opel16v Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Én igenis szeretnék belátás ellen védekezni a karavánon hátul, ugyanis vagyonvédelmi szempontból jobb helyzetben lennék... Most pl. nem merek elmenni bevásárolni ha van vmi az autóban hátul (márpedig ez sűrűn megesik), mert az általában látszik is, és mint tudjuk erre harapnak a parokolókban. Ha nem látnak bele, általában nem próbálkoznak, szeretnek biztosra menni. Na meg nem utolsósorban ha egy hosszú hétvégén párosan szép az élet ott hátul, azt sem kell mindenkinek végignéznie... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Gabi, de azért bevásárolni többet jársz... :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Egy pipa jó az első ülésen is, csak hátra kell tolni, mert közel a kormány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2005 minekminek a haloványat... itt hallgatom szinte a topic eleje óta, hogy milyen okosságokat hallok. Engem is érdekel a fólia dolog, de nem a sötétítés miatt, hanem csak a beltér napvédelme miatt, valójában nemigazán csak a fölmelegedés zavar, hanem hogy a nap szétégeti a belső szöveteket, műanyagokat. Nekem az is tökéletes lenne, ha látszólag egyáltalán nem sötétít semmit, csak a káros napfényt csukhassam ki vele, de csak akkor érdekes, ha minden üvegre fölrakhatom, csak ezt vagy csak azt az ablakot fóliázni nekem nem lenne szép. na majd még figyelem a topicot Nem esküdnék meg rá de úgy rémlik hogy a legtöbb fólia 99%-os UV szűréssel bír. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Ha elolvastad volna nem írtál volna ilyet, ugyanis benne van a szövegben, hogy jelenleg (tavaly augusztusban történt ez a levélváltás A "jelenleget" olvastam, de azt áruld már el légyszives, hogy a tavaly történt levélváltásodra miből kellett volna következtetnem? És szerintem nem foglalkoznak ők annyira ezzel a dologgal (mert nem érdekük), hogy neked ne csak egy sablon szöveget küldjenek, minden lényegesebb utánajárás helyett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 A "jelenleget" olvastam, de azt áruld már el légyszives, hogy a tavaly történt levélváltásodra miből kellett volna következtetnem? És szerintem nem foglalkoznak ők annyira ezzel a dologgal (mert nem érdekük), hogy neked ne csak egy sablon szöveget küldjenek, minden lényegesebb utánajárás helyett. Te félre értettél..nem akartalak felhúzni....csak már 1 ideje ide írogatok a fórumra és a hozzászólásomban erre a topicra céloztam, amit ha elolvasol kiderűl, hogy mikor volt ez a levélváltás .http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=462 ezen ne vitázzunk, de az illető anno a nevét adta a dologhoz és a személyes mailjéről küldte, mint terülteileg illetékes, szóval nem egy sablon mailről van szó, de ez a 2.pont hangneme alapján is kiderűlhetett :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 most fóliázták le a kocsimat... háááát nem egy nehéz szakma, bármikor csukott szemmel meg tudnám csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 most fóliázták le a kocsimat... háááát nem egy nehéz szakma, bármikor csukott szemmel meg tudnám csinálni Milyen lett,Kép esetleg? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 még nincs, mert nem tudtam csinálni, most meg garázsba van, ott szintén nem lehet, majd holnap csinálok és berakom ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Te félre értettél..nem akartalak felhúzni....csak már 1 ideje ide írogatok a fórumra és a hozzászólásomban erre a topicra céloztam, amit ha elolvasol kiderűl, hogy mikor volt ez a levélváltás .http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=462 ezen ne vitázzunk, de az illető anno a nevét adta a dologhoz és a személyes mailjéről küldte, mint terülteileg illetékes, szóval nem egy sablon mailről van szó, de ez a 2.pont hangneme alapján is kiderűlhetett :wink: Kövezz meg.... :lol: :lol: ;) Nem lettem felhúzva csak egy egészen picit de spongyát rá, tényleg lehettem volna figyelmesebb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 most fóliázták le a kocsimat... háááát nem egy nehéz szakma, bármikor csukott szemmel meg tudnám csinálni Mennyi $ volt, és mellik ablakokat csináltattad meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 nem értek egyet, hisz haloványat minek én anno beszoptam a gengsztersötéttel, mert nem sokat láttam hátra este...ha meg vmi hvcs kinyirta a közvilágítást akkor horror volt az épület egyik oldalán parkolni ha csak ott jutott hely...és nem lehet mindenhová tükörből menni....jo mondjuk az én szemem nagyon sz@r, este elég gáz :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 én anno beszoptam a gengsztersötéttel, mert nem sokat láttam hátra este...ha meg vmi hvcs kinyirta a közvilágítást akkor horror volt az épület egyik oldalán parkolni ha csak ott jutott hely...és nem lehet mindenhová tükörből menni....jo mondjuk az én szemem nagyon sz@r, este elég gáz :? Nekem 20% -ot áteresztő van fennt és este is át lehet rajta látni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Nekem 20% -ot áteresztő van fennt és este is át lehet rajta látni Szerintem 20%-ot nem ereszt át. Ha 20%-ot eresztene át, akkor azon ki nem látnál este :wink: Nekem 50-es van, de szerintem az is határeset már, pedig nem túl sötét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június8, 2005 Megoszt Elküldve Június8, 2005 Mennyi $ volt, és mellik ablakokat csináltattad meg? csak 2 hátsót 10-ért Jim: pedig azt mondta a jóember hogy 20%-ot ereszt át, majd megnézed :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 Íme a szabályosan lefóliázott kicsi-kocsi, bár bavallom szebb lenne ha mindenhol le lenne, de a törvény, az törvény Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 nékem is ilyen lesz és bőven női-foglalkozás jó szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 vakker, most jut eszembe a másik oldalt kellett volna fotózni, mert ott a MOTE matricám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június9, 2005 Megoszt Elküldve Június9, 2005 vakker, most jut eszembe a másik oldalt kellett volna fotózni, mert ott a MOTE matricám :lol: rajta :lol: na most újabb gyűjtés, mert nekem is kell, de előbb még annyi minden van.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Nekem 20% -ot áteresztő van fennt és este is át lehet rajta látni jaaaa várjááá émost látom a képedet és elbeszéltünk egymás mellett! én azthittem te a hátsó ablakot akarod gengszterre!! de igy okés ahogy van...és nem azért mondom mert az enyém is ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Füstölt üveggel mi van ? Az szabályos ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 nemtom jó helyre irom-e de a kérdésem a következő: a kocsi oldalára felragasztott bazi nagy matricát (elvileg díszítő jellegű-nonfiguratív :twisted: :twisted: :twisted: ) le lehet-e szedni anélkül h jöjjön vele a fényezés is..... fontos lenne Cartársak :wink: köszke :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Füstölt üveggel mi van ? Az szabályos ? én úgy tudom hogy az full tilos :roll: csak azt nem értem akkor a napf tető nem jáccik? mert az pl sokunknak gyárilag füst :idea: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 nemtom jó helyre irom-e de a kérdésem a következő: a kocsi oldalára felragasztott bazi nagy matricát (elvileg díszítő jellegű-nonfiguratív :twisted: :twisted: :twisted: ) le lehet-e szedni anélkül h jöjjön vele a fényezés is..... fontos lenne Cartársak :wink: köszke :lol: Ez attól függ hogy milyen jol ragad! De minden féle képp jot tesz neki ha Hajsztáritóval vagy tűző apon amior szinte izzik a vas mert akkor kicsit lágyabb a ragacs és nem annyira ragaszkodó!!! Ha marad rajta itt ott ragaszto akkor azt meg sebbenzinnel kell lemosni de utánna mionden féle képp egy kocsimosás!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 eccerűnek hangzik...csak para h ott marad a nyoma ha körülötte fakultabb a vas :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts