uhuhu Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 c20ne Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 c20ne De annak is valami pöckölt változata nem?Mert a srác a fóti talin emlegette, hogy készül már v.mi újítás! :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 ez nagyon szép corsaa,nagyon teccik a színe! apámra igaziból annyira nem haragszok,majd eccer engem se fog érdekelni a vezetés,és énis ilyen figyelmetlen leszek.... fekete üléssorra majd válaszolok egy hét mulva kb,ha megjöna következő áldozat....ha végre a sors is úgy akarja,és télleg megjön.... valaki tudja,hogy azon az 1.3sr 75lovas mocin gyárilag miféle leömlő van? sima 4-1??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Látott már v.ki ilyen mocit? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Látott már v.ki ilyen mocit? :shock: szerintem az enyém ilyen. csak nem ilyen szelepfedelem van. C16SEI :wink: bár az enyémnek más a szivosora..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Egy volt neki, de az is szürke mintás.És a Corsámban van!:-)) Hemi, ha kész van, képeket pls.!!!!:-)) Oks, ha lesz időm mindenképpen, legyünk túl a talin és.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 sziasztok! nemtom ki akarta megvenni a fehér számlapos műszercsoportom,de viheti! mostantól bárkinek bármi megteccik A corsa-s cuccaim közül,amiről tud,az mind eladó...spoilerektől a műszercsoporton át a sportfutóműig! viszont az eladás sürgős,énpedig szarban vagyok,mert netem sincs,megin barátnőmtől netezek.... :lol: telefonon jelentkezzetek,ha kell valami: 209188592 télleg nemtom kinek ígértem,ha eladom a műszercsoportot,akkor neki szólok először :) de ami vicces,hogy szerintem a futóműre is megígértem ezt valakinek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 nekem igérted... de asszem most legatyásodtam egy picit. az Asztra tunig egy picit sokba vót. mennyi a müszer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 nekem igérted... de asszem most legatyásodtam egy picit. az Asztra tunig egy picit sokba vót. mennyi a müszer? 7-8ezer ft-re gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 7-8ezer ft-re gondoltam 6500ft, és elkelt.Meg hát ugye a beígért kerekeim! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Kész a Corsám, de még lesz mit rajta javítgatni. Látni rajta, nem telt teli fényre::lol:)) Viszont az elemek ok. Jövő héten még csinlgatják, de most nálam van. Nem biztos, hogy azzal megyek , mert uszok a kölcsönben és szinte nincs fékem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 és szinte nincs fékem.... Az meg minek rá? :lol: :) :( Padlógáz, meg kanyarban erősen markolni a kormányt! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Az meg minek rá? :lol: :) :( Padlógáz, meg kanyarban erősen markolni a kormányt! :D :D :D Kösz a biztatást... ha rendesen kezdesz bele valamibe elötte számolni nem árt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Pár kép a vasról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Látott már v.ki ilyen mocit? :shock: Egyik klubtagunk A-s versenyautójában volt ilyen moci. De az egész ótó Irmscher volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Nagyon szép a kis Corsa, Hemi! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Kösz a biztatást... ha rendesen kezdesz bele valamibe elötte számolni nem árt. Száámolnniii???Eh', arra nincs idő!Na de félre a tréfával!Szép lett a vasad, és a jelek szerint tényleg komolyan gondoltad, hogy nem rakod vissza a hátsóüléseket.Esetleg csövezés?? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Felhívtam a használtautón egy hirdetést, mert alacsony áron kínál egy Corsát, alkatrésznek.Az Úr válltig állította, hogy a Corsa orrában egy 1.4SI moci dolgozik 75LE-vel.De én úgy emléxem, hogy azt a mocit csak a B-Corsában kezdték el forgalmazni.Meg ha nem csal az emlékezetem, akkor az 82LE-s. Vagy tévednék? ERRŐL lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 ez sima 14NZ lesz... gyártottak a Corsa A ba 14SE motort, de azt csak 91 után és csak Joy felszereltséghez..... asszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Nem biztos, hogy azzal megyek , mert uszok a kölcsönben és szinte nincs fékem.... sajnálnám ha nem ezzel jönnél mert kiváncsi vagyok milyet mehet ;))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 sajnálnám ha nem ezzel jönnél mert kiváncsi vagyok milyet mehet ;))) Sajnos elég ramaty állapotban volt. Rengeteg munka lesz vele:) De ráérek, főleg, hogy kinulláztam magam:)) A motor meg nincs is benne:)) C12NZ ... azzé ott még nem tartok.. csak kaszni munka volt.... Az autó alapjai lettek rendbe hozzva. Tehát aki nem ismerte előtte tüzetresen annak lehet, felmerül a kérdés ezen mi került ennyibe:)? Jelenled sem makulátla, vannak kisebb rozsda pörsenések rajta, de ezeket leszarom ugyanis csillag garázsban áll. Nem baj, ha nem feltünő. A külső fény sem volt teljes szóval:) A gáz az vele, hogy fékezéskor lefullad, fékezés az oyan mintha sportolnék, a fékszervom szinte nulla. Kézifékem nincs, mert télen ugyeskedtem. A bal oldalo visszapillantóm... hát...hagyuk:)) De lejövök vele, amolyan beszarian:)) Szóval kivülről nem letni mennyire épp az autó szerkezete. A lényegi dolgok számítottak és a nem a külcsíny. 2-3 éven belül majd alakul:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 ez sima 14NZ lesz... gyártottak a Corsa A ba 14SE motort, de azt csak 91 után és csak Joy felszereltséghez..... asszem... Elvileg ez 91-s, de majd kiderül, mert megkértem a fickót, hogy legyen kedves elküldeni a motorszámot az este folyamán.Abból minden kiderül, hogy miféle szörnyeteg ez. 8) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 ez nem 91 es. 91 es autónak már uj fajta eleje van.... bár lehet hogy 91 be helyezték forgalomba, csak a gyártása 90es... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus29, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2005 Felhívtam a használtautón egy hirdetést, mert alacsony áron kínál egy Corsát, alkatrésznek.Az Úr válltig állította, hogy a Corsa orrában egy 1.4SI moci dolgozik 75LE-vel.De én úgy emléxem, hogy azt a mocit csak a B-Corsában kezdték el forgalmazni.Meg ha nem csal az emlékezetem, akkor az 82LE-s. Vagy tévednék? ERRŐL lenne szó. Opel Corsában is volt 1.4SI ami 82 LE (C14SE) C14NZ 60LE 14NV az a 75 LE és szerintem az van benne. Ilyen vektrában is volt:)) A tuning moci keresel, akkor C14NZ vagy C13N erre ugytudom felrakható a GSi 1,6 hengerfej.+ befecskenedező és pár dolog:) Ja látom Uhuhu már írt is:) Akkor csak megerősítem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts