kavics Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 nem a kpm csinálja a kreszt. vagy nem ugyanaz az osztály a kpmen belül :) a szezont a fazonnal ne keverjük: a peugeot partner az tehergépkocsi. más szabályozás vonatkozik rá... asszem én is felrakatom, nem bíbelődök vele. szépen felrakni marha nehéz. ezért is kerül ennyibe jó a rendelet, de azt hallotam, hogy az eu miatt változás várható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Ezt akartam én is bontogatni ugyan is az eu miatt decemberbe valtozott a szabály tehát lehet a hátsó ablakra is rakatni de nem engedik még át a vizsgán mert szerintük még nem szabályos. Tehát nem lehet de Kresz szerint biztos lehet. Én nem merem felrakatni mert nagyon sok irányba mozgok az autoval és ha éppen olyan kedve van a rendőrnek akkor mehetek Vizsgára és nem az a pár ezer forint mert leszedem azt ujra vissza hanem az idő és a nyűg! Én még szorgalamasan várok, vagy valami nagyon halványat rakatok fel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Amit engedélyeznek, az nem sokkal sötétebb, mint maga a színezett üveg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 jaja de a hátsó szévédöre az uj szábolyok szerint bármit rakhatnál ugyn ugy mint az hátsó oldalsó üvegre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 én csak hátulra rakatok fel meg a hátsó szélvédőre.. de feketét... minél sötétebbet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Az jó, legalább sötétben nem kell tolatnod... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 én csak hátulra rakatok fel meg a hátsó szélvédőre.. de feketét... minél sötétebbet :) Egyik ollegám anno a merciéjre rakatott, amikor ez még nem volt annyira figyelve sötétítést..na Ő mondta, hogy többet soha nem rakat ilyen sötétet, mert ha már egy kis szürkület volt és még az emberek nem kapcsoltak lámpát, avagy csak egy biciklista közeledett abból nem lehettet látni semmit...szürkülettől szinte cask letekert ablakkal mert közlekedni, hogy ki ne nyúvasszon valakit! :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Nekünk az Off Puntonk On körbe van fóliázva rendesen, és hát szép, de, "... ha már egy kis szürkület volt és még az emberek nem kapcsoltak lámpát, avagy csak egy biciklista közeledett abból nem lehettet látni semmit..." szóval ez erősen igaz... :wink: A sötétben tolatásról meg már ne is beszéljünk... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Nekünk az Off Puntonk On körbe van fóliázva rendesen, és hát szép, de, "... ha már egy kis szürkület volt és még az emberek nem kapcsoltak lámpát, avagy csak egy biciklista közeledett abból nem lehettet látni semmit..." szóval ez erősen igaz... :wink: A sötétben tolatásról meg már ne is beszéljünk... :wink: Üdv.: Atommanó Megszokás kérdése , éjszaka kicsit gáz , már 2 kerékpárost majdnem sikerült megdöntenem :walk: de nem a fólia miatt hanem az első ablakon lévő légterelő miatt. Hatalmas vétel volt, mutatni még csak mutat :!: de zavar a kilátásban ,és süvit a szél mint barom, szal sz.r :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 Nekem 5 éve van tökig lesötétített autóm, és valamennyire meg lehet szokni, de azért tud meglepiket okozni... :roll: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január28, 2005 Megoszt Elküldve Január28, 2005 a céges mikrobusz is sötétett (full fekete) a kis kocsin meg nyomtatott dekor van, amin ki lehet látni, de be nem úgyhogy nekem ez nem lesz szokatlan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január29, 2005 Megoszt Elküldve Január29, 2005 Sötétben tényleg nehéz átlátni a fóliás ablakon, pedig nekem nem túl sötét, ha tolatni akarok még a legnagyobb esőben is le kell engedni az ablakokat, mert a tükrökben sz@rt sem látni, ráadásul a műszerfalvilágítás elég zavaróan tud tükröződni az oldalablakokon.Én hátra nem tetettem fóliát, mert a gyári roló éppen elég és ha gáz van csak leengedem, és ugyanígy az első ablakokat is leengedem ha a rendőr megállít.Csak a műszakit kell lezsírozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Sziasztok!Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a www.madico.hu honlapot,ahol a Petiék elég rendessen leírták a fólia lényegét!Sajna a durva ,sötét fólia miatt már volt emberke aki nagyon sérült!Szerintem senki nem akarná a sérült helyébe saját családtagját ill. magát gondolni!Akit az árak érdekelnek,írjon s válaszolok,mi mennyibe kerül!Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suncontrol Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Sziasztok! A mai naptol szívesen állok rendelkezésetekre autófóliázással kapcsolatban,és várlak titeket sok szeretettel a budapesti műhelyemben. Amennyiben kérdésetek,vagy kérésetek lenne a témával kapcsolatban keressetek bizalommal. Üdv: Roland www.suncontrol.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Mennyibe kerül egy F astra körbe foliázása? És te mit tudsz a rendörökröl? hogy rugoznaka dologra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suncontrol Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Az "F" astra fóliázása 30.000.-Ft lenne,és adunk belőle 10% kedvezményt ill. mindenkinek aki a topicból érkezik...:-) A fóliázáshoz adunk egy műbizonylatot,amit általában elfogadnak a rendörök,de vizsgán sajnos az sem jó. Üdv: Roland Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Roland! 1 még butább kérdés! Mivel jómagam mikor éppen megy a vasam így is éppen elégszer kerülök összetűzésbe a rendetlenség őreivel, ezért csak a hátsó két ablakot szeretném fóliáztatni. Erre ár? S világosíts fel plz, mert annnyi helyen olvastam utána, de mhol más és mást írnak. Konkrétan arra gondolok, hogy a hátsó és az első-oldalsó ablakokra milyen fólia mehet fel? THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suncontrol Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Ha a két hátsó üveget szeretnéd,akkor az 8.000.Ft Ami a szabályokat illeti, a vezető és az utasoldalra 70%-os fólia rakható,(ami a gyári színezésnek megfelelő) Tehát ha gyárilag színezett az üveg,akkor semmilyen fólia nem rakható. És sajnos ugyanez a helyzet a hátsó szélvédővel is. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 THX a gyors és korrekt választ :wink: Amint gurul a vasm átmejek hozzátok, ahogy elnézem legalább 600m-et kell majd mennem :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Roland ,milyen fóliát használtok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Roland! Én ugytudom, hogy a hátsó ablakra oldalra bármilyen sötétet fel lehet tenni, igaz ez? Mert nekem olyan kéne, ami csutka sötét, kajakra ne lehessen belátni. Ilyen fóliátok van, engedéllyel?? És ha igen, az is 8 ezer lenne? Köszi: Seth Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsaA Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sziasztok. Csatlkoznék az elöttem szólohoz: igaz ez? És ha igen kell hozzá engedély vagy nem? Engem tegnap este azzal szivatott a biztos hogy márpedig kell de én ugy tom hogy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 A hátsó oldalsó ablakokat be is falazhatod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április1, 2005 Megoszt Elküldve Április1, 2005 A hátsó oldalsó ablakokat be is falazhatod... Így igaz :arrow: rendőrmeg kapja el az infulenzát :arrow: gensztereket úgysem fogja 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsaA Elküldve Április3, 2005 Megoszt Elküldve Április3, 2005 Köszönöm szépen. A náthás gengszteres igaz. Tele van már nagyon hogy mindig az út melett állnak és a mi pénzünket gyüjtögetik ahelyett hogy a komoly dolgokkal foglalkoznának. :smt013 Ti hogy vagytok ezzel? Addig csinálják mig ki nem vonul az összes autós tüntetni? No a lóerö legyen velünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts