ScatMan Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 jo a véged csak egy tölcsért rányom6ak volna még mert igy fura egy picit...... A cukrász még nem ért be melózni :) Fura, de jó :twisted: Majd egyszer rákerül egy dögösebb hátsó lökös, akkor majd nem látszik. Kicsit USA autó feeling van, azt meg mindíg is akartam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 A cukrász még nem ért be melózni :) Fura, de jó :twisted: Majd egyszer rákerül egy dögösebb hátsó lökös, akkor majd nem látszik. Kicsit USA autó feeling van, azt meg mindíg is akartam :) "Kicsit USA autó feeling van, azt meg mindíg is akartam " ja, csak hiányzik még onnan egypár henger, és egynéhány köbcenti :oops: :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 "Kicsit USA autó feeling van, azt meg mindíg is akartam " ja, csak hiányzik még onnan egypár henger, és egynéhány köbcenti :oops: :) 8) erre futotta :oops: :) :o :D hmm, átmentem újoncból érdeklődőbe 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Hello Azt szeretnem kerdezni hogy mi a velemeny a POWERFUL gyartmanyu kipufogorol? Érdemes e megveni mert sajan penzem egyenlöre csak erre lanna de ha nem eri meg akkor gyujtogetek meg. Esetleg hol lehet kepet talalni a neten mert én nem talaltam. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 nem ismerös a neve....de lehet ez az én szegénységi bizonyitványom....menynibe fájna ez nked? vannak azé még olcso/jo heylek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Hello Azt szeretnem kerdezni hogy mi a velemeny a POWERFUL gyartmanyu kipufogorol? Érdemes e megveni mert sajan penzem egyenlöre csak erre lanna de ha nem eri meg akkor gyujtogetek meg. Esetleg hol lehet kepet talalni a neten mert én nem talaltam. Futó Gabinak is ilyen dob van/volt - nem vagyok benne biztos, hogy a dob nem maradt a rendszer összerakása után, bár asszem nem :roll: -, a kocsiján. Olvasd el, hogy mit írt róla : http://www.opel16v.hu/kipufogo.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Helló Ujratöltve! :D Az én gépemen pont ilyen POWERFUL márkájú kipu van, és én nagyon megvagyok vele elégedve. Alapban nincs bömbölő hangja, olyan mélyebb duruzsolás, de a fordulatszám növelésével megjön a hangja (frankón lemélyül! 8) ), és akkor kimondottan állat! :D Legalábbis az én füleimnek nagyon bejön.... :) Abban az autósboltban ahol én dolgozok a suli mellett is ilyen Powerful márkájú sportkipuk vannak.... az télleg igaz, hogy nem tartoznak a drága kategóriába (sőt!), és amiket eddig én láttam/fogtam, azok elég korrekten néztek ki.... meg mondom, az enyémen is ilyen van :D Ha érdekel, e-mailben szúrhatok egy árlistát meg hogy milyen a tipusválaszték. 8) Üdv: Seth Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 varom a mailba az arlistat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dénes Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 HI Egy ilyen árlista engem is érdekelne! Elködenéd? Köszi előre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 HI Egy ilyen árlista engem is érdekelne! Elködenéd? Köszi előre is. Hali! Meglesz. valszeg holnap megyek be a boltba, akkor megtudom szerezni. addig is csáó. Seth Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Dénes! szúrj egy mél címet, amire eltudom küddeni DOC-ban..... elküldtem privát üziben, nemtudom megkaptad-e.... csáó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Kicsit OFF, de jó a felni a gépen. ezt a felnit 2000 körül adták a astra classic gls felszereléséhez. már akkor akartam venni belőle, de nagyon drágácska vót akkoriban. Hát még ha tudnád, hogy mennyiért jutottam hozzá :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Én inkább megcsináltam magamnak a hátsó dobot,mert elég egyedi elképzelésem volt és ehhez le kellett volna gyártatni+ az autót otthagyni és nem mellékes hogy így már nem voltak túl barátiak az árajánlatok.Inkább rendeltem két 90-es véget,szereztem egy porraloltót,60-as csövet,60-as perforált csövet és két nap alatt megcsináltam magamnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 ...szereztem egy porraloltót... De ugye ezt nem használtad??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 DE abbol lett a dob.Az autó előbb szétrohad mint a dob(tapasztalat). :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Most ez komoly??? De a pirosat azért levakartad ugye???? :roll: :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Az az igazság a piros rajta maradt de került rá fekete hőálló festék 3 rétegben. azért fekete mert nem virít az autó alatt és szerintem sokkal tartósabb mint az ezüst. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GTX Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Erről egy nagyon jó autószerelő barátom mesélt. Mondta, hogy egy haverja csinált dobot, pont úgy, ahogy azt te is leírtad! :) Lehet, hogy te voltál? :?: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október29, 2004 Megoszt Elküldve Október29, 2004 Nem hiszem.De én már hallottam másoktól is ezt a megoldást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 sziasztó sport leőmlök csővet érdemes e venni az kocsira,ahogy hallotam 5=10 ló erővel többet ad le és a fogyastás is keveszeb le köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 sziasztó sport leőmlök csővet érdemes e venni az kocsira,ahogy hallotam 5=10 ló erővel többet ad le és a fogyastás is keveszeb le köszi Azért ez a mondat egy kicsit igy önmagában sztem sarkított. Mégis milyen kocsiba, milyen mocira? Milyen egyéb hozzányulások vannak? pl. katalizátor jelenléte, szivooldal stbstb Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Egy ilyen leömlőtől még nem fog változni sok dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurszi Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 astra f caravan 14/16v csak a motorbol kijövö csővet cserélném le, vagy nem érdmes vele fogjalkozni köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 astra f caravan 14/16v csak a motorbol kijövö csővet cserélném le, vagy nem érdmes vele fogjalkozni köszi akkor már miért állsz meg itt? sztem az egész rendszert fülétől a farkáig ha már belekezdtél. Az elejével sztem nem érsz tul sokat, pláne ha a kataliza bennmarad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2004 Megoszt Elküldve December29, 2004 Ha nincs elég lóvéd, akkor én első sorban a kat eltávolítását javalonám... Ha van akkor egy komplett rendszert, az úgy már érezhető változást is okoz... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts