törvényenkívüli Elküldve Március3, 2011 Megoszt Elküldve Március3, 2011 Egyszerű, mint a faék. Meg kell nézni az üvegen feltüntetett adatok közt. De már annyiszor és annyira átrágtuk a témát, hogy nem értem mi nem érthető még! :D értem én, hogy villamos, de mitől megy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Hű! Én itt most elvesztettem a fonalat. :lol: Ezt miből is következtetted? Ezt én se értem. Akarok hátulra majd hővédős fóliát a klíma hatékonyságának növeléséhez, de akkor miért nem rakható? :D Tudtommal akár be is falazhatod kisméretű téglával B oszloptól hátra, ha van két külső tükröd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március5, 2011 Megoszt Elküldve Március5, 2011 Ezt én se értem. Akarok hátulra majd hővédős fóliát a klíma hatékonyságának növeléséhez, de akkor miért nem rakható? :D Tudtommal akár be is falazhatod kisméretű téglával B oszloptól hátra, ha van két külső tükröd. :D A szemközti utcában van egy kadet caravan. A hátsó ablakot lecserélték egy farost lemezre, melósautó , gondolom párszor már kibacták az üveget ez-az, így praktikusabb volt. A csavar a dologban az, hogy meghagyták a hátsó ablaktörlőt (gondolom egy csavar kitekeréséhez már nem volt idejük) és használják is, szépen látszik a koszos lemezen a tiszta folt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április10, 2011 Megoszt Elküldve Április10, 2011 Csak szólok, hogy a zsaruk rászálltak a fóliázásra, fényáteresztés-mérővel vannak felszerelve, és mérik a fóliákat, a műbizonylathoz is stimmelnie kell, illetve a szabályok szerintinek kell lennie. Akinél nem stimmel, az vagy helyben szedi le, és kap 5e Ft helyszíni bírságot, vagy elveszik a forgalmit. Evvan, most éppen erre szálltak rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Csak szólok, hogy a zsaruk rászálltak a fóliázásra, fényáteresztés-mérővel vannak felszerelve, és mérik a fóliákat, a műbizonylathoz is stimmelnie kell, illetve a szabályok szerintinek kell lennie. Akinél nem stimmel, az vagy helyben szedi le, és kap 5e Ft helyszíni bírságot, vagy elveszik a forgalmit. Evvan, most éppen erre szálltak rá. már somogyban ez megy kb 2 hónapja. nem kevés autót kaptak el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 Csak szólok, hogy a zsaruk rászálltak a fóliázásra, fényáteresztés-mérővel vannak felszerelve, és mérik a fóliákat, a műbizonylathoz is stimmelnie kell, illetve a szabályok szerintinek kell lennie. Akinél nem stimmel, az vagy helyben szedi le, és kap 5e Ft helyszíni bírságot, vagy elveszik a forgalmit. Evvan, most éppen erre szálltak rá. 5ből megúsztad? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április27, 2011 Megoszt Elküldve Április27, 2011 5ből megúsztad? :) Igen, még megvan a forgalmi :D meg a maradék fólia is az oldalablakon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Az astrámon a két kis háromszög ablakot sikerült itthon megcsinálnom!Egész jó lett!Nem bubis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Az astrámon a két kis háromszög ablakot sikerült itthon megcsinálnom!Egész jó lett!Nem bubis! Azt a legegyszerübb, nem kell szerelgetni ki az üveget... Én megcsináltam a hátsó ajtó ablakait is, kiszerelve, nagyon faja lett, csak nem lett volna szabad letekerni, hanem várni kellet volna vele amig megszárad. :D Szal ha ezeket is megcsinálod, várj vele 1-2 napot mielött tekergeted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Azóta újra megállítottak a rend éber őrei, és természetesen megint az első oldalablakokat erőltették... most megúsztam egy figyelmeztetéssel, mivel látta hogy meg van kezdve, és mondtam neki, hogy nemrég fizettem már érte, és folyamatban van a teljes fóliátlanítás, csak még nem volt idő rá... szóval nincs mese, első oldalablakokról le kell szedni a fóliákat, mert nincs kedvem forgalmi bevonáshoz... javaslom mindenkinek, mert erre most nagyon rászálltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Azóta újra megállítottak a rend éber őrei, és természetesen megint az első oldalablakokat erőltették... most megúsztam egy figyelmeztetéssel, mivel látta hogy meg van kezdve, és mondtam neki, hogy nemrég fizettem már érte, és folyamatban van a teljes fóliátlanítás, csak még nem volt idő rá... szóval nincs mese, első oldalablakokról le kell szedni a fóliákat, mert nincs kedvem forgalmi bevonáshoz... javaslom mindenkinek, mert erre most nagyon rászálltak. Milyen jó, hogy nem engedtem Tominak körbenyomni a Morzsát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacq Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 üdv! Olyan gondom lenne hogy karbon fóliával le lett húzva a kocsim pár karosszéria elem (gépháztető, tető, szárny, 3. ajtó). Sajnos a szélvédő gumi a szélvédő felső részén nagyon hullámos. Hogyan lehetne ezt visszavarázsolni hogy nézzen ki valahogyan? Szélvédőt nem szeretném újra kivetetni. u.i.: másik fórumba megkaptam miért kellett ez nekem, azért mert sérült a kocsi eleje volt egy koccanás és amennyiből kijött volna a gépháztető fényezése annyiból karbon lett ra húzva illetve a többi elemre mert fako volt a metalfény. Nem bántam meg csak állandóan simogatják a kocsit mintha kiskutya lenne. Lehet az egész le lesz karbonozva mert tartós és jól néz ki (szerintem) és sokkal egyszerűbb, olcsóbb mintha az egész kocsit fényezik stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február22, 2013 Megoszt Elküldve Február22, 2013 Rossz hírem van: az a szélvédő gumi sajnos megnyúlt, visszacsinálni nem lehet, csak cserével orvosolható. Ahhoz viszont ki kell venni a szélvédőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vazul Elküldve Április17, 2014 Megoszt Elküldve Április17, 2014 Üdv. Fóliáznám a középkonzolt karbon fóliával (G astra). A kijelző körül gondok lesznek úgy érzem, elég nehéz elhinnem, hogy azt egy darabból meg lehet csinálni. Csinált-e már valaki ilyet? Ilyenre gondolok: http://tinypic.com/r/263eq0w/8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2014 Megoszt Elküldve Április18, 2014 Szerintem ez VTN fólia, azzal bármilyen bonyolult alakú tárgy lefóliázható, elég csak ennek a kis videónak az első pár másodpercét megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=GVlwkUV0POY Link to comment Megosztás: More sharing options...
vazul Elküldve Április18, 2014 Megoszt Elküldve Április18, 2014 A VTN fólia fényes felületű, ez inkább matt, szerintem hagyományos fólia. Mindenesetre, ha nem megy egy darabból, akkor megcsinálom kettőből a kijelzőnél, csak az nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts