aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ne légy már ennyire oláááá :lol: akkor inkább csak a vég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ne légy már ennyire oláááá :lol: akkor inkább csak a vég! nem akarok 30 rongyot kiadni rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ez Ok megértem de akkor se cseszd szét ezért a dobod! Ha kell nemsokára én halkítom a rencerem odaadom a szétszakad hangú dobom és hekkelj azzal inkább :wink: ánnák légálább hángjá is ván :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ez Ok megértem de akkor se cseszd szét ezért a dobod! Ha kell nemsokára én halkítom a rencerem odaadom a szétszakad hangú dobom és hekkelj azzal inkább :wink: ánnák légálább hángjá is ván :lol: hát nem tom, igazából soha nem voltam a barmolás híve élehet hogy tényleg csak vég lesz aztán végülis tudok még dobot is cserélni, nem? most 10 pénzem van rá, abból meg éppen hogycsak kijön egy szép vég, oszt kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ez is igaz! De ha végignézed duen,CS, apronet,stb... akkor nem sokkal többért már sportdobot is kapsz :wink: csak ki kell fogni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 ez is igaz! De ha végignézed duen,CS, apronet,stb... akkor nem sokkal többért már sportdobot is kapsz :wink: csak ki kell fogni.... más levett göncét nem szívesen hordom :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 akkor +: -várj tegyél hozzá még 10et és dobot kapsz! -vegyél 5-8ért véget (mert ált csak az Anti féle dtm van 10 felett) vagy ne akarj 10 ropiból világot váltani :wink: de sztem semmi esetre se tedd tönkre a gyári cuccost :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 akkor +: -várj tegyél hozzá még 10et és dobot kapsz! -vegyél 5-8ért véget (mert ált csak az Anti féle dtm van 10 felett) vagy ne akarj 10 ropiból világot váltani :wink: de sztem semmi esetre se tedd tönkre a gyári cuccost :wink: megfontolom tanácsod, köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 A hátsó dob cserétől amugy se lesz hangja az autónak legalábbis nekem nem volt és a középsöt is ki kellett szedni.de így véggel együtt 30ezer forint volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 A hátsó dob cserétől amugy se lesz hangja az autónak legalábbis nekem nem volt és a középsöt is ki kellett szedni.de így véggel együtt 30ezer forint volt. vagy áteresztőnek kell lennie :idea: amúgynem véletlenül híjják a középdobot hivatalosan zajcsillapítónak vagy tompítónak... az fog a legtöbbet rajta :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 vagy áteresztőnek kell lennie :idea: amúgynem véletlenül híjják a középdobot hivatalosan zajcsillapítónak vagy tompítónak... az fog a legtöbbet rajta :idea:Mi az hogy áteresztö? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Belenézel és a 2 végen kilátsz, legalábbis nekem ilyen one a minap konstatáltam 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Belenézel és a 2 végen kilátsz, legalábbis nekem ilyen one a minap konstatáltam 8) :lol:nekem is olyan a hátsó mégse volt hangja mikor kicserélték,és még azt se lehet mondani hogy gagyi mert a proexnél csináltattam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Június14, 2005 Megoszt Elküldve Június14, 2005 Nekem is áteresztő a gyári hátsó dobom, de csináltam egy másikdobot, azzal az eltéréssel, hogy ezen 50-es helyett 60-as perforált cső megy át, és az egész dob kb 10 centivel rövidebb. A legnagyobb bánatomra hangosabb lett mint a gyári. Talán neked is ezen a vonalon kellene elindulni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 Sziasztok! Mint említettem már Bosal sportdobot szeretnék arra lennék kíváncsi , hogy a gyári dobok sokat folytanak a gép teljesítményén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június15, 2005 Megoszt Elküldve Június15, 2005 amúgy anyámnál az "egycsöves" univ dob 14e, a dupla meg 28 asszem nem biztos, de valami ilyesmi az ára egy év gari van rá és olyan szolídan öblös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 Sziasztok! Mint említettem már Bosal sportdobot szeretnék arra lennék kíváncsi , hogy a gyári dobok sokat folytanak a gép teljesítményén? Az egész kipuff rendszert kell ahhoz lecserélned, h a hangon kívül vmi változást is észlelj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Június16, 2005 Megoszt Elküldve Június16, 2005 amúgy anyámnál az "egycsöves" univ dob 14e, a dupla meg 28 asszem nem biztos, de valami ilyesmi az ára egy év gari van rá és olyan szolídan öblös :lol: Nagyon macerás átszerelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 Na!Mivel pénteken már nem bírtam tovább hallgatni az Astra hátulja felöl jövő kolompolást, így elmentem a bontósomhoz, hogy ugyan adja már oda azt a Remus sportdobot, amit oly régóta ígérget.Hát elő is állt egy sportdobbal, ami inkább való Omegára, esetleg Calira, de semmiféleképpen az én autókámra.Mivel a Corsa miatt elég szűkös a keret, így vásároltam egy Astra középdobot, és abból lett a hátsó kipuff.A végére természetesen fel lett applikálva a régi dobról a kipuffvég. Elég kellemes kis morgó hangja lett, de 3500rpm feletti tartományban szinte gyári hangot ad, ami nem igazán tessik, szóval sztem a dob még meg lesz hackelve, és egy kis folytást még kiszedetek belőle, hogy igazi sportdob hangja legyen.Előre bocsátom, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás addig, míg nem lesz pééz igazi sportdobra. Köszönet az 5letért Uhuhu cartársnak! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július18, 2005 Megoszt Elküldve Július18, 2005 a témához, csak annyit füznék hozzá, hogy nekem a gsi alatt a gyári dob van (megbelelve) az eredeti gyári fekete dupla véget levettem és vartunk rá chrom egycsövest(már sajnálom). Most rakattam vissza a katit! 1 évig kati nélkül rohangáltam és egészbrutál volt a hangja meg ment is a "lelkem" de már az autopályán nem birtam elviselni a morgást . Igy hát visszakerült a helyére minden. szerintem egy picit nem úgy megy mint ment, de végre 160 nál tudok telefonálni meg egyebek :wink: 8) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Szerintetek G astrára milyen és hányas krómvég illik? U alakút nem szeretnék, mert az összes astrán olyan van :lol: Véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Szerintetek G astrára milyen és hányas krómvég illik? U alakút nem szeretnék, mert az összes astrán olyan van :lol: Véleményetek? Dupla kocka?Esetleg Dupla Ovál?Olyan kisebb? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Nagyon macerás átszerelni? jó lakatosnak max fél óra, neked meg 4-5e forint kb. de én hagynám fent a gyárit, ah nincs vele gáz Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Kiégett a kipufogóvégemből a perforált lemez és az üveggyapot. Amúgy egy 90-es vízvezetékcsőből lett csinálva :lol: Ha valaki kidobna valamilyen brutál véget akkor szóljon plíz :sad5: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Ha valaki kidobna valamilyen brutál véget akkor szóljon plíz :sad5: én sztem már kidobtam az enyémet de mindgyá megnézem....bár a tiédre sztem semmi sem kéne :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts