Szabyka Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ez nektek tetszik ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szerintem csúnya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szerintem csúnya! Szerintem is, azt egy tuning oldalon láttam ... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 ha nem klubtársé akkor 1szerűen hányinger :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Először én is mást írtam, aztán gyorsan kijavítottam, nehogy megbántsak valakit. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 nekem akkor is a kedvencem a lökhárítóra ragaszt6ó dupla kipuff vég, mely már több mérteben és formában kapható :lol: :D Az milyen? muti képet. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 keresem :lol: de nem találom... matriva: ami olyan mint a shima protektor, csak erre rá van rakva duplakipuffvég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 BÁz 1 órát keresetm ezt a szart :lol: 13 euro... asszem ez mindent elárul (és plusz 5LE :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 BÁz 1 órát keresetm ezt a szart :lol: 13 euro... asszem ez mindent elárul (és plusz 5LE :D ) :thumbup: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Hát ez kegyetlen jó! :lol: :D De több ez mint 5 paci, mert krómhatású a protektor. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 :thumbup: :lol: :lol: :lol: S ezt a kilincs alá kell rakni? :roll: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 S ezt a kilincs alá kell rakni? :roll: :lol: :lol: :lol: Sőt még füstöl is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 láttam ilyet itt melóhelyemnél mikor kiszálltam hungárián a kocsiból, mégozzá 2x2 volt fenn... so min twin turbo lett tőle az off autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 láttam ilyet itt melóhelyemnél mikor kiszálltam hungárián a kocsiból, mégozzá 2x2 volt fenn... so min twin turbo lett tőle az off autó :lol: ú bazz az már +10 LE :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 nekem ami most nagyon teccik az a Schubert végek, igaz áruk sem kispálya. Viszont cserébe igen szépek! Spanom sógorának kocsijáról löttem a képet igaz quality igen light de a lényeg láccik... SRY de az autó nemkicsit OFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Schubert - Mozart - Brahmms miket ki nem találnak :shock: De jól néz ki ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 BÁz 1 órát keresetm ezt a szart :lol: 13 euro... asszem ez mindent elárul (és plusz 5LE :D ) Megérte megkeresni :lol: Köszi. Ezt kombinálni kell a géptetőre ragaszható szívócsövekkel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Hát mi történt velem ma!Megálltam egy helyi OFF autószervízben, mert hawerlamourral volt némi beszélnivalóm.Erre szól a kollégája, hogy valami kilóg a sportkipuffvégemből.Mint ha elgázoltam volna valakit, és a haja lenne.Erre mondtam, hogy tudtam én, hogy nem fekvőrendőr volt, de már min1.Szóval kijött némi kőzetgyapot a sportkipuffvégből.Érdekesen nézett ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Aztec, hasonló végek vannak kinnt a kirakatban a Janóéknál is... Nekem nagyon bejövős, de inkább valami luxusverdához tom elképzelni... ...akinek eddig viszont mutattam fikázta... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 most melyikről beszész töki :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 A schubert végről... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 Sziasztok! Érdekelne hogy a Bosal dobokról tudna valaki valami véleményt mondani? 1,4-es 8v-s Astrára szeretnék, kiváncsi lennék milyen a hangja és mennyivel jobb mint a gyári, arra gondolok hogy a gyári dobnak ha jól tudom elég nagy a folytása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június10, 2005 Megoszt Elküldve Június10, 2005 ha sima utángyártottat veszel, akkor nincs különbség se hangban, se másban legalábbis nem észrevehető ha a bosal sportváltozatát választod, akkor az már más (bár az ára durva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gara Elküldve Június11, 2005 Megoszt Elküldve Június11, 2005 Az egyik haverom ilyent vett a Citromra Xsara vagy hogy írják, ő így hívja láttam amikor még nem volt felszerelve nagyon szép,nálunk 17e-ért adják! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június13, 2005 Megoszt Elküldve Június13, 2005 Kikérném a véleményetek a következőről, amelyet Én is szeretnék, egyik haveromnak van ilyen és első nézésre tök jó és főleg olcsó :lol: dob körbe fúrva 4-5 db kis lyukkal rá egy szép króm vég és kész is tiszta olyan hangja van mintha az egész dob cserélve lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts