Amusing Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 szerintetek nagyon cinkes ha csak a hátsó ablakokat fóliáztatom be egy nagyon halovány fóliával? nagyon szánalmas nézne ki? :roll:
leslie Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Jól gondolom, hogy fóliázáskor nem veszik ki a kocsi üvegeket? Mennyire tartós az ilyen történet?
warwolf Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Jól gondolom, hogy fóliázáskor nem veszik ki a kocsi üvegeket? Mennyire tartós az ilyen történet? Van aki így csinálja, van, aki úgy.Álltalában nem szokták kivenni.Pedig aki csinálja, az jobban szereti, ha kint van.
MOMC Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Jól gondolom, hogy fóliázáskor nem veszik ki a kocsi üvegeket? Mennyire tartós az ilyen történet? Persze, hogy nem. Elég gáz lenne,ha a ragasztott szélvédőt kikapnák :wink: Nem ettől függ a tartósság, hanem az anyagminőségtől és a technológiától.
leslie Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Megnyugodtam. Kizárt, h megengedjem a kiszedését, h utána beázzon mindenhol... Nem hiányzik az nekem. :lol:
MOMC Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 szerintetek nagyon cinkes ha csak a hátsó ablakokat fóliáztatom be egy nagyon halovány fóliával? nagyon szánalmas nézne ki? :roll: Egyáltalán nem gáz szvsz. Németek többnyire így csinálják, mert ott jobban büntetik az első ablakok fóliázását.
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Megnyugodtam. Kizárt, h megengedjem a kiszedését, h utána beázzon mindenhol... Nem hiányzik az nekem. :lol: Ti miről beszéltek????? :D :lol: Attól hogy kiszedik az ablakokat nem fog beázni:) viszont a fóliád sem trágyamód lesz fölrakva,nem fog felgyűrődni vagy ilyesmi. Mi is mindig kiszedtük az üvegeket,tovább tart,de úgy a tuti!
MOMC Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Ti miről beszéltek????? :D :lol: Attól hogy kiszedik az ablakokat nem fog beázni:) viszont a fóliád sem trágyamód lesz fölrakva,nem fog felgyűrődni vagy ilyesmi. Mi is mindig kiszedtük az üvegeket,tovább tart,de úgy a tuti! A ragasztott szélvédőt is?
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 A ragasztott szélvédőt is? Ne viccelj már :lol: Dehogy!Azt miért kéne kivenni ? ott nem takarja a kárpit az üveget,érted.. teljes felületére fel tudod rakni a fóliát. :lol:
greg Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Azt nem tudom, hogy ki kell e a fóliázáshoz venni a szélvédőt, de nem értem miért fél mindenki ettől. Profin meg tudják csinálni. Én amikor kölcsönzőben melóztam, 1-2 hetente láttam szélvédőcserét. (2000-ben volt, és a legöregebb gép 99-es volt, tehát mind ragasztott) Ráadásul úgy, hogy kijöttek a telephelyre egy kisteherautóval, és kb 20 perc alatt ki volt cserélve, és kb 3 órát kellett várni használat előtt. Sohasem ázott egyik sem a több tucat közül.
MOMC Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Ne viccelj már :lol: Dehogy!Azt miért kéne kivenni ? ott nem takarja a kárpit az üveget,érted.. teljes felületére fel tudod rakni a fóliát. :lol: Ha leveszed az összes burkolatot, akkor a többi üveget sem takarja semmi.
leslie Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Ti miről beszéltek????? :D :lol: Attól hogy kiszedik az ablakokat nem fog beázni:) viszont a fóliád sem trágyamód lesz fölrakva,nem fog felgyűrődni vagy ilyesmi. Mi is mindig kiszedtük az üvegeket,tovább tart,de úgy a tuti! Hát, a béna, inkopetens, fax magyar iparosokról beszélek, akik megkérik a suskát, és baxnak rendesen melózni, miután itt-ott beázik a szélvédő. De értheted ezt akármire, ma nem divat szakmailag felkészültnek lenni, és pontos, precíz munkát végezni. Namost nekem 11 éve ott vannak a szélvédők a helyükön, és hibátlanok. Le is tördelném az illető ujjacskáit, ha elkezdené kiszedegetni. Ennyit nem ér egy ratyi fólia nekem. :lol:
Vajda Tivadar Elküldve Május14, 2005 Elküldve Május14, 2005 A rendes fólíát felhelyező általában autós szakmával rendelkezik-ért az autó szereléséhez s nem csak papirja van róla.Minőségí fólíát telepít előírásoknak megfelelően-2 hátsó ajtó ill.oldalablakokra.Első ajtókra ill. hátsó szélvédőre nem!Erről mübizonylatot ad!De sajnos a MAGYAR ,,UNIÓS" előírásokat nem nehéz megszegní!Sőt,még TÜV engedélyel is lehet!A szélvédőket ill. a fix üvegeket nem,de a mozgó ablakokat inkább ki kell venni a tökéletes munka érdekében!Esetek legnagyobb százalékában egy-két patent megy tönkre!
greg Elküldve Május14, 2005 Elküldve Május14, 2005 Hát, a béna, inkopetens, fax magyar iparosokról beszélek, akik megkérik a suskát, és baxnak rendesen melózni, miután itt-ott beázik a szélvédő. De értheted ezt akármire, ma nem divat szakmailag felkészültnek lenni, és pontos, precíz munkát végezni. Namost nekem 11 éve ott vannak a szélvédők a helyükön, és hibátlanok. Le is tördelném az illető ujjacskáit, ha elkezdené kiszedegetni. Ennyit nem ér egy ratyi fólia nekem. :lol: Ebben igazad van. Az én jó tapasztalatom sem magyarországi. :oops: :oops: Ezt hajlamos vagyok néha figyelmen kívül hagyni. Viszont kell lenni itt is olyannak, aki meg tudja rendesen csinálni. Csak az lehet hogy 5000-rel többe kerül. Csodák nincsenek. :?
Jim Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 A rendes fólíát felhelyező általában autós szakmával rendelkezik-ért az autó szereléséhez s nem csak papirja van róla.Minőségí fólíát telepít előírásoknak megfelelően-2 hátsó ajtó ill.oldalablakokra.Első ajtókra ill. hátsó szélvédőre nem!Erről mübizonylatot ad!De sajnos a MAGYAR ,,UNIÓS" előírásokat nem nehéz megszegní!Sőt,még TÜV engedélyel is lehet!A szélvédőket ill. a fix üvegeket nem,de a mozgó ablakokat inkább ki kell venni a tökéletes munka érdekében!Esetek legnagyobb százalékában egy-két patent megy tönkre! Azért had védjem meg a másik oldalt is egy kicsit. Aki nekem csinálta elmondta, hogy mit lehet, mit nem. Innentől teljesen rajtam állt a döntés, hogy milyen fóliát rakatok fel vele. Ő megmondta, hogy műbizonylatot kizárólag a hátdó-oldalsó üvegekre felrakott fóliákra fog adni (mivel színezett üvegek vannak gyárilag a gépben). Én döntöttem úgy kérek fóliát az első-oldalsó üvegekre is és nem ő tukmálta rám, mert tudatlan lettem volna...
mörfi Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Jól gondolom, hogy fóliázáskor nem veszik ki a kocsi üvegeket? Mennyire tartós az ilyen történet? Na én még olyat nem láttam aki kiszedi a ragasztott szélvédőt a helyéről csak azért hogy befóliázza :lol: Baromság, oldalajtók valamint toló üvegeket igen amik sínben csúsznak. Az pedig nem a fóliázó hibája hogyha valaki azt kéri hogy a pótkereket és a karter védőt is fóliázák be. :wink:
opel16v Elküldve Május24, 2005 Elküldve Május24, 2005 Láttam ebben a topicban fóliázó cég képviselőjét régebben... Van még? :lol: Kérnék árajánlatot: F Astra 5 ajtós, biztonsági fólia kellene rá az első szélvédő kivételével körbe. Leggagyibb jó, csak papír legyen róla (RTE verseny előírás).
Vajda Tivadar Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Hivd a 30-2344093 számot s segitséget kapsz!
opel16v Elküldve Május30, 2005 Elküldve Május30, 2005 Köszi! Közben találtam egy csepeli műhelyet, ahol potom pénzért megcsinálnák, de ha mégsem, akkor talonban ez a szám is. :lol:
Laurent Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Láttam ebben a topicban fóliázó cég képviselőjét régebben... Van még? :lol: Kérnék árajánlatot: F Astra 5 ajtós, biztonsági fólia kellene rá az első szélvédő kivételével körbe. Leggagyibb jó, csak papír legyen róla (RTE verseny előírás). Hiába van papírod róla, ha nincs a forgalmiba bejegyezve a sötétítés, márpedig bekell, mivel átalakításnak minősül, ha megállít a rendőr, vagy a KPM-es akkor rendesen meg....
Tom Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Hiába van papírod róla, ha nincs a forgalmiba bejegyezve a sötétítés, márpedig bekell, mivel átalakításnak minősül, ha megállít a rendőr, vagy a KPM-es akkor rendesen meg.... :lol: :lol: :lol: Bizonyára ez lesz a legnagyobb gond azon az Astrán... :wink:
Jim Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 Hiába van papírod róla, ha nincs a forgalmiba bejegyezve a sötétítés, márpedig bekell, mivel átalakításnak minősül, ha megállít a rendőr, vagy a KPM-es akkor rendesen meg.... A fóliázást már nem kell bejegyeztetni... Opel16V-nek meg színtelen biztonsági fólia kell a versenyek miatt, ha jól tudom.
Laurent Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 [ A fóliázást már nem kell bejegyeztetni... Opel16V-nek meg színtelen biztonsági fólia kell a versenyek miatt, ha jól tudom A KÖHÉM rendelet leírja, hogy minden olyan átalakítás mely után az szgk. valamely része nem egyezik meg a gyárival, engedély nélküli átalakításnak minősül. Beleértve a sötétítés, kipufogó, rendszámtábla helye felni nagysága-tipusa, spoilerek. Ha pedig átalakítasz valamit azt a KPM-nél el kell fogadtatni és be kell jegyeztetni a forgalmiba, mivel mással nem tudod hitelt érdemlően igazolni, hogy engedélyezték az átalakítást. Aműbizonylat, TÜV papír nem ér semmit, 1000Ft-ért csinál bármelyi dekoros üzlet.
uhuhu Elküldve Június4, 2005 Elküldve Június4, 2005 valamiért ugy érzem, hogy itt egy rendőr bácsival van dolgunk.... 8) szóval: ÉN be akartam iratni a fóliát a forgalmiba. okmániroda: elküldött a Kf re, hogy engedélyeztessem. a KF: ez nem átalakitás, ezt nem kell engedélyezni. a mübizonylat azért van... Na akkor most mi az igazság???
Recommended Posts