warwolf Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 Wolfi! Velem már ne számolj lécci :oops: Egy félórája fizettem ki az újautómat. És szombaton hozom haza ha minden jól megy. :roll: Nem számoltam, mert tudtam, hogy neked ez az ár magas lesz, ennyit nem fogsz beruházni egy másik autóba. Szóval nemgáz! :wink: De miféle masinád lesz tenéked? :?:
rtomi Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 Nem számoltam, mert tudtam, hogy neked ez az ár magas lesz, ennyit nem fogsz beruházni egy másik autóba. Szóval nemgáz! :wink: De miféle masinád lesz tenéked? :?: Ok megnyugodtam :wink: Az ótóról majd Msn-en vagy pűben írok mert egyenlőre meglepi. De te tudhatod. :wink:
warwolf Elküldve Szeptember26, 2005 Elküldve Szeptember26, 2005 Émmán tudom, és naon teccik.... :( Máár ém is! :D :twisted:
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 milyen ótó???? mitimáááá Check the signo... :-)
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 milyen ótó???? mitimáááá Kadett E sedan Széph naon! :wink:
kmário Elküldve Szeptember29, 2005 Elküldve Szeptember29, 2005 hát én atommanot láttam kb 1 hónapja...elviharzott a ford tranzitom mellett ezerrel a fradipályáná húdejó ótó lámpánál meg már nem tudtam rendesen megnézni
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2005 Elküldve Szeptember30, 2005 Kmárió! Hát ez nem a legmefelelőbb topic a ki kivel hogyan megdumcsizására... :-) Nem szoktam én viharozni... :-)
warwolf Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Érdekes, hogy a hűvösebb idő beköszöntével is tökéletesen műxik a kicsi fűtése.Alig megyek el vele 2-3km-t, és klassz meleg jön a fűtőtest felöl.
mélykék76 Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 ....Alig megyek el vele 2-3km-t, és klassz meleg jön a fűtőtest felöl.... Ez valami PC Cosra szimulátor, amit otthon nyomatsz ? :( :D :D :D :D
warwolf Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Ez valami PC Cosra szimulátor, amit otthon nyomatsz ? :( :D :D :D :D Ez az OHV varázsa nevű játék! :D
hemi Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 WOlfi minek jársz a nyomoroncal, amikor ott a GSI. Még neadjgyisten összetöröd és nem toddd eladni.
warwolf Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 WOlfi minek jársz a nyomoroncal, amikor ott a GSI. Még neadjgyisten összetöröd és nem toddd eladni. Addig ez marad, amíg el nem megy.A GSI egy hosszabb játék lesz.Aztán nem kizárt, hogy a jövő héten le fog kerülni Kiskőrösre árulásra.Majd még meglátom!Azért vigyázok én ám rá! :(
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 WOlfi minek jársz a nyomoroncal, :( mintha nem lenne neked is egy ilyen :D
warwolf Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 :( mintha nem lenne neked is egy ilyen :D Azért valljuk be, mi rendesen döglünk a nyomoroncaikért!Nem?Cartársak? :?: :D :D :D
rtomi Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Azért valljuk be, mi rendesen döglünk a nyomoroncaikért!Nem?Cartársak? :?: :( :D :D Én is döglök értük de nem nyomoroncok hanem a családom. Ma például előzhettem volna egyet a Kadettel de vissza kellett volna váltanom és nem akartam taposni neki annyira. :? Odaértem kicsit később de legalább kíméltem az öcsit. :wink:
Racce Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Én is sokat gondoloztam régen, hogy egy A Corsát veszek....nagyon tetszenek 8)
warwolf Elküldve Október3, 2005 Elküldve Október3, 2005 Én taposhatnám, de úgy sem megy!CSak kiabál.Inkább választok egy eseménymentesebb, de nyugisabb útvonalat.Kb.37LE rulez! :( :D :D
hemi Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Én taposhatnám, de úgy sem megy!CSak kiabál.Inkább választok egy eseménymentesebb, de nyugisabb útvonalat.Kb.37LE rulez! :( :D :D Bazz:) Az Blitz Weekenden lemértük müszerrel a gyorsulását "Bubu"*-nak! Az eredmény nem volt rossz 0-100 Km/h-ra 13,5 sec kell neki 45LE-vel. Hozzátenném azt is kedvelem a "gagyi" 1,2 mociban (C12NZ) lehet vele nyomatékból is menni, illetve változik a kép mikó nyomjuk nekije:) Biztos furcsa ez tölem hiszen 9sec alatt gyorsul az Astrám és vagy kétszer olyan nyomatékos is:) ----------------- * Bubu a Corsám neve, Virágom nevezte el, lassan az Astra már a Bubu, mert Ő is kedves lett neik.
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Én is sokat gondoloztam régen, hogy egy A Corsát veszek....nagyon tetszenek 8) te inkább mennyé vedd meg a B kadettot :(
warwolf Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 Bazz:) Az Blitz Weekenden lemértük müszerrel a gyorsulását "Bubu"*-nak! Az eredmény nem volt rossz 0-100 Km/h-ra 13,5 sec kell neki 45LE-vel. Hozzátenném azt is kedvelem a "gagyi" 1,2 mociban (C12NZ) lehet vele nyomatékból is menni, illetve változik a kép mikó nyomjuk nekije:) Biztos furcsa ez tölem hiszen 9sec alatt gyorsul az Astrám és vagy kétszer olyan nyomatékos is:) ----------------- * Bubu a Corsám neve, Virágom nevezte el, lassan az Astra már a Bubu, mert Ő is kedves lett neik. Kíváncsi lennék, hogy az én E12GV-m mennyit menne, de nem akarom kínozni.Nem fiatal már, s, mégis teszi a dolgát, hordja a sejhajomat alacsony fogyi mellett.Amúgy tényleg elég jól lehet vele nyomatékból is kocsikázni, de nem baj, ha van hozzá egy kis lendület is!Nálam legalább is. :D :D :D De maradt már állva 1-2 verda mellettem, igaz igyexem mindig jól elkapni a "rajtot"! :(
kmário Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 urak...üvd néktek esetleg tud -é valaki infót aról hogyha szinváltás t csinálok az autómon....(eddig fehér volt...ez is van a forgalmiba....de valami más szinre szeretném lefujni)mennyibe kerül ez a hivatalba....gondolok én uj forgalmi...esetleg csak a szint irják át... eddig csak azt hallottam hogy uj forgalmi kell ... :oops: :oops: :( valaki esetleg okosabb ebben a témában nálam?? olyat is hallotam hogy 6 ezer az egész...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Elküldve Október4, 2005 szerintem még ennyi sincs. a megjegyzésbe bejegyzik a szinváltozást. asszem 1500 Ft illtéket kell fizetni ilyenkor. szerintem.
Recommended Posts