J0hnny Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Szerinted nem ezzel kezdtem? Csak azt nem tudtam meg, hogy mi olyan különleges benne. :rolleyes: Pl hogy szép és szolid hangja van,olyan szép bugyborgó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Pl hogy szép és szolid hangja van,olyan szép bugyborgó! :blink: Értem, kösz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január1, 2010 Megoszt Elküldve Január1, 2010 Nekem volt már szétrohadva a hátsó dob, majdnem öklömnyi lyuk lett az alján, és tényleg szép hangja lett tőle, csak mikor az ember autópályán megy vele pár kilométert állandó 3000 körüli fordulaton, akkor nagyon idegesítő tud lenni, úgyhogy kicseréltem hamar. Teljesen igaz, nekem leszakadt a dob, akkor mentem vele és gyomrom fáj 4-5 perc egyenletes 100-110 után. :rolleyes: enyém 120tól elhalkul, semmi hangja nincs, ha ne tapsoom neki a gázt gyorsításra, csak sebességtartásra. Öö... nem inkább a 16v kezd el fazékhangon szólni középdob kivételétől? Calibránál így volt... akkor ez a középdobkivétel baromság, egy volt kollégámnak 8v GSiből lett kivéve, másnap ment komplett középdobot venni, és tette is vissza. és ocsmány volt a hangja :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy kis hazánkon belül hol tudnék az autómra Irmscher hátsó dobot venni? Vagy javasolhattok is valami szolid hangú dobot, ami kellemesen dörmög, de nem rontja a hosszútávú utazási élményt sem...kicsit szükség lenne a +hangerőre... Astra H Gtc 1.8 az autó... Előre is köszi! Jani Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy kis hazánkon belül hol tudnék az autómra Irmscher hátsó dobot venni? Vagy javasolhattok is valami szolid hangú dobot, ami kellemesen dörmög, de nem rontja a hosszútávú utazási élményt sem...kicsit szükség lenne a +hangerőre... Astra H Gtc 1.8 az autó... Előre is köszi! Jani Újonnan nagyon drága. Am inkontrollnál talán van. Racionáliabb döntés az ebayról beszerezni egy használtat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve Április6, 2010 Megoszt Elküldve Április6, 2010 Újonnan nagyon drága. Am inkontrollnál talán van. Racionáliabb döntés az ebayról beszerezni egy használtat. :) Sajna íbéjes vásárlásban nem vagyok otthon, de ha valaki esetleg tudna segíteni, akkor azt is szívesen venném...De akkor még Incontroll-ék házánál körülnézek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április7, 2010 Megoszt Elküldve Április7, 2010 Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy kis hazánkon belül hol tudnék az autómra Irmscher hátsó dobot venni? Vagy javasolhattok is valami szolid hangú dobot, ami kellemesen dörmög, de nem rontja a hosszútávú utazási élményt sem...kicsit szükség lenne a +hangerőre... Astra H Gtc 1.8 az autó... Előre is köszi! Jani Nekem van rozsdamentes irmscher hátsó dobom. Vectra B-re való, de szerintem fel lehet rakni másra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jampec Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nekem van rozsdamentes irmscher hátsó dobom. Vectra B-re való, de szerintem fel lehet rakni másra is. Köszi, igazából nem ismerem a Vectra B-t, de félek, máshol vannak a felfogatási pontok rajta. Ha valaki esetleg tud erről valamit, ne tartsa magában. Feltehetnél róla pár képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Sziasztok , lenne egy kérdésem HD Racing dobokat ismeri vki? kaptam egyet és mivel a régi már lyukas gondoltam lecserélem ,ez a dob 60-as és áteresztő (direkt) nem tudom h hívják :). régi dobom asszem vmi Remus vagy micsoda volt,dupla fél oval véggel nem volt rossza hangja , ennek a Hd-nek milyen lehet?Az oto Omega Caravan X20SE és minden a helyén van semmi nincs leszedve.Előre is köszi http://www.simonauto.biz/termekek/sportkipufogo.php a 73 sorszámú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Sziasztok , lenne egy kérdésem HD Racing dobokat ismeri vki? kaptam egyet és mivel a régi már lyukas gondoltam lecserélem ,ez a dob 60-as és áteresztő (direkt) nem tudom h hívják :). régi dobom asszem vmi Remus vagy micsoda volt,dupla fél oval véggel nem volt rossza hangja , ennek a Hd-nek milyen lehet?Az oto Omega Caravan X20SE és minden a helyén van semmi nincs leszedve.Előre is köszi http://www.simonauto.biz/termekek/sportkipufogo.php a 73 sorszámú Jó kis mormolósra gondolok. De lehet hogy jobban járnál, ha a közép dobodat ( ha van olyan ) ki szednéd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Jó kis mormolósra gondolok. De lehet hogy jobban járnál, ha a közép dobodat ( ha van olyan ) ki szednéd! Nem akarok túl nagy hangot, a régit csak azért cserélném ki mert már lyukas ,ezt meg csak kaptam:) , még minden kipufogó rész a helyén van, nem akarom bántani .Üdv Pety79 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem akarok túl nagy hangot, a régit csak azért cserélném ki mert már lyukas ,ezt meg csak kaptam:) , még minden kipufogó rész a helyén van, nem akarom bántani .Üdv Pety79 ha sima átmenő dob, sokat nem fog tompítani, de mivel azt írod hogy még minden része a kipufogódnak gyári, talán nem lesz annyira hangos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 ha sima átmenő dob, sokat nem fog tompítani, de mivel azt írod hogy még minden része a kipufogódnak gyári, talán nem lesz annyira hangos. :) sőt még hangosítani is fog :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 sőt még hangosítani is fog :D Opel-es haverom (itt is megfordul néha) kibelezte az egészet, majd összevarrta és minimálisan de hangosodott. Pont kellemes hangja lett neki szerintem. :) Nem olyan, mint egyes autókon, hogy óriási szárny, meg rajta a WRC felirat, oszt egy ezres motor van benne, de a hangja az baromi nagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Opel-es haverom (itt is megfordul néha) kibelezte az egészet, majd összevarrta és minimálisan de hangosodott. Pont kellemes hangja lett neki szerintem. :) Nem olyan, mint egyes autókon, hogy óriási szárny, meg rajta a WRC felirat, oszt egy ezres motor van benne, de a hangja az baromi nagy. :) Nagy hang, kis teljesítmény :D I Love Strasssszerész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Opel-es haverom (itt is megfordul néha) kibelezte az egészet, majd összevarrta és minimálisan de hangosodott. Pont kellemes hangja lett neki szerintem. :) Nem olyan, mint egyes autókon, hogy óriási szárny, meg rajta a WRC felirat, oszt egy ezres motor van benne, de a hangja az baromi nagy. :) amire én reagáltam az egy tuning átmenős dob kicsit másabb, mint amikor kihullik a dob bele, vagy egy olyan dobot rakunk fel. nekem pl hangosabb a dobommal, mint anélkül :D de áldom az eget, mert nem recsegős ropogós hanem szép telt mély hangja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 amire én reagáltam az egy tuning átmenős dob kicsit másabb, mint amikor kihullik a dob bele, vagy egy olyan dobot rakunk fel. nekem pl hangosabb a dobommal, mint anélkül :) de áldom az eget, mert nem recsegős ropogós hanem szép telt mély hangja van. Nekem meg kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nekem meg kell. :) Szerintem ez inkább dragon szett vagy mi a rák. Tudod, kipufogó csőben egy gyertya + egy kis benzin és ilyen lángokat tol ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Szerintem ez inkább dragon szett vagy mi a rák. Tudod, kipufogó csőben egy gyertya + egy kis benzin és ilyen lángokat tol ki. :) láttam ma egy videjót és ott meg vm elektromos szeleppel nyitogattak egy lyukat a hátsó dob előtt... hát normális az ilyen? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 láttam ma egy videjót és ott meg vm elektromos szeleppel nyitogattak egy lyukat a hátsó dob előtt... hát normális az ilyen? :) Nem, de jól jöhet ha valaki a lökhárítódon akar autózni. Képzeld amikor meséli : az úgy volt biztos úr, hogy felkészültem előzésre ( aha persze már vagy10 kilómétere ugye?) és egyszercsak elolvadt a lökösöm. Te meg csak ott áldigálsz, miről beszél ez? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nem, de jól jöhet ha valaki a lökhárítódon akar autózni. Képzeld amikor meséli : az úgy volt biztos úr, hogy felkészültem előzésre ( aha persze már vagy10 kilómétere ugye?) és egyszercsak elolvadt a lökösöm. Te meg csak ott áldigálsz, miről beszél ez? :) a baj ezzel az, hogy a hátsó dobodbol is ugyan az a meleg jön ki, mint előtte, és az a szelep nem a kipuff mögött volt, hanem előtte, az az a kocsi alatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Nem, de jól jöhet ha valaki a lökhárítódon akar autózni. Képzeld amikor meséli : az úgy volt biztos úr, hogy felkészültem előzésre ( aha persze már vagy10 kilómétere ugye?) és egyszercsak elolvadt a lökösöm. Te meg csak ott áldigálsz, miről beszél ez? :) Erre már én is gondoltam. Sokan azt hiszik mivel tuningautóm van mindenhol 200al megyek és ha 10cm-re jönnek mögöttem akkor majd elkezdek raccsingolni, fényes nappal a városban. Bekapcsolom a lángot, lyukat égetek a lökösébe, aztán talán lemarad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kicsidon Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 hali emberek nem tud valaki egy irmscher dobot szerezni ami még használhato állapotba van vagy találn ujj is érdekelne ! mert egy ilyen irmsher dobra vágynék de csak külföldön találtam egyet kettöt ami már szét volt esve de amugy semmi ilyesmit!meg akiknek van irmscherres ccucca astra F re5 ajtosra az irjon és meg beszéljük!üdv rob Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kingpin73 Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Üdv ! Nekem is ilyenre lenne szükségem csak Vectra B-hez. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Egy 1.4-es astrahoz mit ajánlotok hogy jobb hangja legyen de vizsgán is átmenjen! Paragi dob gázgyorsítóval vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts