Lui Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Én azt vettem ki a szavaiból.. de szerintem a www.kff.hu oldalon ott lehet a módosítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Kösz Lui:-) Akkor nem mondott kamut a srác :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve December6, 2005 Megoszt Elküldve December6, 2005 Lui: THX! Szóval be lehet falazni a hátsót is, csak legyen engedélyes a fólia. :lol: nekem azt mondták hátul oldalsón bármit csinálhatsz, és engedély se kell hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 nekem azt mondták hátul oldalsón bármit csinálhatsz, és engedély se kell hozzá ott igen..illetve tükrös sztem ott sem lehet de asrácok a hátsó ablakra gondoltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December8, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2005 ... a hátsó szélvédőkön jóváhagyott fólia már nem csak 70%-os fényáteresztő képességű lehet - de mindenképpen "H" jeles. :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2005 Megoszt Elküldve December8, 2005 Végre megjelent valami értelem is a bürokrácia híg fostengerében... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve December15, 2005 Megoszt Elküldve December15, 2005 Végre megjelent valami értelem is a bürokrácia híg fostengerében... ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve December16, 2005 Megoszt Elküldve December16, 2005 Keresek az elso szelvedore napvedo csikot. Zoldet akarok, lehetoleg sotetzoldet, es olyat aminek az alja nem eles hanem atmenetes. De eddig egyik folias sem tudott ilyenrol, max. egy zold foliabol kivagott csikot ajanlottak (atmenet nelkul). Pedig sok autoban lattam ilyen - valakinek van valami tippje hol lehet kapni? Mas. Egyik orokzold problemam hogy tuzo napon a szelvedoben leginkabb csak egy dolgot latok: a fekete muanyag muszerfal tetejen a nap csillogasat tukrozodni, de azt nagyon! Ez nyaron nagyobb gond, de gondolom mas is talalkozott mar ezzel. Napszemuveg valamennyit segit, legalabb a tukrozodes nem annyira vakito - erre tud valaki hasznalhato megoldast? Ha még érdekel a dolog,itt nézd meg:http://www.rollingstone.hu/index.php?action=products&id=2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Decemberben sikerült valahogy elkavarnom a kocsim forgalmiját, és persze benne volt a műbizonylatom is a fóliáról. Nem tud valaki egy új műbizonylatra beszerzési lehetőséget? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Hát ezt nem fogják értékelni, keresgélj hátha meg lessz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január16, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január16, 2006 Decemberben sikerült valahogy elkavarnom a kocsim forgalmiját, és persze benne volt a műbizonylatom is a fóliáról. Nem tud valaki egy új műbizonylatra beszerzési lehetőséget? :) Ahol csináltattad, ott biztos tudnak adni másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január16, 2006 Megoszt Elküldve Január16, 2006 Ahol csináltattad, ott biztos tudnak adni másikat. Az lesz, csak gondoltam hátha mond valaki egy egyszerűbb megoldást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Az lesz, csak gondoltam hátha mond valaki egy egyszerűbb megoldást :)Ettől egyszerűbb nincs. MAx annyit lehet, ha megvan az eredeti fénymásolsz egy csomót. Az eredetit, meg bekeretezve felteszed a falra, (na jó most szemét voltam) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január17, 2006 Megoszt Elküldve Január17, 2006 Ettől egyszerűbb nincs. MAx annyit lehet, ha megvan az eredeti fénymásolsz egy csomót. Az eredetit, meg bekeretezve felteszed a falra, (na jó most szemét voltam) :D Majd árulom 300-ért darabját :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Majd árulom 300-ért darabját :) ;) ;) Olyan drágán félymásolnak felétek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
WaseK Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 ;) ;) Olyan drágán félymásolnak felétek? :) Á, nem :D Drágábban, de én jószívű vagyok és deficittel árulom majd Nektek ;) ;) :P Ne vége az OFF-nak mert mindjárt itt a nyakunkon egy rakat modi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ime a vas! Szerintetek a fólia az most gáz vagy nem? Már annyi mindent hallok nem tudom minek kinek higyek! Körvbe van fóliázva csak elöl van az a fekső csík! Akkor most ez mind rossz és bármikor a KPM-is vagy rendőr is megbüntethet? Vagy csak szolnak hogy ejnye bejnye? Vagy lekapartatják? Vagy megtagadhatom? Mi van ijenkor?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az első oldalsók miatt cseszegethetnek, a többi miatt nem, ha benne a H betű, és megvan a bizonylat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az első oldalsók miatt cseszegethetnek, a többi miatt nem, ha benne a H betű, és megvan a bizonylat. :) Ez szerintem nagyon lájtos verzió, ezért nem hiszem hogy fognak btatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Már nincs mindegyiken H betü, a 3M-nek is van olyan fóliája. Le nem kaparja a rendőr, nem teheti, de elküldhet felügyelethez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Február7, 2006 Szerintem is nagyon enyhe, emiatt nem nagyon fog szólni. Persze nem árt, ha van az embernél valami papír, amit tud lobogtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Már nincs mindegyiken H betü, a 3M-nek is van olyan fóliája. Le nem kaparja a rendőr, nem teheti, de elküldhet felügyelethez. A H betűt nem a fóliának kell tartalmaznia, hanem a szakműhely pecsételi bele, aki hivatott műbizonylatot kiállítani róla. :) És ha ez a H betű nincs benne, akkor műbizonylat sincs, és kpm nem fogadja el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnatano Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ez a fólia tényleg lightos, de ha nagyon akarja a hatóság bele tud kötni, mert az első oldalsókon semmi sem lehet gyakorlatilag. Az első szélvédőn lévő csík ránézésre kicsit vastag, elírás szerint a lehajtott napellenző alsó éle alá nem nyúlhat. Ha baszakodnak veled, javasold, hogy a halottaskocsi kinézetű totál fekete fóliásokat vadásszák inkább és téged hagyjanak békén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 A H betűt nem a fóliának kell tartalmaznia, hanem a szakműhely pecsételi bele, aki hivatott műbizonylatot kiállítani róla. :rolleyes: És ha ez a H betű nincs benne, akkor műbizonylat sincs, és kpm nem fogadja el. H betű már reprogammos, vagy mi a rák, az előre sorszámozott papíron van. De van olyan jobb minőségű fólia, amin van még H betü, ami igazából már HU. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nálam H betűs a biztonsági fólia (LLumar) és azt a felrakáskor pecsételték bele. És műbizi is készült róla, teljesen legál a dolog. Tehát valahogy így működik mostanság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts