kori Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Kézi autómosóban állítasd forróra a vizet és az is leszedi. A fakulás már nehezebb dió. Ha metál a gép sztem nem lesz vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Ha metál a gép sztem nem lesz vele gond. köszi.nem metál hanem sima fehér és nemrég van rajta az a szar....a fényezés meg 1.5 éves :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hát lehet, hogy már meglátszik ha 1 nyarat rajta volt... :roll: A füstüveg a napfénytetőre nem vonatkozik, mert az nem tükröződik zavaróan a cartársak szemébe... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Hát lehet, hogy már meglátszik ha 1 nyarat rajta volt... :roll: A füstüveg a napfénytetőre nem vonatkozik, mert az nem tükröződik zavaróan a cartársak szemébe... :wink: Szerintem ez annyira ne befolyásoljon. Ha jó a gép akkor vedd meg matricával 1ütt is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 nemtom jó helyre irom-e de a kérdésem a következő: a kocsi oldalára felragasztott bazi nagy matricát (elvileg díszítő jellegű-nonfiguratív :twisted: :twisted: :twisted: ) le lehet-e szedni anélkül h jöjjön vele a fényezés is..... fontos lenne Cartársak :wink: köszke :lol: Hőlégfúvó (nem nagy hőmérsékletre állítva), ha ez nincs akkor hajszárítóval melegitsd meg a sarkát, ekkor sokkal könnybben feljön, majd tovább haladva melegíted és húzod le. Egyébként lejön hidegen is, csak melegen kevésbé szakad be. Miután leszedted, a felület ragasztós marad. Ezt két szer segítségével is eltávolítható: - féltisztító spray - kátrányoldó spray (mindkettő autósboltban kapható) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 köszi Dark ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 köszi Dark ! :wink: Lehet kontár vaok, de én a ragacsokat sima mezei kan spray-vel szoktam leoldatni. Oldja a fent maradt ragacsot és nem bántja a festést! :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 köszi.nem metál hanem sima fehér és nemrég van rajta az a szar....a fényezés meg 1.5 éves :roll: a céges ex-combonkból kiindulva eléggé látszani fog egy erőteljes gépi-polír viszont csodákra képes ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Tegnap megcsinálták az Astrán a biztonsági fóliázást, és nagyon jó munkát végeztek a srácok! Júliusban megy az Omega is hozzájuk sötétítésre. :lol: Csak ajánlani tudom őket, 20-25%-kal jobbak az áraik, mint pl. a többi cég, ahonnan árajánlatot kaptam. LLumar amerikai minőségi fóliákkal dolgoznak, elég nagy a választék. Az autót reggel kell vinni, délután lehet hozni. Csak tájékoztatásul, az autó körbefóliázása kivétel az első szélvédő: Astra F és G: 32-37000 Omega B karaván: 44000 Elérhetőségük: Seres István 30/9319183 Műhely: Csepel, Csepel Művek területén (Rákóczi-Tanácsház u. kereszteződés) WEB: http://www.folia.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 hát nem tom Gabi, nálunk 16ban 28ból bizonylattal körbe m3azzák a fastrám.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 És ezt saját magad is tapasztaltad? Mert én is találkoztam olyannal, aki első körben ennyit ígért, aztán amikor vittem volna az autót, mégiscsak 38 lett belőle... :? És azért a munka minősége is sokat számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 2 srácnak már megcsinálták! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2005 Megoszt Elküldve Június17, 2005 Ha te mondod... azért megkérdőjelezném hogy ez tényleg ennyi-e, vagy ha ennyi, akkor nem-e a minőség rovására megy-e az olcsóság. (pl. kiszedik-e az ablakokat, nem-e karcos néhol a fólia, stb...) Egyébként egy "etalonnak" számító cég, a Thomy fólia 42+áfa ajánlatot adott rá. De a többiek sem mentek igazán 40 alá. Ja, műbizonylatot ő is ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június20, 2005 Megoszt Elküldve Június20, 2005 Mivel többen megkérdőjelezték forrásom hitelességét így felteszem. Szerintem eléggé hivatalos levél! http://members.chello.hu/jbig/folia.doc Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 A www.folia.hu oldalon is van kivonat a köhém rendeletből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Tehát a szélvédőre lehet rakni 75% átláthatóságot biztosító fóliát. Az első, oldalsó ablakokra, vmint a hátsó ablakra 70% átláthatóságot biztosító fólia mehet. Ez jó hír, eleve vmi halványat szeretnék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 egen de ami van gyári zöldes (99,9%) arra már semmilyet sem tehetsz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 egen de ami van gyári zöldes (99,9%) arra már semmilyet sem tehetsz... Aha, viszont az enyémen semmi fólia, szinezés nincs. Full fapad, mondom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 Azért nézd meg, az üvegbe bele van írva, hogy mennyire transzparens. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Valaki meg tudja mondani, hogy a már sérült fóliát hogyan lehet a legkönnyebben leszedni? :?: Kissé patinás már a fólia itt ott a járgányon és le kellene szednem, hogy az új rajta lehessen minnél előbb... van valami varázslat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Valaki meg tudja mondani, hogy a már sérült fóliát hogyan lehet a legkönnyebben leszedni? :?: Kissé patinás már a fólia itt ott a járgányon és le kellene szednem, hogy az új rajta lehessen minnél előbb... van valami varázslat? Én csak simán lehúztam és utánna Nitrohigítóval jól letöröltem :roll: (bár előtte én is raktam fel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Valaki meg tudja mondani, hogy a már sérült fóliát hogyan lehet a legkönnyebben leszedni? :?: Kissé patinás már a fólia itt ott a járgányon és le kellene szednem, hogy az új rajta lehessen minnél előbb... van valami varázslat? Hát, ha te rakod fel az újat, akkor hajszárítóval rásegíthetsz, hogy könnyebben lejöjjön. Ha felrakatod valami céggel, akkor kérd meg szépen őket, hogy szedjék le. Biztos segítenek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Én csak simán lehúztam és utánna Nitrohigítóval jól letöröltem :roll: (bár előtte én is raktam fel) Hát remélem sikerál.. Köszi a gyors reakciót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Hát remélem sikerál.. Köszi a gyors reakciót.. Szívesen :wink: Küldtem neked emilt :smt024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Július6, 2005 Megoszt Elküldve Július6, 2005 Én is a nitrós megoldást választottam, (tranzit körben), így mire végigértem elég jól beájultam :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts