GPont Elküldve Július7, 2004 Elküldve Július7, 2004 A kisteherautók, a "van"-ek, a furgonok, egyéb "dobososok", a nehéz teherautók, a kamionok, vagy a terepjárók nem gátolják a keresztüllátást? :roll: De igen, éppen ezért nem kellene tovább fokozni! Van azokból is elég! Szvsz.
aztec Elküldve Július7, 2004 Elküldve Július7, 2004 A kisteherautók, a "van"-ek, a furgonok, egyéb "dobososok", a nehéz teherautók, a kamionok, vagy a terepjárók nem gátolják a keresztüllátást? :roll: most kötöszködsz :twisted: :?: 1ébként kivételesen igazat írtam. asszem :roll:
Agressor Elküldve Július7, 2004 Elküldve Július7, 2004 most kötöszködsz :twisted: :?: Ki? Ééén? :) Engem az bosszant, hogy a szabályozások bárgyúak és ostobák. Egyszerűen csak a legsötétebb árnyalatokat ként betiltani. Biztos meg lehet határozni ezt ésszerűen is. Jönnek itt a 70%-os fényáteresztéssel... :evil: Az enyémen is tökéletesen átlátni, és még észjaka sem zavaró. (és nem 70%-os) http://www.tar.hu/astra_agr/folia.JPG
mörfi Elküldve Július7, 2004 Elküldve Július7, 2004 Ki? Ééén? :) Engem az bosszant, hogy a szabályozások bárgyúak és ostobák. Egyszerűen csak a legsötétebb árnyalatokat ként betiltani. Biztos meg lehet határozni ezt ésszerűen is. Jönnek itt a 70%-os fényáteresztéssel... :evil: Az enyémen is tökéletesen átlátni, és még észjaka sem zavaró. (és nem 70%-os) http://www.tar.hu/astra_agr/folia.JPG Na de skacok mivan akkor amikor fullra pakolom a vas hátulját, vagy télen a kalaptartón piheg a nagy kabát? Miért akarnak átnézni rajtam :?: Akkor menj ha ha látsz is valamit :twisted: Éjszaka pedig megkell szokni.
Gepard Elküldve Július7, 2004 Elküldve Július7, 2004 Tápi, király lett a géped! Mibe került mindez? Ja és a hűtőrácsot te vágtad ki sk?
Tápiószecső Elküldve Július8, 2004 Szerző Elküldve Július8, 2004 Tápi, király lett a géped! Mibe került mindez? Ja és a hűtőrácsot te vágtad ki sk? A fólia 35 volt. A maszkkal az a legnagyobb baj hogy beleér az opeljel. (alul és felül is) Ezt egy műanyagos eldolgozza szépen. Próbálj meg szerezni egy enyhén sérültet és akkor nem kell szétbarmolni a gyárit. Ezen és a fényezésen kívül én csináltam a többit.
Gepard Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Tegnap voltunk egy spoiler gyártónál, azt mondta a srác, hogy 14000-ért kivágják, a lyukat beheggesztik, tesznek bele krómos lemezt, lefestik és beszerelik.
redline Elküldve Július8, 2004 Elküldve Július8, 2004 Próbálj meg szerezni egy enyhén sérültet és akkor nem kell szétbarmolni a gyárit. Ezen és a fényezésen kívül én csináltam a többit. utángyártott vmi 4000 HUF és áll. jobban megfelel átalakítási célokra de ezt ne ebben a topikban folytassuk
Tápiószecső Elküldve Augusztus1, 2004 Szerző Elküldve Augusztus1, 2004 Megvolt az első fólia-rendőr tapasztalat. Eddig azt hittem ha bebújok a másik mögé akkor megúszom az igazoltatást. Nem így történt. Kiintettek mindkettőnket. A 33-as úton valahol: - Jónapot kívánok, blablabla - (adom a papírokat, megnézi) - köszönöm, megnézhetném még a kötelező tartozékokat? - persze, de tele van a csomagtartó (hátramegyek kinyitom) - na jó hagyja a francba, fóliáról van valami papír/műbizonylat? - igen van - téééényleg? Akkor hadd nézzem már meg. - (odaadom) - rendben további jó utat. Szerintem ez a rendőr fóliáról még nem látott műbizonylatot. Remélem a további tapasztalatok is hasonló eredménnyel járnak majd.
redline Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 persze egy darab papirt nekem is adtak amin jol láthatóan keresztül volt húzva az első ablakokat érvényseítő sor :?
Tápiószecső Elküldve Augusztus2, 2004 Szerző Elküldve Augusztus2, 2004 persze egy darab papirt nekem is adtak amin jol láthatóan keresztül volt húzva az első ablakokat érvényseítő sor :? Csakhogy nekem nincs keresztülhúzott sorom. :) Fóliázott ablakok száma: 5 -> 70%-os fóliával :D Amúgy az elsők le voltak engedve.
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Október11, 2004 Elküldve Október11, 2004 Még mindig senkit nem érdekel a fóliázás ajánlatom(unk) ? :D itt van a "referenciaféle" :) http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/al...w.jsp?id=274595
redline Elküldve Október12, 2004 Elküldve Október12, 2004 Még mindig senkit nem érdekel a fóliázás ajánlatom(unk) ? :D itt van a "referenciaféle" :) http://fototar.origo.hu/pages/albumlist/al...w.jsp?id=274595 szines van? kék kellene betörésvédelemmel, csapotthátu f asztrára, meg jo lenne ha a meleget is kizárná árakat tudsz mondani? mennyi idő amig megcsináljtáok kb? és ott kell hagyni vagy megvárhato? és helyileg holvagytok mert nem mindegy hogy Ujpestről vagy Algyőböl kell bkv-zni a munkahelyre :D :D :P
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Október12, 2004 Elküldve Október12, 2004 szines van? kék kellene betörésvédelemmel, csapotthátu f asztrára, meg jo lenne ha a meleget is kizárná árakat tudsz mondani? mennyi idő amig megcsináljtáok kb? és ott kell hagyni vagy megvárhato? és helyileg holvagytok mert nem mindegy hogy Ujpestről vagy Algyőböl kell bkv-zni a munkahelyre :D :P :D Jajajaj mennyi kérdés : )))) Asszem ha szines kell,betörésvédelemmel stb akkor azt nem nálunk fogod megcsinaltatni , nekünk fekete 3M foliank van .. most csak fekete. De ha veszel foliat szivesen fölrakjuk. Árat tudok mondani, egy kombi vectra pl olyan 28.000 Helyileg Péteriben vagyunk,ami Peströl 29km.. És a fóliázás nagyjábol egesznapos melo,délelött elkezdjük és általában eltart egy 18.00-19.00 -ig.. Mert mi szétszedjük,ez azert jo mert nem kell várni azzal hogy száradjon stb és hogy letekerhesd az ablakot,igy azonnal lehet . Na ennyit rolunk :D szolj ha van foliad:)
Dini Elküldve December19, 2004 Elküldve December19, 2004 Helló Tuda valaki arrol valamit hogy mi törtent azzal a szabály modosítással ami még ugy szeptemberbew hallotam hogy az unio meg mit tudom én micasoda mübizonylattal a hátsó szélvédő is sőtétíthető lessz ugy mint a két hátsó oldalsó. Hallot valaki erről hogy mi lett a vége?
opel16v Elküldve December19, 2004 Elküldve December19, 2004 Hali! Nekem majd kell átlátszó törésvédő fólia az oldalablakokra a versenygépen, sajna a 2005-ös RTE szabályokban már ez előírás. Valaki esetleg tud dobni egy céget/árat ezzel kapcsolatosan?
Tápiószecső Elküldve December19, 2004 Szerző Elküldve December19, 2004 Helló Tuda valaki arrol valamit hogy mi törtent azzal a szabály modosítással ami még ugy szeptemberbew hallotam hogy az unio meg mit tudom én micasoda mübizonylattal a hátsó szélvédő is sőtétíthető lessz ugy mint a két hátsó oldalsó. Hallot valaki erről hogy mi lett a vége? Én fél éve mikor rakattam fel a sajátomra akkor hallottam hogy esetleg majd lesz egy ilyen szabály. Azóta kicsit kiestem a témából, de nagyon örülnék ha életbe lépett volna. Egyel kevesebb dologba tudnának belekötni. :)
Tápiószecső Elküldve December19, 2004 Szerző Elküldve December19, 2004 Hali! Nekem majd kell átlátszó törésvédő fólia az oldalablakokra a versenygépen, sajna a 2005-ös RTE szabályokban már ez előírás. Valaki esetleg tud dobni egy céget/árat ezzel kapcsolatosan? Szerintem ha olcsón akarod akkor kiscéget keress, ha jól akkor meg nagyot. :wink: Thomyfóliánál rengeteg típusú fólia van. Ott kiszedik az oldalüvegeket, és azt hiszem 5 év garanciát adnak. Nekem anno ott is 35-t mondtak azt hiszem. (5ajtós f astra körbe) Nézd meg a honlapjukat.
kavics Elküldve Január5, 2005 Elküldve Január5, 2005 no a helyzet a következő. a hivatalos részét mondom. fóliázni csak a hátsó ajtók oldalüvegeit lehet, ill. ha kombi és vannak még oldalüvegei akkor az is. meghatározott fényáteresztő képességű fóliából. (legjobb a 3M csakhát drága) az első ajtók fóliázása miatt elvehetik a forgalmit, és biztos hogy feljelentenek ergo le kell szedni. a hátsó szélvédőbe is beleköthetnek de nem szoktak nagy gondot csinálni belőle. az első szélvédőn a felsőcsíkot sötétítheted le, meghatározott százalékban. műbizonylatot kérhetik vizsgán, de ha nagyon kötekednek akkor fényáteresztő képességet mérnek. a jó fólia egyébként összetartja a már betörött üveget. nem érdemes rajta spórolni, biztos szép a home made is, de szerintem szebb és tartósabb ha csináltatod.
kavics Elküldve Január5, 2005 Elküldve Január5, 2005 a 3M a király, de 30-35 alatt nem úszod meg vele. gondolj bele szét kell szedni plusz anyagköltség. (ez természetesen egy kombi autó teljesen körbefóliázva) azt is vedd figyelembe hogy a mozgatható ablakoknál (lehúzható) karcosságot tudnak okozni a bentragadt homokszemcsék a gumi tömítésben
Tápiószecső Elküldve Január5, 2005 Szerző Elküldve Január5, 2005 no a helyzet a következő. a hivatalos részét mondom. fóliázni csak a hátsó ajtók oldalüvegeit lehet, ill. ha kombi és vannak még oldalüvegei akkor az is. meghatározott fényáteresztő képességű fóliából. (legjobb a 3M csakhát drága) az első ajtók fóliázása miatt elvehetik a forgalmit, és biztos hogy feljelentenek ergo le kell szedni. a hátsó szélvédőbe is beleköthetnek de nem szoktak nagy gondot csinálni belőle. az első szélvédőn a felsőcsíkot sötétítheted le, meghatározott százalékban. műbizonylatot kérhetik vizsgán, de ha nagyon kötekednek akkor fényáteresztő képességet mérnek. a jó fólia egyébként összetartja a már betörött üveget. nem érdemes rajta spórolni, biztos szép a home made is, de szerintem szebb és tartósabb ha csináltatod. A B oszloptól hátra az oldalablakokra lehet akármit tenni. A hátsó szélvédőre elvileg csak 70%-ost, de ha van vagy lesz valami uniós szabvány akkor oda is bármit. Első oldalsókra 70%-ost. Első szélvédőre csak csíkot mégpedig olyan széleset amelyet még a napellenző takar. Rendőr pedig nem veheti el a forgalmit, mert nem fénymérő készülék a szeme. Max. elküldhet beméretni. Tehát ha légy van a levesben akkor mindenképp rosszul jársz de azért nyersz egy kis időt. Tapasztalatom nincs ezügyben (és nem si szeretnék :) ), de ez az idő esetleg elég lehet arra hogy kicseréld az első oldalüvegeket egy másikra, vagy lekapard otthon a fóliát. Így legalább a forgalmi megmarad. :wink:
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január19, 2005 Elküldve Január19, 2005 a 3M a király, de 30-35 alatt nem úszod meg vele. gondolj bele szét kell szedni plusz anyagköltség. (ez természetesen egy kombi autó teljesen körbefóliázva) azt is vedd figyelembe hogy a mozgatható ablakoknál (lehúzható) karcosságot tudnak okozni a bentragadt homokszemcsék a gumi tömítésben Nálunk megúszhatod 30 alatt ha 3M fóliát akarsz fullra(kombinál is) Az üvegeket ki is kapjuk természetesen. Irjatok ha érdekel vkit ! unlit@freemail.hu
aGiCa-LoVeS-CaLi Elküldve Január19, 2005 Elküldve Január19, 2005 http://fototar.origo.hu/pages/imageview/pa...n.jsp?ID=461479
Kess Elküldve Január19, 2005 Elküldve Január19, 2005 ez engem is érdekelne MOTE kedvezményre :wink: 8) :)
Recommended Posts