warwolf Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Ütős.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Wolfi! Velem már ne számolj lécci :oops: Egy félórája fizettem ki az újautómat. És szombaton hozom haza ha minden jól megy. :roll: Nem számoltam, mert tudtam, hogy neked ez az ár magas lesz, ennyit nem fogsz beruházni egy másik autóba. Szóval nemgáz! :wink: De miféle masinád lesz tenéked? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Nem számoltam, mert tudtam, hogy neked ez az ár magas lesz, ennyit nem fogsz beruházni egy másik autóba. Szóval nemgáz! :wink: De miféle masinád lesz tenéked? :?: Ok megnyugodtam :wink: Az ótóról majd Msn-en vagy pűben írok mert egyenlőre meglepi. De te tudhatod. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Émmán tudom, és naon teccik.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Émmán tudom, és naon teccik.... :( Máár ém is! :D :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 milyen ótó???? mitimáááá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 milyen ótó???? mitimáááá Check the signo... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 milyen ótó???? mitimáááá Kadett E sedan Széph naon! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Szeptember29, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2005 hát én atommanot láttam kb 1 hónapja...elviharzott a ford tranzitom mellett ezerrel a fradipályáná húdejó ótó lámpánál meg már nem tudtam rendesen megnézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember30, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2005 Kmárió! Hát ez nem a legmefelelőbb topic a ki kivel hogyan megdumcsizására... :-) Nem szoktam én viharozni... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Érdekes, hogy a hűvösebb idő beköszöntével is tökéletesen műxik a kicsi fűtése.Alig megyek el vele 2-3km-t, és klassz meleg jön a fűtőtest felöl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ....Alig megyek el vele 2-3km-t, és klassz meleg jön a fűtőtest felöl.... Ez valami PC Cosra szimulátor, amit otthon nyomatsz ? :( :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Ez valami PC Cosra szimulátor, amit otthon nyomatsz ? :( :D :D :D :D Ez az OHV varázsa nevű játék! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 WOlfi minek jársz a nyomoroncal, amikor ott a GSI. Még neadjgyisten összetöröd és nem toddd eladni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 WOlfi minek jársz a nyomoroncal, amikor ott a GSI. Még neadjgyisten összetöröd és nem toddd eladni. Addig ez marad, amíg el nem megy.A GSI egy hosszabb játék lesz.Aztán nem kizárt, hogy a jövő héten le fog kerülni Kiskőrösre árulásra.Majd még meglátom!Azért vigyázok én ám rá! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 WOlfi minek jársz a nyomoroncal, :( mintha nem lenne neked is egy ilyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 :( mintha nem lenne neked is egy ilyen :D Azért valljuk be, mi rendesen döglünk a nyomoroncaikért!Nem?Cartársak? :?: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Azért valljuk be, mi rendesen döglünk a nyomoroncaikért!Nem?Cartársak? :?: :( :D :D Én is döglök értük de nem nyomoroncok hanem a családom. Ma például előzhettem volna egyet a Kadettel de vissza kellett volna váltanom és nem akartam taposni neki annyira. :? Odaértem kicsit később de legalább kíméltem az öcsit. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én is sokat gondoloztam régen, hogy egy A Corsát veszek....nagyon tetszenek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Én taposhatnám, de úgy sem megy!CSak kiabál.Inkább választok egy eseménymentesebb, de nyugisabb útvonalat.Kb.37LE rulez! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Én taposhatnám, de úgy sem megy!CSak kiabál.Inkább választok egy eseménymentesebb, de nyugisabb útvonalat.Kb.37LE rulez! :( :D :D Bazz:) Az Blitz Weekenden lemértük müszerrel a gyorsulását "Bubu"*-nak! Az eredmény nem volt rossz 0-100 Km/h-ra 13,5 sec kell neki 45LE-vel. Hozzátenném azt is kedvelem a "gagyi" 1,2 mociban (C12NZ) lehet vele nyomatékból is menni, illetve változik a kép mikó nyomjuk nekije:) Biztos furcsa ez tölem hiszen 9sec alatt gyorsul az Astrám és vagy kétszer olyan nyomatékos is:) ----------------- * Bubu a Corsám neve, Virágom nevezte el, lassan az Astra már a Bubu, mert Ő is kedves lett neik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Én is sokat gondoloztam régen, hogy egy A Corsát veszek....nagyon tetszenek 8) te inkább mennyé vedd meg a B kadettot :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 Bazz:) Az Blitz Weekenden lemértük müszerrel a gyorsulását "Bubu"*-nak! Az eredmény nem volt rossz 0-100 Km/h-ra 13,5 sec kell neki 45LE-vel. Hozzátenném azt is kedvelem a "gagyi" 1,2 mociban (C12NZ) lehet vele nyomatékból is menni, illetve változik a kép mikó nyomjuk nekije:) Biztos furcsa ez tölem hiszen 9sec alatt gyorsul az Astrám és vagy kétszer olyan nyomatékos is:) ----------------- * Bubu a Corsám neve, Virágom nevezte el, lassan az Astra már a Bubu, mert Ő is kedves lett neik. Kíváncsi lennék, hogy az én E12GV-m mennyit menne, de nem akarom kínozni.Nem fiatal már, s, mégis teszi a dolgát, hordja a sejhajomat alacsony fogyi mellett.Amúgy tényleg elég jól lehet vele nyomatékból is kocsikázni, de nem baj, ha van hozzá egy kis lendület is!Nálam legalább is. :D :D :D De maradt már állva 1-2 verda mellettem, igaz igyexem mindig jól elkapni a "rajtot"! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 urak...üvd néktek esetleg tud -é valaki infót aról hogyha szinváltás t csinálok az autómon....(eddig fehér volt...ez is van a forgalmiba....de valami más szinre szeretném lefujni)mennyibe kerül ez a hivatalba....gondolok én uj forgalmi...esetleg csak a szint irják át... eddig csak azt hallottam hogy uj forgalmi kell ... :oops: :oops: :( valaki esetleg okosabb ebben a témában nálam?? olyat is hallotam hogy 6 ezer az egész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október4, 2005 Megoszt Elküldve Október4, 2005 szerintem még ennyi sincs. a megjegyzésbe bejegyzik a szinváltozást. asszem 1500 Ft illtéket kell fizetni ilyenkor. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts