Yahher Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nálam H betűs a biztonsági fólia (LLumar) és azt a felrakáskor pecsételték bele. És műbizi is készült róla, teljesen legál a dolog. Tehát valahogy így működik mostanság. Mi 3M-essel csináljuk, akkor itt máshogy megy úgynézki. Végülis mind1, rendben legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Én csak ezt a módszert ismerem, de ezek szerint akkor több is létezik. :rolleyes: Az a fő, hogy kpm-nél csak a H betűvel és bizonylattal rendelkező fóliák mennek át, ha a szabályok szerint van felrakva. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Halihó emberek. Érdeklődnék. Le akarom fóliázni a hátsó ajtók ablakait de valahogy nincs humorom a helyén megcsinálni. Csak nem tom, hogy hogyan kell kivenni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell? meg még azt szeretném megérdeklődni, hogy érdemes e és ha igen akkor milyennel fóliázzam le az elsőket hogy a yard se kötekedjen de lehesen látni, hogy van rajta valami. Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Halihó emberek. Érdeklődnék. Le akarom fóliázni a hátsó ajtók ablakait de valahogy nincs humorom a helyén megcsinálni. Csak nem tom, hogy hogyan kell kivenni. Tudnátok segíteni, hogy hogyan kell? meg még azt szeretném megérdeklődni, hogy érdemes e és ha igen akkor milyennel fóliázzam le az elsőket hogy a yard se kötekedjen de lehesen látni, hogy van rajta valami. Előre is kösz. Hali. Kárpit le, aztán a páralehuzót ovatosan szedd le, el ne görbüljön. Én kiszedtem a vezetősint is. Aztán óvatosan ki lehet játszani az ablakot kifele, el kell buktatni, 2 emberes inkább. Elsőket nem igazán tudod szabályosan lefóliázni, ugyhogy minél világosabbat tegyél, ha nem akarsz kötözködést. A márkát meg a pénztárcád határozza meg. Ne autósboltban vegyél fóliát azért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A hétvégén lefóliáztattam a gépet, a két első oldalsó fizetős lehet /pék függő/, a többi műbizis. 3M fólia 3 év garanciával. Pár kép: http://kep.tar.hu/pjoc/50252343 Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 A hétvégén lefóliáztattam a gépet, a két első oldalsó fizetős lehet /pék függő/, a többi műbizis. 3M fólia 3 év garanciával. Pár kép: http://kep.tar.hu/pjoc/50252343 Látom, törés után ezt a gépet sem tudta rendesen összerakni a fakezű lakatos, jó csálé a jobb lámpája... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Látom, törés után ezt a gépet sem tudta rendesen összerakni a fakezű lakatos, jó csálé a jobb lámpája... :) nem értem, ez nem volt törve, csak kapott mostanában egy kisebbet a lökös + letörtek a maszk rögzítő fülek, lehet, hogy azért látszik úgy. De talán a hétvégére készlesz az új festett lökös + maszk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 :) nem értem, ez nem volt törve, csak kapott mostanában egy kisebbet a lökös + letörtek a maszk rögzítő fülek, lehet, hogy azért látszik úgy. De talán a hétvégére készlesz az új festett lökös + maszk. Csálé a lámpád, azt igazítsd meg akkor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nekem 7 év garit adtak a 3M fóliára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Akit esetleg érdekelne biztonsági fólia F Astrájára, ne fóliáztasson... :) Van eladóba teljes garnitúra gyári színezett oldalablakom, törésvédő fóliával, műbizivel. ;) 25e huf. Azon keresztül biztos nem mennek be az autóba az illetéktelenek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Március29, 2006 Megoszt Elküldve Március29, 2006 Nekem 7 év garit adtak a 3M fóliára. FX sorozat 3 év gari, CS 7 év, árban is van némi különbség.Meg a CS jobban kinn tartja a hőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
buazs Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hali. Nem tud valamelyikőtök Veszprém megyében valahol valakit aki fóliázással foglalkozik és papírt is ad róla? Ja meg még az érdekelne, hogy mi kell ahhoz hogy az első ajtók ablakait is le lehessen fóliázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Hali. Nem tud valamelyikőtök Veszprém megyében valahol valakit aki fóliázással foglalkozik és papírt is ad róla? Ja meg még az érdekelne, hogy mi kell ahhoz hogy az első ajtók ablakait is le lehessen fóliázni? Fólia... :blink: Egyébként tudtommal szabálytalan az első oldalsó ablakok fóliázása, úgyhogy hivatalosan nem nagyon lehet megcsinálni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Fólia... :blink: B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Szinezett üvegre lehet sötétítő fóliát rakni? Mármint engedéllyel a hátsókra? Mintha lett volna róla szó, hogy a gyári színezettre, már nem szabad ragasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Szinezett üvegre lehet sötétítő fóliát rakni? Mármint engedéllyel a hátsókra? Mintha lett volna róla szó, hogy a gyári színezettre, már nem szabad ragasztani. a hátsókra tudtommal azt ragasztasz amit akarsz, ha úgy tetszik be is festheted, vagy lemezelheted, senkit sem érdekel.... asszem az elsőknél is csak az a lényeg, hogy a fény 75%-át át kell engedje fóliával együtt is. Nem hiszem, hogy lényeges, volt-e gyárilag előtte színezve, vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 a hátsókra tudtommal azt ragasztasz amit akarsz, ha úgy tetszik be is festheted, vagy lemezelheted, senkit sem érdekel.... Úgyvan. És most már a hátsó szélvédőnél is ugyanez a helyzet :blink: Hali. Nem tud valamelyikőtök Veszprém megyében valahol valakit aki fóliázással foglalkozik és papírt is ad róla? Ja meg még az érdekelne, hogy mi kell ahhoz hogy az első ajtók ablakait is le lehessen fóliázni? Én náluk csináltattam Zircen: www.complettcar.hu A műhely maga nem valami bizalomgerjesztő, de szépen dolgoznak és szvsz nem is drágán (nekem 25E volt körbe a Calibra), úgyhogy jó előre időpontot kell kérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Képek a fóliámról: (itt amúgy LLumar-t haználnak, és 5 év garit valamint 25 év szavatosságot adtak rá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Yahher Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Hali. Nem tud valamelyikőtök Veszprém megyében valahol valakit aki fóliázással foglalkozik és papírt is ad róla? Ja meg még az érdekelne, hogy mi kell ahhoz hogy az első ajtók ablakait is le lehessen fóliázni? Én csinálok hivatalosan. Ajkán, ha érdekel. Írj PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Uh, Gabi! Ez nagyon-nagyon állat lett. Nagyon szép ótód van... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Uh, Gabi! Ez nagyon-nagyon állat lett. Nagyon szép ótód van... :blink: Köszi, igyekszem. Van még kép a Calibrás topikban amúgy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Hát nekem is tátva maradt a szám... Tényleg nagyon jól néz ki a gép. Beszélgettünk az asszonnyal a fóliáról, azt mondta, vagy körbe az egész kocsit vagy, semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Április10, 2006 Beszélgettünk az asszonnyal a fóliáról, azt mondta, vagy körbe az egész kocsit vagy, semmi. Akkor csakis körbe az egészet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Hát nekem is tátva maradt a szám... Tényleg nagyon jól néz ki a gép. Beszélgettünk az asszonnyal a fóliáról, azt mondta, vagy körbe az egész kocsit vagy, semmi. Előre azért valami lájtingosat, :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 A Foliatec-ről valakinek valamilyen véleménye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts