ENDYKA Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 S, a sportkatalizátor?Mert a kerámia........hogyismondjam......... Érted :huh: A kettő együtt lenne az igazán nyerő nálam. A szívó oldal már nyitott :lol: lásd, másik téma :) A sportkatalizátor is jó dolog, pláne: ha a rendszer keresztmetszetén is kellően emeltek..nekem Magnum volt az előző kocsimon, arra jó volt-->Astrára nem nálluk csináltattam.. Szerintem a lényeg: a jó hátsódob, na azon nem szabad spórolni!Remus, Sebring stb.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 A sportkatalizátor is jó dolog, pláne: ha a rendszer keresztmetszetén is kellően emeltek..nekem Magnum volt az előző kocsimon, arra jó volt-->Astrára nem nálluk csináltattam.. Szerintem a lényeg: a jó hátsódob, na azon nem szabad spórolni!Remus, Sebring stb.. :huh: Én a leömlőn nem spórolnék. Nagy márkából csak anyagminőség miatt választanék hátsó dobot. Ha eredeti a kipuf többi része, akkor sokat úgysem számít, ha meg más akkor meg úgysem ahhoz van méretezve. Nagy márka teljes rendszer az egyik lejobb megoldás persze, ha nem számoljuk az anyagiakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Nagy márka teljes rendszer az egyik lejobb megoldás persze, ha nem számoljuk az anyagiakat. Beszéltem egy emberrel ma este, és Ő azt javasolta, hogy v. sportkati, vagy inkább vegyük ki, és maradhat minden a régi.Gyári középdob, és Ulter sportauspuff hátul.Utóbbitól nem szívesen válnék meg, mert pontosan úgy muzsikál, ahogy azt én mindig is szerettem volna. :) Na meg hát a design! :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Mi a véleményetek ERRŐL ?? Ár jó?Használható? Ilyenek............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Július19, 2006 Megoszt Elküldve Július19, 2006 Miért érzek én itt ellentmondásokat? 5 % +LE 5 % + nyomaték 10-20 % + rugalmasság 5 % fogyasztáscsökkenés! univerzális Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Sziasztok! Nincs valakinek leírás vagy műszaki rajz, Astra sportkipufogóról ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember9, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2007 Olyat itt nem találsz. Egyedi építések vannak. Egy jó kipufogós tudja mi kell neked :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tivi Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 Én még nem raktam fel ilyet,de aki ezzel foglalkozik,nem hisz a sportkatalizátor megnevezésü dologban!Állitolag nagyobb teljesítményü autó katalizátora s nem más!Azt pedig a www.katalizator.hu-n kell megnézni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozi1977 Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 hello minndenkinek...erről van véleményetek??? tapasztalatok???? http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=657 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 hello minndenkinek...erről van véleményetek??? tapasztalatok???? http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=657 WoW. :) Biztos bitang. Válogass még pár dolgot hozzá a honlapról, ami 10-15%os teljesítménynövekedést igér és 100e forintból beszopatod a szűkítő nélküli WRC-ket. :) Go Magnum tuning, Go. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Naaa Tomi, nem kell durvának lenni :) Bár kicsit én is szkeptikus vagyok ezzel :) A legjobb az oldaluk: "Semmilyen transzformáció nem szükséges a szívórendszerben." Fogadok találtak valami angol site-on egy leírást, megcsinálták itthon az oldalt meg szorol szóra lefordították :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Naaa Tomi, nem kell durvának lenni :) Bár kicsit én is szkeptikus vagyok ezzel :) A legjobb az oldaluk: "Semmilyen transzformáció nem szükséges a szívórendszerben." Fogadok találtak valami angol site-on egy leírást, megcsinálták itthon az oldalt meg szorol szóra lefordították :) Jövöre új csapatot indítanak az F1-ben. Vesznek egy két éves Ferrari mocit, rádobnak egy ilyen cumót és simán vernek mindenkit. Ennyi.:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Én azon gondolkozom, hogy veszek pár ilyen cumót, ami 15-20% +gyorsulást meg 5-10% + lóerőt ígér, és simán lenyomom a nagy szekeremmel a 13.5-öt menő hondákat a gyorsulásokon. :) Biztos sikerülni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Hát én ilyen spirált max terhességmegelőzésre használnék nőcik esetében, nem az autómban...ott lehet bevállt... :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Hát én ilyen spirált max terhességmegelőzésre használnék nőcik esetében, nem az autómban...ott lehet bevállt... :) :) :D Elég lohasztó látvány lenne ha egy ilyen kifigyelne egy tanga alól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Elég lohasztó látvány lenne ha egy ilyen kifigyelne egy tanga alól :) Passzív védelem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Nekem volt anno ilyen játékom,nem tom már hogy hívták,de pont ilyen kis lemezekből volt és csavarokkal lehetett belőle építeni dolgokat. Engem arra emlékeztet. Lehet veszek is dezsőbe és letolom vele a kiskörutas ászokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Elég lohasztó látvány lenne ha egy ilyen kifigyelne egy tanga alól :) Doktor úr! Maga rakta fel a spirált a feleségemnek??? Igen! Akkor legyen szíves leszedni rólam... :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 doktor úr! tegnap megkoronáztuk az éjszakát... levenné? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Nekem volt anno ilyen játékom,nem tom már hogy hívták,de pont ilyen kis lemezekből volt és csavarokkal lehetett belőle építeni dolgokat. Engem arra emlékeztet. Lehet veszek is dezsőbe és letolom vele a kiskörutas ászokat! :) Úgyérzem holnap korán kelek és tuningkipufogórendszert építek. :lol: :) :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Általáns iskola óta nem láttam ilyet :) :) az meg nem tegnap volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Általáns iskola óta nem láttam ilyet :) :lol: az meg nem tegnap volt :) Én régebben olyan csiszológépet építettem belőle hogy behalsz... Rendes villanymotorral, ékszíjtárcsával, befőttesgumi volt az ékszíj... Nagyon pöpec volt. Ha akkor tudom hogy ez komoly kipufogótuningeszköz... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hello minndenkinek...erről van véleményetek??? tapasztalatok???? http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=657 Ezt az oldalt kerüld el. Ha szeretnél valamit írd meg mennyid van rá aztán kapsz értelmes ötleteket. De a 10ezres kategóriát felejtsd el. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Úgyérzem holnap korán kelek és tuningkipufogórendszert építek. :lol: :) :) :D :lol: http://kepfeltoltes.hu/080201/852424848K_p...ltoltes.hu_.jpg EZ AZ! :) Erről beszéltem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hello minndenkinek...erről van véleményetek??? tapasztalatok???? http://www.magnumtuning.hu/index.phtml?op=...p;termek_id=657 Ez inkább légy -gyorsító, mint levegő gyorsító kütyü... :) :) Amúgy meg bocsi, de ekkora baromságot ennyi lóvéért régen nem láttam... :) Ez tényleg szívó oldal...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts