Kess Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 és mennyivel drágább a műszaki fóliával?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 és mennyivel drágább a műszaki fóliával?? :roll: nekem volt anno 1 emberem 30ért csinálta. odavitted mellette levő kávézóba beültél s pikk pakk +csinálta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Igy van általában annyi a tarifa...(20-25-30e) :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 aki nem veszi ki az ablakot, vagy nem bontja ki egyáltalán a kárpitot az kokány munkát fog végezni... ergo le fog jönni.... nekem egyszerű dolgom van mindegyik ablak fix... az elsőt meg nem bántom, mert felénk szívóznak azért Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Nekem már két éve fennvan, de sehol sem jön le a fólia. Az omi műszakija pláne szívás mert gázos és csak bizonyos szervizek(ahova kpm-esek járnak vizsgáztatni) és a kpm saját állomásain lehet vizsgáztatni.Idén pécsett két kört futottam mire átment 25e-ért, de ott ment öcsém autója is elég halvány állapotban és azzal sem volt gond.Ha nem lenne gázos haveri alapon 14e körül átmenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 aki nem veszi ki az ablakot, vagy nem bontja ki egyáltalán a kárpitot az kokány munkát fog végezni... ergo le fog jönni.... nekem egyszerű dolgom van mindegyik ablak fix... az elsőt meg nem bántom, mert felénk szívóznak azért 1 értek , műszaki, első oldal üveg kölcsönbe a havertól hátsószélvédő letép na ez a szívás mert nagy db és sokba kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 1 értek , műszaki, első oldal üveg kölcsönbe a havertól Nyáron kell csináltatni és le kell tekerni az első ablakokat. Ezzel meg van oldva!!! :) A hátsó??? Nem kell fóliáztatni,vegyél rá rolót!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Nyáron kell csináltatni és le kell tekerni az első ablakokat. Ezzel meg van oldva!!! :) A hátsó??? Nem kell fóliáztatni,vegyél rá rolót!!! :D Na ezt a letekerős trükköt már nem eszi meg senki... :wink: Ha meg ismerős és nem húzatja fel az ablakokat akkor meg tök mindegy... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Na ezt a letekerős trükköt már nem eszi meg senki... :wink: Ha meg ismerős és nem húzatja fel az ablakokat akkor meg tök mindegy... :roll: Üdv.: Atommanó Nem veszek, fólia és kész, Atommanó-nak igaza :blob6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január22, 2005 Megoszt Elküldve Január22, 2005 Na ezt a letekerős trükköt már nem eszi meg senki... :wink: Ha meg ismerős és nem húzatja fel az ablakokat akkor meg tök mindegy... :roll: Üdv.: Atommanó Ez is igaz!!! :wink: 19.000.- forintért komplett autót fóliáznak. Erről valakinek van valami véleménye? Nos erről senkinek semmilyen tapasztalata,vagy véleménye??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Ez is igaz!!! :wink: 19.000.- forintért komplett autót fóliáznak. Erről valakinek van valami véleménye? Nekem az anyag 16000ft volt, megnéztem az autód nem hiszem hogy a fólia gondot jelentene neked :wink: Nos erről senkinek semmilyen tapasztalata,vagy véleménye??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Mörfi ezt most miért is??? :roll: Amúgy is ha írogatni akarsz, ne idézz ennyit légyszi... :wink: Köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Mörfi ezt most miért is??? :roll: Amúgy is ha írogatni akarsz, ne idézz ennyit légyszi... :wink: Köszi! Üdv.: Atommanó Bocsi a piramis miatt, szóval arra gondoltam hogy ez a gép totál átvan épitve, és gondolom k...a sokat dolgozott rajta tehát van érzéke a dolgokhoz, és feltudná rakni magának a fóliát. Szóval ezért :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Bocsi a piramis miatt, szóval arra gondoltam hogy ez a gép totál átvan épitve, és gondolom k...a sokat dolgozott rajta tehát van érzéke a dolgokhoz, és feltudná rakni magának a fóliát. Szóval ezért :wink: Ezt most kinek is írtad??? "Nekem az anyag 16000ft volt, megnéztem az autód nem hiszem hogy a fólia gondot jelentene neked" Ezt nem én írtam,nincs benne a hozzászólásomban! Vagy ezt te akartad írni nekem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Ezt most kinek is írtad??? "Nekem az anyag 16000ft volt, megnéztem az autód nem hiszem hogy a fólia gondot jelentene neked" Ezt nem én írtam,nincs benne a hozzászólásomban! Vagy ezt te akartad írni nekem??? Igen bocsi megkavartan a dolgokat , szóval miért nem rakod te fel a fóliát? az ár meg jó szerintem ha körbe van fóliázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viper Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 szóval miért nem rakod te fel a fóliát? az ár meg jó szerintem ha körbe van fóliázva. Mert ez lenne az első és nem akarom elb*szni! Talán majd egyszer megpróbálom és ha menni fog,akkor többet is vállalni fogok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Mert ez lenne az első és nem akarom elb*szni! Talán majd egyszer megpróbálom és ha menni fog,akkor többet is vállalni fogok! Na akkor bízd hozzá értőre, és csak minősigi fóliát , mert a gagyi szart sem ér :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 ....Mert ez lenne az első és nem akarom elb*szni!.... Vegyél példát Atommanó barátunkról, aki az utcán állt neki fóliázni a hátsó oldalüvegeit :) Persze mikor máskor, mint ESTE 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Halihó Mindenki, látom beindult a fórum mostanában. Ha valaki fóliáztatni szeretne csak szóljatok :) -3M -műbizi megoldható -ablakokat kiszedjük -egy auto olyan 24-28.000 körül jön ki. (Remélem a névjegyet sikerül beszúrni:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 :shock: :shock: :shock: Nem sikerüüüüüül :)(( Mind1,itt a cím ahol fönnt van 1-2 autónk .. http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/al...w.jsp?id=274595 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 Nem sikerüüüüüül :)(( origorol sztem nem is fog menni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január23, 2005 Megoszt Elküldve Január23, 2005 origorol sztem nem is fog menni :? az nem jo ,de azert köszi : ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Január26, 2005 Megoszt Elküldve Január26, 2005 Szevasztok! Mivel redline lezárta az anno Astra G - H részlegeben a szinte teljesn azonos régi topicomat , ezért átmentenék ide 1-2 sort belőle..sajnos nem olvastam véig ezt a topicot, de hátha ilyen rész nem szerepelt még benne. idézet a levelemből amit a KF-nek írtam anno 2004. júliusában: "Az iránt szeretnék érdeklődni, hogy a jelenlegi érvényben lévő szabályozás illetve az esetlegesen a jövőben változóak alapján ha szeptemberben szeretném vizsgáztatni a személygépjárművemet, akkor az üvegek közűl melyikre illetve milyen fóliát, milyen papírokkal szereltethetek fel illetve milyen igazolást kell magammal hordani a mindennapi életben." A hivatalos válasz: A személygépkocsi ablaküveg fóliázásával kapcsolatos kérdésére az alábbiakat válaszoljuk: 1. Az 5/1990. (IV.12.) KöHÉM számú rendelet 5. sz. melléklet IV. fejezet 4.1. a,b,c, pontjai alapján a személygépkocsi első szélvédőjének legalább 75%-os, a vezetőtéri oldalablakoknak és hátsó szélvédőnek pedig legalább 70% fényáteresztő képességgel kell rendelkeznie. A 6/1990. (IV.12.) KöHÉM számú rendelst 84.§. /2./ bekezdés alapján a „járműveken csak olyan szélvédő és vezetőtéri ablak lehet, amely átlátszó és torzítás mentes.” 2. A Magyarországon jelenleg forgalmazott úgynevezett sötétítő fóliák között nincs olyan, amely legalább a 70%-os fényáteresztő képességet teljesítené. Ennek figyelembe vételével csak a személygépkocsi hátsó utastéri oldal ablakait lehet fóliázni, amely fóliához nem kell semmilyen okmány, mivel a hivatkozott jogszabály erre nem ír elő átláthatósági határt. Az ide alkalmazott fólia sem lehet azonban úgynevezett „tükrös kivitelű” amely közlekedésbiztonságot veszélyeztető tényező. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január27, 2005 Megoszt Elküldve Január27, 2005 Volt bezsélgetni emberkével és azt monta hogy a KRESZ szerint szabályos a hátso uveg foliázása is de a KPM nem engélyezi. Kérdés: Nem azok csinálják a KRESZ szabályait? Vagy amit tudok és biztos kisbuszt, Peugeot Partner féle járgányokat lehet foliázni de személykocsit nem, Mert nem látnak át rajta de most télen haverokkal járunk Sopronba 4 kabát figyel akalptarton. Szerint mág rosszabb mert azt se látja hogy világít-e szembe valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts