illesztés sehogyse.de ha jó az a fajta nagylökös,akkor a kettőt viheted 10ezerbe.(de csak mer útba van már)nemtom mostanába mipénz ez bontóba,de szerintem jóval több.olcsóbb helyeken 15-re saccolom párban,ha tévedek szólj,és alkudozunk.

Én 6e.-ért vettem anno darabját, és GSI lökös mind2.Elöl és hátul egyaránt. Nincs rá kereslet, ezért a bontósnál is csak a helyet foglalja.

10e.ért mindenesetre jó.

Elküldve

Ma úgy poénból egy lmpás gyorsulásnál a Corsával leléptem egy Ford Galaxyt.A fickó egy kicsit sem volt ideges, mikor be kellett sorolnia mögém!Pedig nem pörgettem halálra kis masinát, csak időben elváltottam. :twisted:

Luuuuuuuzzzzeeeeerrr! :twisted: :twisted:

Elküldve

akkor tutira jóáron vetted azokat a lökösöket!

mindegy,akkor legyen 8ezer,hogy mindenképp olcsó legyek,nemszeretek egyszeri üzletet kötni,meg nekemis foglalja a helyet :(

warwolf alkudott neked 2ezret,mégha nemérdekelnek a lökösök,akkor is :D :D :D

Elküldve

warwolf,nekem gyorsulást neis emlegess,mert az a hobbim,és szegény kisautóm lassan úgy legyengül,hoyg elsírom amgam.lehet csak korral jár,mert olajatse eszi,meg semmi....

Elküldve
csak amennyire az összes opel:D

ezt még hozzákellett tennem,hoyg ne nevezzetek hazugnak,mert persze,hogy kicsit csipegeti

Vagy inkább csak szórogatja?Hm? :roll: :wink:

Elküldve
van itt Kőrösön is egy 4a A Corsa, egy középkorú hölgy furikázik vele

olyan "eredeti" állapotban van

Itt Kecsón is sok A Corsa van, de széles-e határban nincs olyan állapotú, mint az enyém! :( :D :D

Elküldve

tényleg lehet, hogy mégritkább,

nekem a lépcsőshátú sedan is kuriózum volt, a kis 2a-ból láttam nagyon sokat.

arról van infód, hogy merről származik?

Németo. vagy Mediterrán?

Elküldve
tényleg lehet, hogy mégritkább,

nekem a lépcsőshátú sedan is kuriózum volt, a kis 2a-ból láttam nagyon sokat.

ezt nem teljesen értem :(

amúgy az alvázszámból annyit bírtam kinyomozni, hogy tényleg 89es és Spanyolországban készült

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.