hemi Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Képet a mostmár itt is lehet feltölteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Képet a mostmár itt is lehet feltölteni. szal hogy is van ez???? :shock: :shock: mit lehet?? mikor?? hol???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 szal hogy is van ez???? :shock: :shock: mit lehet?? mikor?? hol???? Hozzászólásodnál klikk a "gallery" gombra, majd az bal oldal alján és tetején van kettő "upload pic" gomb, ismét klikk, nevet neki aztán had szóljon. Képet feltölteni, lehet saját képtárad a fórumon. Bármikor. Itt a fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Egyébként egy kis infó: Az astra ablaktörlőkapcsa, és irányjelző kapcsa tökéletesen belemegy az A Corsa régi kapcsolóinak helyére, és tökéletesen funkcionál is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus12, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2005 Egyébként egy kis infó: Az astra ablaktörlőkapcsa, és irányjelző kapcsa tökéletesen belemegy az A Corsa régi kapcsolóinak helyére, és tökéletesen funkcionál is! :wink: és az mivel is jobb,mint a gyári,amia corsa-n van?:lol:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 és az mivel is jobb,mint a gyári,amia corsa-n van?:lol:)) Hát mondjuk, ha a gyári Corsa bugos, akkor és az Astra műxik, akkor szerintem jelentősen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 ja értem,enyém nembúgos,tehát enyémnél nemjobb az astra-é:) de ha búgós lesz,keresek a garázsba másikat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2005 és az mivel is jobb,mint a gyári,amia corsa-n van?:))) Komfortosabb, és műxik is! :wink: Ellenben a régivel.Úgy voltam vele, hogy ha lúd, akkor legyen már f@sza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2005 Azér' EZ durva ,még ha rászámolom a postaköltséget is, akkor is!Itthon mennyi is lenne egy ilyen kitt? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 hát nem tom hogy rága ééé....szerintem türhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 hát nem tom hogy rága ééé....szerintem türhető 32e.ft+pk..Szerintem azért annyira nem vészes, csak megint rosszul fejeztem ki magam! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Az ár az érdekes dolog. Kinek mi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Az ár az érdekes dolog. Kinek mi:) Anno az Astrámhoz érdeklődtem, és akkor /db volt ennyi.Ebből vontam le a konzekvenciát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Anno az Astrámhoz érdeklődtem, és akkor /db volt ennyi.Ebből vontam le a konzekvenciát. 51ezer ft körül van az fk 60/40-es ültetőszett rugóstul gátlóstul Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 51ezer ft körül van az fk 60/40-es ültetőszett rugóstul gátlóstul sorry a téves infóér,62200ft-ba kerül,most megnéztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 fk= formel k??????? :shock: :shock: mert ha igen akko én a ültetőrugóimat 39 öjróért vettem...... jaaa most kapott az ótó friss müszakit....... le is lett fehérrel alapozva ugyhogy egy darabij jó lesz ..ameddig meg lesza festésre a pénz... infó kellene...mennyiért fujnak egy corsát telibe?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Az fk az egy márka....mint pl Weitech, vagy Koni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 infó kellene...mennyiért fujnak egy corsát telibe?????? Nekem 70e. pééz volt.És egy kicsit a belsejét is fúnni kellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Az fk az egy márka....mint pl Weitech, vagy Koni.... én ezt nagyon jól tuttam atommanó...de az én ültetőrugóm neve FORMEL K.....arra lettem volna kiváncsi hogy a FK és a FORMEL K egy ugyanazon márka-é :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 Nekem 70e. pééz volt.És egy kicsit a belsejét is fúnni kellett! 70 papir akkor nekem mé mond mindenki 150 ezret???uhhhhhh valami nem stimmol....ja és mennyire lett szép a festés?? me én nem akarom kontárral csináltatni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus16, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2005 70 papir akkor nekem mé mond mindenki 150 ezret???uhhhhhh valami nem stimmol....ja és mennyire lett szép a festés?? me én nem akarom kontárral csináltatni.... Gyakorlatilag szép lett.Apró porszemeket láttam benne itt-ott, szerintem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Na emberek,én lehet,hogy megválok a kisautómtól.... tegnap nézegettem egy haver corsa-jat,aminek nemismertem a multját... 2éve kilett lakatolva,és nagyon ramatyul rozsdásodik.....és ez nekem nagyon elvitte a kedvem a javítgatásoktól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 hát nem mind1 hogy ki és hogyan lakatolta...nebazzmáfel az idegemet... most aggódhatok hogy az enyémmel mi lesz.... de remélem az enyém sokáig bírja majd Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Na emberek,én lehet,hogy megválok a kisautómtól.... tegnap nézegettem egy haver corsa-jat,aminek nemismertem a multját... 2éve kilett lakatolva,és nagyon ramatyul rozsdásodik.....és ez nekem nagyon elvitte a kedvem a javítgatásoktól :lol: Te nagyon el akarod adni ezt az autódat:)) Sok függ a lakatostól, nagyon sok függ. Sk függ a cserélt elemek minőségtől és gyártójától, nagyon sok függ. Sok függ a fényezéstől és fényezőtől, nagyon sok függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts