tgabika76 Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Ha nincs elég lóvéd, akkor én első sorban a kat eltávolítását javalonám... Ha van akkor egy komplett rendszert, az úgy már érezhető változást is okoz... :wink: Üdv.: Atommanó Akkó nekem mit javasolsz? Ha csak egy kicsit erőteljesebb hangot akarok, akkor elég ha csak hátsó dobot cserélek? A kat.-ot nem akarom kivenni, mer állítólag repedfazék hangja lesz tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Hátsó dob csere, meg valami szép vég, a design érdekében.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December30, 2004 Megoszt Elküldve December30, 2004 Köszi, erre gondoltam én is, csak nem tudtam elég-e ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December31, 2004 Megoszt Elküldve December31, 2004 ezzel nálam csak az a baj, hogy a hátuljánál szép visszafogott de öblös hangj a van amit simán elnyom a motor köszörülése :? :? ezzel kellene vmit csinálni :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Hát nálam meg a zene kérdése nem kérdés, mert úgysem hallani belőle sokat... :) :) :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Üdv. Lenne egy eladó hátsó LEXMAUL dobom. Az enyém alatt van/volt (átalakítás miatt eladó) Eredeti gyári széria hatalmas aranyszínű ovál véggel.Az ovál tetején gyári LEXMAUL gravírozás.A dob alján gyári számozás és lexmaul felíratok.kb. 1 éves.Lexmaul opel tuningcég által kifejlesztve 2.0-es motorhoz. Felfogató gumipánttal.F-es astrára való! Az új ára 425 euro-tőlem csak 8) 15.000 ft. Sajna nincs képem mert a fényképező megadta magát, de ha valakit nagyon komolyan érdekel akkor megpróbálom.........! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Az új ára 425 euro-tőlem csak 8) 15.000 ft. és még te is nyersz rajta :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 és még te is nyersz rajta :wink: Hát ha én is nyernék rajta akkor.......... 8) hete vettem egy frissen importált (német honból) gsi alól. Csak nekem már kiépülőben van a 2-es pufóm. És gondoltam hátha valaki értékel egy gyári lexmaul dobot. Az árat pedig a német honlapon néztem meg. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 valahogy egy képet rakhatnal fel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tourist Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 ezzel nálam csak az a baj, hogy a hátuljánál szép visszafogott de öblös hangj a van amit simán elnyom a motor köszörülése :? :? ezzel kellene vmit csinálni :? Halihó! Mán, hogy a viharba ne lehetne... A tigrincsen óriási változást hozott a léxűrőház kibelezése és a zárhíd közötti cső eltávolítása. :wink: Terhelés alatt mély, szaggatott mormogás tör elő a motorházból :wink: Az ecotec anakonda-szívócsöve meg a böszme l.ház gerjeszti a hangot. Elvileg Neked szinte ugyanaz a léx.ház szóval működnie kell. Kisértetiesen V8 :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Üdv. Lenne egy eladó hátsó LEXMAUL dobom. Az enyém alatt van/volt (átalakítás miatt eladó) Eredeti gyári széria hatalmas aranyszínű ovál véggel.Az ovál tetején gyári LEXMAUL gravírozás.A dob alján gyári számozás és lexmaul felíratok.kb. 1 éves.Lexmaul opel tuningcég által kifejlesztve 2.0-es motorhoz. Felfogató gumipánttal.F-es astrára való! Az új ára 425 euro-tőlem csak 8) 15.000 ft. Sajna nincs képem mert a fényképező megadta magát, de ha valakit nagyon komolyan érdekel akkor megpróbálom.........! Na sikerült egy pár képet csinálom futtában. Ime itt lenne a lexmaul dob.Egy kicsit sáros , úgy töröltem meg egy picit. Na meg csináltam egy képet a gépsasról is. Amit látsz az egy fatáblára van lézerrel gravírozva (én szerkesztettem) Ui. a képeket fölraknád nekem a fórumra!Nekem nem megy.Köszike. egy Lexmaul feliratos lökös egy fehérre dizájnolt belső sketch Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Köszike szépen! A dob azért áll csálén :) :oops: mert nem tettem rendesen a helyére! :!: A belső fehér desinget pedig én csináltam, úgy mint az elülső lexmaul rácsot. ui. a dob alig nyom pár kg.-ot , úgyhogy postán simán el lehet küldeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 A szellőzőket és a műszerfal keretet mivel festetted le? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Valszeg amivel Sonique vagy én! Festékkel... :wink: :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Valszeg amivel Sonique vagy én! Festékkel... :wink: :) :) Üdv.: AtommanóNagy vagy :prayer: És mégis milyennel? Hogyan kell előtte és főleg mivel zsírtalanítani, mivel alapozol és a többi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Először is műanyagtisztító folyadékkal átmosod, majd műanyagalapozóval alapozod, végül ha ez megkötött, akkor jöhet a fújás... :wink: Mindhárom dolog flakonos változatban megkapható bármelyik festékboltban... :wink: Amúgy nem nagy ördöngősség, csak vigyázz hogy ne folyon meg az oldalán a festék, mert ha megcsurog... :roll: akkor azt már nehéz dolog rendbe tenni nyomtalanul.. :wink: Sok sikert! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Én is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Látom beindult a festés technika. Igen lehet alapozni meg egyéb, de én ezt kihagytam. Levettem amit fújni akartam és szépen szapanos vízben, körömkefével jól megmostam többször is :roll: :) A festés lényege , hogy ZSÍRMENTES FELÜLET LEGYEN :idea: :!: 8) Ha megszáradt egy karton vagy bármire ráteszed és pormentes , zárt , meleg helyen ráfújod az első takarást. Az első takarás lényege, hogy csak átfújod kb.20 cm-ről lazán, nem muszáj , hogy mindenütt takarjon. :!: Aztán száradni hagyod kb1,5-2 órát. A második takarásnál már egy kicsit jobban ügyelsz a részletekre de itt sem kell precízen fújni. A harmadk takrásnál már szépen egyenletesen fújod de ügyelni kell nehogy lecsorogjon valahol. Ha igényel még 4. fújást akkor .....fújni kell 8) :!: A szelőzőnél kicsit jobban kell figyelni a rácsok miatt (de nem nehéz) Ha megszáradt 1 nap minimum.Akkor lakkozni kell(a festék nem sérül a müanyagon és szép fénye lesz.) Ezt a lakkot kb. 2 szer kell fújni .Itt már nem kell olyan preciz meló de azért ügyelni kell. Az enyémet csak úgy hobbyból csináltam , mondván ha nem jó hozok a bontóból :? de olyan szuper lett hogy nem kell(jó az eredeti 8) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Nekem már van egy második szett belsőm, csak várom a jobb időt, hogy fújhassak... :wink: Amúgy én pl nem lakkoztam, sőtt, direkt mattítva lett a festék is... :wink: Így passzol a bőrdolgokhoz... :wink: Ezután kéretik visszatérni a kipuff témához... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Ezután kéretik visszatérni a kipuff témához... :wink: Üdv.: AtommanóMár vártam :) Esetleg tedd át az F astra tuning topicba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Elérkezett az idő (meg a pénz :) ) hogy kicsit megoldjam a motor lélegzését. A probléma az hogy a kat. utáni lamda szondát valahogy el kéne hallgattatni hogy ne jelezzen egyfolytában hibát ha már nincs előtte semmi. Ötletek esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Engem érdekelne ez a Lexmaul dob +vég. Helyileg hol lehetne megnézni? Egyébként a Calibrámra lenne , ha beférne. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Engem érdekelne ez a Lexmaul dob +vég. Helyileg hol lehetne megnézni? Egyébként a Calibrámra lenne , ha beférne. Köszi. Szabolcs megye. Az hozzád messze van. De a képeket látsz a tuning fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Sziasztok! ma szerelték fel a c corsámra a ZEUS hétsódobot, és valami frenetkiusan jó hangja van. nem hittem el, hogy ez az én 1.2-es corsám. mindenkinek bátran ajánlom. (ja és 5 év garit adnak hozzá) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts