warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 c20ne De annak is valami pöckölt változata nem?Mert a srác a fóti talin emlegette, hogy készül már v.mi újítás! :?:
PYTHON Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 ez nagyon szép corsaa,nagyon teccik a színe! apámra igaziból annyira nem haragszok,majd eccer engem se fog érdekelni a vezetés,és énis ilyen figyelmetlen leszek.... fekete üléssorra majd válaszolok egy hét mulva kb,ha megjöna következő áldozat....ha végre a sors is úgy akarja,és télleg megjön.... valaki tudja,hogy azon az 1.3sr 75lovas mocin gyárilag miféle leömlő van? sima 4-1???
uhuhu Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 Látott már v.ki ilyen mocit? :shock: szerintem az enyém ilyen. csak nem ilyen szelepfedelem van. C16SEI :wink: bár az enyémnek más a szivosora.....
hemi Elküldve Augusztus22, 2005 Elküldve Augusztus22, 2005 Egy volt neki, de az is szürke mintás.És a Corsámban van!:-)) Hemi, ha kész van, képeket pls.!!!!:-)) Oks, ha lesz időm mindenképpen, legyünk túl a talin és....
PYTHON Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 sziasztok! nemtom ki akarta megvenni a fehér számlapos műszercsoportom,de viheti! mostantól bárkinek bármi megteccik A corsa-s cuccaim közül,amiről tud,az mind eladó...spoilerektől a műszercsoporton át a sportfutóműig! viszont az eladás sürgős,énpedig szarban vagyok,mert netem sincs,megin barátnőmtől netezek.... :lol: telefonon jelentkezzetek,ha kell valami: 209188592 télleg nemtom kinek ígértem,ha eladom a műszercsoportot,akkor neki szólok először :) de ami vicces,hogy szerintem a futóműre is megígértem ezt valakinek :(
uhuhu Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 nekem igérted... de asszem most legatyásodtam egy picit. az Asztra tunig egy picit sokba vót. mennyi a müszer?
PYTHON Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 nekem igérted... de asszem most legatyásodtam egy picit. az Asztra tunig egy picit sokba vót. mennyi a müszer? 7-8ezer ft-re gondoltam
warwolf Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 7-8ezer ft-re gondoltam 6500ft, és elkelt.Meg hát ugye a beígért kerekeim!
hemi Elküldve Augusztus26, 2005 Elküldve Augusztus26, 2005 Kész a Corsám, de még lesz mit rajta javítgatni. Látni rajta, nem telt teli fényre::lol:)) Viszont az elemek ok. Jövő héten még csinlgatják, de most nálam van. Nem biztos, hogy azzal megyek , mert uszok a kölcsönben és szinte nincs fékem....
warwolf Elküldve Augusztus27, 2005 Elküldve Augusztus27, 2005 és szinte nincs fékem.... Az meg minek rá? :lol: :) :( Padlógáz, meg kanyarban erősen markolni a kormányt! :D :D :D
hemi Elküldve Augusztus27, 2005 Elküldve Augusztus27, 2005 Az meg minek rá? :lol: :) :( Padlógáz, meg kanyarban erősen markolni a kormányt! :D :D :D Kösz a biztatást... ha rendesen kezdesz bele valamibe elötte számolni nem árt.
rtomi Elküldve Augusztus27, 2005 Elküldve Augusztus27, 2005 Látott már v.ki ilyen mocit? :shock: Egyik klubtagunk A-s versenyautójában volt ilyen moci. De az egész ótó Irmscher volt.
corsarulez Elküldve Augusztus28, 2005 Elküldve Augusztus28, 2005 Nagyon szép a kis Corsa, Hemi! :lol: :)
warwolf Elküldve Augusztus28, 2005 Elküldve Augusztus28, 2005 Kösz a biztatást... ha rendesen kezdesz bele valamibe elötte számolni nem árt. Száámolnniii???Eh', arra nincs idő!Na de félre a tréfával!Szép lett a vasad, és a jelek szerint tényleg komolyan gondoltad, hogy nem rakod vissza a hátsóüléseket.Esetleg csövezés?? :wink:
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 Felhívtam a használtautón egy hirdetést, mert alacsony áron kínál egy Corsát, alkatrésznek.Az Úr válltig állította, hogy a Corsa orrában egy 1.4SI moci dolgozik 75LE-vel.De én úgy emléxem, hogy azt a mocit csak a B-Corsában kezdték el forgalmazni.Meg ha nem csal az emlékezetem, akkor az 82LE-s. Vagy tévednék? ERRŐL lenne szó.
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 ez sima 14NZ lesz... gyártottak a Corsa A ba 14SE motort, de azt csak 91 után és csak Joy felszereltséghez..... asszem...
redline Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 Nem biztos, hogy azzal megyek , mert uszok a kölcsönben és szinte nincs fékem.... sajnálnám ha nem ezzel jönnél mert kiváncsi vagyok milyet mehet ;)))
hemi Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 sajnálnám ha nem ezzel jönnél mert kiváncsi vagyok milyet mehet ;))) Sajnos elég ramaty állapotban volt. Rengeteg munka lesz vele:) De ráérek, főleg, hogy kinulláztam magam:)) A motor meg nincs is benne:)) C12NZ ... azzé ott még nem tartok.. csak kaszni munka volt.... Az autó alapjai lettek rendbe hozzva. Tehát aki nem ismerte előtte tüzetresen annak lehet, felmerül a kérdés ezen mi került ennyibe:)? Jelenled sem makulátla, vannak kisebb rozsda pörsenések rajta, de ezeket leszarom ugyanis csillag garázsban áll. Nem baj, ha nem feltünő. A külső fény sem volt teljes szóval:) A gáz az vele, hogy fékezéskor lefullad, fékezés az oyan mintha sportolnék, a fékszervom szinte nulla. Kézifékem nincs, mert télen ugyeskedtem. A bal oldalo visszapillantóm... hát...hagyuk:)) De lejövök vele, amolyan beszarian:)) Szóval kivülről nem letni mennyire épp az autó szerkezete. A lényegi dolgok számítottak és a nem a külcsíny. 2-3 éven belül majd alakul:)))
warwolf Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 ez sima 14NZ lesz... gyártottak a Corsa A ba 14SE motort, de azt csak 91 után és csak Joy felszereltséghez..... asszem... Elvileg ez 91-s, de majd kiderül, mert megkértem a fickót, hogy legyen kedves elküldeni a motorszámot az este folyamán.Abból minden kiderül, hogy miféle szörnyeteg ez. 8) ;)
uhuhu Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 ez nem 91 es. 91 es autónak már uj fajta eleje van.... bár lehet hogy 91 be helyezték forgalomba, csak a gyártása 90es...
hemi Elküldve Augusztus29, 2005 Elküldve Augusztus29, 2005 Felhívtam a használtautón egy hirdetést, mert alacsony áron kínál egy Corsát, alkatrésznek.Az Úr válltig állította, hogy a Corsa orrában egy 1.4SI moci dolgozik 75LE-vel.De én úgy emléxem, hogy azt a mocit csak a B-Corsában kezdték el forgalmazni.Meg ha nem csal az emlékezetem, akkor az 82LE-s. Vagy tévednék? ERRŐL lenne szó. Opel Corsában is volt 1.4SI ami 82 LE (C14SE) C14NZ 60LE 14NV az a 75 LE és szerintem az van benne. Ilyen vektrában is volt:)) A tuning moci keresel, akkor C14NZ vagy C13N erre ugytudom felrakható a GSi 1,6 hengerfej.+ befecskenedező és pár dolog:) Ja látom Uhuhu már írt is:) Akkor csak megerősítem.
Recommended Posts