GPont Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 A kisteherautók, a "van"-ek, a furgonok, egyéb "dobososok", a nehéz teherautók, a kamionok, vagy a terepjárók nem gátolják a keresztüllátást? :roll: De igen, éppen ezért nem kellene tovább fokozni! Van azokból is elég! Szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 A kisteherautók, a "van"-ek, a furgonok, egyéb "dobososok", a nehéz teherautók, a kamionok, vagy a terepjárók nem gátolják a keresztüllátást? :roll: most kötöszködsz :twisted: :?: 1ébként kivételesen igazat írtam. asszem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 most kötöszködsz :twisted: :?: Ki? Ééén? :) Engem az bosszant, hogy a szabályozások bárgyúak és ostobák. Egyszerűen csak a legsötétebb árnyalatokat ként betiltani. Biztos meg lehet határozni ezt ésszerűen is. Jönnek itt a 70%-os fényáteresztéssel... :evil: Az enyémen is tökéletesen átlátni, és még észjaka sem zavaró. (és nem 70%-os) http://www.tar.hu/astra_agr/folia.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Ki? Ééén? :) Engem az bosszant, hogy a szabályozások bárgyúak és ostobák. Egyszerűen csak a legsötétebb árnyalatokat ként betiltani. Biztos meg lehet határozni ezt ésszerűen is. Jönnek itt a 70%-os fényáteresztéssel... :evil: Az enyémen is tökéletesen átlátni, és még észjaka sem zavaró. (és nem 70%-os) http://www.tar.hu/astra_agr/folia.JPG Na de skacok mivan akkor amikor fullra pakolom a vas hátulját, vagy télen a kalaptartón piheg a nagy kabát? Miért akarnak átnézni rajtam :?: Akkor menj ha ha látsz is valamit :twisted: Éjszaka pedig megkell szokni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Tápi, király lett a géped! Mibe került mindez? Ja és a hűtőrácsot te vágtad ki sk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július8, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2004 Tápi, király lett a géped! Mibe került mindez? Ja és a hűtőrácsot te vágtad ki sk? A fólia 35 volt. A maszkkal az a legnagyobb baj hogy beleér az opeljel. (alul és felül is) Ezt egy műanyagos eldolgozza szépen. Próbálj meg szerezni egy enyhén sérültet és akkor nem kell szétbarmolni a gyárit. Ezen és a fényezésen kívül én csináltam a többit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Tegnap voltunk egy spoiler gyártónál, azt mondta a srác, hogy 14000-ért kivágják, a lyukat beheggesztik, tesznek bele krómos lemezt, lefestik és beszerelik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Próbálj meg szerezni egy enyhén sérültet és akkor nem kell szétbarmolni a gyárit. Ezen és a fényezésen kívül én csináltam a többit. utángyártott vmi 4000 HUF és áll. jobban megfelel átalakítási célokra de ezt ne ebben a topikban folytassuk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Megvolt az első fólia-rendőr tapasztalat. Eddig azt hittem ha bebújok a másik mögé akkor megúszom az igazoltatást. Nem így történt. Kiintettek mindkettőnket. A 33-as úton valahol: - Jónapot kívánok, blablabla - (adom a papírokat, megnézi) - köszönöm, megnézhetném még a kötelező tartozékokat? - persze, de tele van a csomagtartó (hátramegyek kinyitom) - na jó hagyja a francba, fóliáról van valami papír/műbizonylat? - igen van - téééényleg? Akkor hadd nézzem már meg. - (odaadom) - rendben további jó utat. Szerintem ez a rendőr fóliáról még nem látott műbizonylatot. Remélem a további tapasztalatok is hasonló eredménnyel járnak majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 persze egy darab papirt nekem is adtak amin jol láthatóan keresztül volt húzva az első ablakokat érvényseítő sor :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Augusztus2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 persze egy darab papirt nekem is adtak amin jol láthatóan keresztül volt húzva az első ablakokat érvényseítő sor :? Csakhogy nekem nincs keresztülhúzott sorom. :) Fóliázott ablakok száma: 5 -> 70%-os fóliával :D Amúgy az elsők le voltak engedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Még mindig senkit nem érdekel a fóliázás ajánlatom(unk) ? :D itt van a "referenciaféle" :) http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/al...w.jsp?id=274595 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Még mindig senkit nem érdekel a fóliázás ajánlatom(unk) ? :D itt van a "referenciaféle" :) http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/al...w.jsp?id=274595 szines van? kék kellene betörésvédelemmel, csapotthátu f asztrára, meg jo lenne ha a meleget is kizárná árakat tudsz mondani? mennyi idő amig megcsináljtáok kb? és ott kell hagyni vagy megvárhato? és helyileg holvagytok mert nem mindegy hogy Ujpestről vagy Algyőböl kell bkv-zni a munkahelyre :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 szines van? kék kellene betörésvédelemmel, csapotthátu f asztrára, meg jo lenne ha a meleget is kizárná árakat tudsz mondani? mennyi idő amig megcsináljtáok kb? és ott kell hagyni vagy megvárhato? és helyileg holvagytok mert nem mindegy hogy Ujpestről vagy Algyőböl kell bkv-zni a munkahelyre :D :P :D Jajajaj mennyi kérdés : )))) Asszem ha szines kell,betörésvédelemmel stb akkor azt nem nálunk fogod megcsinaltatni , nekünk fekete 3M foliank van .. most csak fekete. De ha veszel foliat szivesen fölrakjuk. Árat tudok mondani, egy kombi vectra pl olyan 28.000 Helyileg Péteriben vagyunk,ami Peströl 29km.. És a fóliázás nagyjábol egesznapos melo,délelött elkezdjük és általában eltart egy 18.00-19.00 -ig.. Mert mi szétszedjük,ez azert jo mert nem kell várni azzal hogy száradjon stb és hogy letekerhesd az ablakot,igy azonnal lehet . Na ennyit rolunk :D szolj ha van foliad:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Helló Tuda valaki arrol valamit hogy mi törtent azzal a szabály modosítással ami még ugy szeptemberbew hallotam hogy az unio meg mit tudom én micasoda mübizonylattal a hátsó szélvédő is sőtétíthető lessz ugy mint a két hátsó oldalsó. Hallot valaki erről hogy mi lett a vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December19, 2004 Megoszt Elküldve December19, 2004 Hali! Nekem majd kell átlátszó törésvédő fólia az oldalablakokra a versenygépen, sajna a 2005-ös RTE szabályokban már ez előírás. Valaki esetleg tud dobni egy céget/árat ezzel kapcsolatosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2004 Helló Tuda valaki arrol valamit hogy mi törtent azzal a szabály modosítással ami még ugy szeptemberbew hallotam hogy az unio meg mit tudom én micasoda mübizonylattal a hátsó szélvédő is sőtétíthető lessz ugy mint a két hátsó oldalsó. Hallot valaki erről hogy mi lett a vége? Én fél éve mikor rakattam fel a sajátomra akkor hallottam hogy esetleg majd lesz egy ilyen szabály. Azóta kicsit kiestem a témából, de nagyon örülnék ha életbe lépett volna. Egyel kevesebb dologba tudnának belekötni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December19, 2004 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2004 Hali! Nekem majd kell átlátszó törésvédő fólia az oldalablakokra a versenygépen, sajna a 2005-ös RTE szabályokban már ez előírás. Valaki esetleg tud dobni egy céget/árat ezzel kapcsolatosan? Szerintem ha olcsón akarod akkor kiscéget keress, ha jól akkor meg nagyot. :wink: Thomyfóliánál rengeteg típusú fólia van. Ott kiszedik az oldalüvegeket, és azt hiszem 5 év garanciát adnak. Nekem anno ott is 35-t mondtak azt hiszem. (5ajtós f astra körbe) Nézd meg a honlapjukat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 no a helyzet a következő. a hivatalos részét mondom. fóliázni csak a hátsó ajtók oldalüvegeit lehet, ill. ha kombi és vannak még oldalüvegei akkor az is. meghatározott fényáteresztő képességű fóliából. (legjobb a 3M csakhát drága) az első ajtók fóliázása miatt elvehetik a forgalmit, és biztos hogy feljelentenek ergo le kell szedni. a hátsó szélvédőbe is beleköthetnek de nem szoktak nagy gondot csinálni belőle. az első szélvédőn a felsőcsíkot sötétítheted le, meghatározott százalékban. műbizonylatot kérhetik vizsgán, de ha nagyon kötekednek akkor fényáteresztő képességet mérnek. a jó fólia egyébként összetartja a már betörött üveget. nem érdemes rajta spórolni, biztos szép a home made is, de szerintem szebb és tartósabb ha csináltatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 a 3M a király, de 30-35 alatt nem úszod meg vele. gondolj bele szét kell szedni plusz anyagköltség. (ez természetesen egy kombi autó teljesen körbefóliázva) azt is vedd figyelembe hogy a mozgatható ablakoknál (lehúzható) karcosságot tudnak okozni a bentragadt homokszemcsék a gumi tömítésben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január5, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2005 no a helyzet a következő. a hivatalos részét mondom. fóliázni csak a hátsó ajtók oldalüvegeit lehet, ill. ha kombi és vannak még oldalüvegei akkor az is. meghatározott fényáteresztő képességű fóliából. (legjobb a 3M csakhát drága) az első ajtók fóliázása miatt elvehetik a forgalmit, és biztos hogy feljelentenek ergo le kell szedni. a hátsó szélvédőbe is beleköthetnek de nem szoktak nagy gondot csinálni belőle. az első szélvédőn a felsőcsíkot sötétítheted le, meghatározott százalékban. műbizonylatot kérhetik vizsgán, de ha nagyon kötekednek akkor fényáteresztő képességet mérnek. a jó fólia egyébként összetartja a már betörött üveget. nem érdemes rajta spórolni, biztos szép a home made is, de szerintem szebb és tartósabb ha csináltatod. A B oszloptól hátra az oldalablakokra lehet akármit tenni. A hátsó szélvédőre elvileg csak 70%-ost, de ha van vagy lesz valami uniós szabvány akkor oda is bármit. Első oldalsókra 70%-ost. Első szélvédőre csak csíkot mégpedig olyan széleset amelyet még a napellenző takar. Rendőr pedig nem veheti el a forgalmit, mert nem fénymérő készülék a szeme. Max. elküldhet beméretni. Tehát ha légy van a levesben akkor mindenképp rosszul jársz de azért nyersz egy kis időt. Tapasztalatom nincs ezügyben (és nem si szeretnék :) ), de ez az idő esetleg elég lehet arra hogy kicseréld az első oldalüvegeket egy másikra, vagy lekapard otthon a fóliát. Így legalább a forgalmi megmarad. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 a 3M a király, de 30-35 alatt nem úszod meg vele. gondolj bele szét kell szedni plusz anyagköltség. (ez természetesen egy kombi autó teljesen körbefóliázva) azt is vedd figyelembe hogy a mozgatható ablakoknál (lehúzható) karcosságot tudnak okozni a bentragadt homokszemcsék a gumi tömítésben Nálunk megúszhatod 30 alatt ha 3M fóliát akarsz fullra(kombinál is) Az üvegeket ki is kapjuk természetesen. Irjatok ha érdekel vkit ! unlit@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 a 2 hátsó-oldalsó mennyibe fájna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 http://fototar.origo.hu/pages/imageview/pa...n.jsp?ID=461479 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ez engem is érdekelne MOTE kedvezményre :wink: 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts