Kess Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 és mennyivel drágább a műszaki fóliával?? :roll:
aztec Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 és mennyivel drágább a műszaki fóliával?? :roll: nekem volt anno 1 emberem 30ért csinálta. odavitted mellette levő kávézóba beültél s pikk pakk +csinálta.
Agressor Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 Igy van általában annyi a tarifa...(20-25-30e) :roll:
kavics Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 aki nem veszi ki az ablakot, vagy nem bontja ki egyáltalán a kárpitot az kokány munkát fog végezni... ergo le fog jönni.... nekem egyszerű dolgom van mindegyik ablak fix... az elsőt meg nem bántom, mert felénk szívóznak azért
kori Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 Nekem már két éve fennvan, de sehol sem jön le a fólia. Az omi műszakija pláne szívás mert gázos és csak bizonyos szervizek(ahova kpm-esek járnak vizsgáztatni) és a kpm saját állomásain lehet vizsgáztatni.Idén pécsett két kört futottam mire átment 25e-ért, de ott ment öcsém autója is elég halvány állapotban és azzal sem volt gond.Ha nem lenne gázos haveri alapon 14e körül átmenne.
mörfi Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 aki nem veszi ki az ablakot, vagy nem bontja ki egyáltalán a kárpitot az kokány munkát fog végezni... ergo le fog jönni.... nekem egyszerű dolgom van mindegyik ablak fix... az elsőt meg nem bántom, mert felénk szívóznak azért 1 értek , műszaki, első oldal üveg kölcsönbe a havertól hátsószélvédő letép na ez a szívás mert nagy db és sokba kerül
Viper Elküldve Január21, 2005 Elküldve Január21, 2005 1 értek , műszaki, első oldal üveg kölcsönbe a havertól Nyáron kell csináltatni és le kell tekerni az első ablakokat. Ezzel meg van oldva!!! :) A hátsó??? Nem kell fóliáztatni,vegyél rá rolót!!! :D
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Nyáron kell csináltatni és le kell tekerni az első ablakokat. Ezzel meg van oldva!!! :) A hátsó??? Nem kell fóliáztatni,vegyél rá rolót!!! :D Na ezt a letekerős trükköt már nem eszi meg senki... :wink: Ha meg ismerős és nem húzatja fel az ablakokat akkor meg tök mindegy... :roll: Üdv.: Atommanó
mörfi Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Na ezt a letekerős trükköt már nem eszi meg senki... :wink: Ha meg ismerős és nem húzatja fel az ablakokat akkor meg tök mindegy... :roll: Üdv.: Atommanó Nem veszek, fólia és kész, Atommanó-nak igaza :blob6:
Viper Elküldve Január22, 2005 Elküldve Január22, 2005 Na ezt a letekerős trükköt már nem eszi meg senki... :wink: Ha meg ismerős és nem húzatja fel az ablakokat akkor meg tök mindegy... :roll: Üdv.: Atommanó Ez is igaz!!! :wink: 19.000.- forintért komplett autót fóliáznak. Erről valakinek van valami véleménye? Nos erről senkinek semmilyen tapasztalata,vagy véleménye??? :roll:
mörfi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Ez is igaz!!! :wink: 19.000.- forintért komplett autót fóliáznak. Erről valakinek van valami véleménye? Nekem az anyag 16000ft volt, megnéztem az autód nem hiszem hogy a fólia gondot jelentene neked :wink: Nos erről senkinek semmilyen tapasztalata,vagy véleménye??? :roll:
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Mörfi ezt most miért is??? :roll: Amúgy is ha írogatni akarsz, ne idézz ennyit légyszi... :wink: Köszi! Üdv.: Atommanó
mörfi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Mörfi ezt most miért is??? :roll: Amúgy is ha írogatni akarsz, ne idézz ennyit légyszi... :wink: Köszi! Üdv.: Atommanó Bocsi a piramis miatt, szóval arra gondoltam hogy ez a gép totál átvan épitve, és gondolom k...a sokat dolgozott rajta tehát van érzéke a dolgokhoz, és feltudná rakni magának a fóliát. Szóval ezért :wink:
Viper Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Bocsi a piramis miatt, szóval arra gondoltam hogy ez a gép totál átvan épitve, és gondolom k...a sokat dolgozott rajta tehát van érzéke a dolgokhoz, és feltudná rakni magának a fóliát. Szóval ezért :wink: Ezt most kinek is írtad??? "Nekem az anyag 16000ft volt, megnéztem az autód nem hiszem hogy a fólia gondot jelentene neked" Ezt nem én írtam,nincs benne a hozzászólásomban! Vagy ezt te akartad írni nekem???
mörfi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Ezt most kinek is írtad??? "Nekem az anyag 16000ft volt, megnéztem az autód nem hiszem hogy a fólia gondot jelentene neked" Ezt nem én írtam,nincs benne a hozzászólásomban! Vagy ezt te akartad írni nekem??? Igen bocsi megkavartan a dolgokat , szóval miért nem rakod te fel a fóliát? az ár meg jó szerintem ha körbe van fóliázva.
Viper Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 szóval miért nem rakod te fel a fóliát? az ár meg jó szerintem ha körbe van fóliázva. Mert ez lenne az első és nem akarom elb*szni! Talán majd egyszer megpróbálom és ha menni fog,akkor többet is vállalni fogok!
mörfi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Mert ez lenne az első és nem akarom elb*szni! Talán majd egyszer megpróbálom és ha menni fog,akkor többet is vállalni fogok! Na akkor bízd hozzá értőre, és csak minősigi fóliát , mert a gagyi szart sem ér :wink:
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 ....Mert ez lenne az első és nem akarom elb*szni!.... Vegyél példát Atommanó barátunkról, aki az utcán állt neki fóliázni a hátsó oldalüvegeit :) Persze mikor máskor, mint ESTE 8)
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Halihó Mindenki, látom beindult a fórum mostanában. Ha valaki fóliáztatni szeretne csak szóljatok :) -3M -műbizi megoldható -ablakokat kiszedjük -egy auto olyan 24-28.000 körül jön ki. (Remélem a névjegyet sikerül beszúrni:)
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 :shock: :shock: :shock: Nem sikerüüüüüül :)(( Mind1,itt a cím ahol fönnt van 1-2 autónk .. http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/al...w.jsp?id=274595
redline Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 Nem sikerüüüüüül :)(( origorol sztem nem is fog menni :?
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Elküldve Január23, 2005 origorol sztem nem is fog menni :? az nem jo ,de azert köszi : )
Qpack Elküldve Január26, 2005 Elküldve Január26, 2005 Szevasztok! Mivel redline lezárta az anno Astra G - H részlegeben a szinte teljesn azonos régi topicomat , ezért átmentenék ide 1-2 sort belőle..sajnos nem olvastam véig ezt a topicot, de hátha ilyen rész nem szerepelt még benne. idézet a levelemből amit a KF-nek írtam anno 2004. júliusában: "Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a jelenlegi érvényben lévő szabályozás illetve az esetlegesen a jövőben változóak alapján ha szeptemberben szeretném vizsgáztatni a személygépjárművemet, akkor az üvegek közűl melyikre illetve milyen fóliát, milyen papírokkal szereltethetek fel illetve milyen igazolást kell magammal hordani a mindennapi életben." A hivatalos válasz: A személygépkocsi ablaküveg fóliázásával kapcsolatos kérdésére az alábbiakat válaszoljuk: 1. Az 5/1990. (IV.12.) KöHÉM számú rendelet 5. sz. melléklet IV. fejezet 4.1. a,b,c, pontjai alapján a személygépkocsi első szélvédőjének legalább 75%-os, a vezetőtéri oldalablakoknak és hátsó szélvédőnek pedig legalább 70% fényáteresztő képességgel kell rendelkeznie. A 6/1990. (IV.12.) KöHÉM számú rendelst 84.§. /2./ bekezdés alapján a „járműveken csak olyan szélvédő és vezetőtéri ablak lehet, amely átlátszó és torzítás mentes.” 2. A Magyarországon jelenleg forgalmazott úgynevezett sötétítő fóliák között nincs olyan, amely legalább a 70%-os fényáteresztő képességet teljesítené. Ennek figyelembe vételével csak a személygépkocsi hátsó utastéri oldal ablakait lehet fóliázni, amely fóliához nem kell semmilyen okmány, mivel a hivatkozott jogszabály erre nem ír elő átláthatósági határt. Az ide alkalmazott fólia sem lehet azonban úgynevezett „tükrös kivitelű” amely közlekedésbiztonságot veszélyeztető tényező.
Dini Elküldve Január27, 2005 Elküldve Január27, 2005 Volt bezsélgetni emberkével és azt monta hogy a KRESZ szerint szabályos a hátso uveg foliázása is de a KPM nem engélyezi. Kérdés: Nem azok csinálják a KRESZ szabályait? Vagy amit tudok és biztos kisbuszt, Peugeot Partner féle járgányokat lehet foliázni de személykocsit nem, Mert nem látnak át rajta de most télen haverokkal járunk Sopronba 4 kabát figyel akalptarton. Szerint mág rosszabb mert azt se látja hogy világít-e szembe valaki.
Recommended Posts