bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 http://img.tar.hu/coupeastra/size2/20570892.jpg nekem nem tetszik de csak ez fért fel rá :) az a durva, hogy a dobozforma nagyon felerősíti a zajt ;) amúgy nem kell kitakarni szerintem a rendszámot, úgyis mindenki tudja már azt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 az a durva, hogy a dobozforma nagyon felerősíti a zajt :) amúgy nem kell kitakarni szerintem a rendszámot, úgyis mindenki tudja már azt ;) Én még bízok abban hogy nem.Viszont a régi hátsó kipufogó dob az valami sufni tuningos dob volt,nem gyári a középső volt a gyári c20ne dobja. Nem a hang nem tetszik,hanem a króm vég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 nem én raktam rá ;) ;) amúgy nem olyan gáz ez a vég, bár kérdés, hogy oldalról milyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 nem én raktam rá ;) ;) amúgy nem olyan gáz ez a vég, bár kérdés, hogy oldalról milyen :) Oldalról szerintem nem látszik semmi,mert teljesen fel lett tolva a lökösre,de ezt nem igazán néztem meg.Igazából nekem a caravanon nem tetszik egyik vég se.Föleg azok amik kilognak a lökös alól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 És náluk is készült? (Janóék)... Kivi leszek rá élőben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 És náluk is készült? (Janóék)... Kivi leszek rá élőben :) Nem mert az jóval többe került volna,de onnan nem messze. itt csinálták Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Mennyi volt az árdifi ha nem in disc rat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van :) remélem nem fogom megbánni. Még nyers az egy kicsit.Kell neki párszáz km, hogy megfelelően berakódjon.Utána jó lesz. Anno én is azon filóztam kb. olyan 50km után, hogy levetetem az enyémet, mert iszonyat módon üvöltött, és berázott minden kárpitelemet a beltérben.Aztán eltelt kb. 400-500km, és elmúlt.Mára csak akkor üvölt a dobom, ha én is úgy akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Szerkezetüknél fogva spirális alakban gyorsítják fel a motorból kiáramló kipufogógázt. És ezek a kis bizbaszok, nem tudnak telerakódni korommal? Vagy csak túlzottan aggódó tipus vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 És ezek a kis bizbaszok, nem tudnak telerakódni korommal? Vagy csak túlzottan aggódó tipus vagyok? Azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 anno mikor megvettem a kocsit vmi nagyon gagyi krómvég volt rajta és már attól elég nagy hangaj volt...meg is lepődtem h mit változott mikor leszedtem...szebb is lett.... nekem ha lesz sportkipuffom az olyan dupla lesz mint Bogi mantáján ;) vagyis most is vmi sportkipuffom van asszem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 anno mikor megvettem a kocsit vmi nagyon gagyi krómvég volt rajta és már attól elég nagy hangaj volt...meg is lepődtem h mit változott mikor leszedtem...szebb is lett.... nekem ha lesz sportkipuffom az olyan dupla lesz mint Bogi mantáján ;) vagyis most is vmi sportkipuffom van asszem :) Az enyém nem is tetszik? ;) Bár igazából az Anti izlését dícséri. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Az enyém nem is tetszik? :) Bár igazából az Anti izlését dícséri. ;) a tiéd baromi jó lnéz ki csak hülyén állna az asconán ;) és még a hangaj is jóóóó...mint kecskemét fele az autópályán : ÖÖÖÖÖÖ ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Coupe! Most akkor már nem is tetszik a kipuff? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Coupe! Most akkor már nem is tetszik a kipuff? de nem azt hirdetted meg gondolom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Coupe! Most akkor már nem is tetszik a kipuff? Tetszik csak nagyon hangos :) nem áteresztő kellett volna hanem egy kamrás.Olyan mintha versenyautóban ülnék.Ők 38000ért adnak egy hátsó dobot de nekem a történtek miatt megcsinálnák olcsóbban,csak a mostanit el kellene adnom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Tetszik csak nagyon hangos :) nem áteresztő kellett volna hanem egy kamrás.Olyan mintha versenyautóban ülnék.Ők 38000ért adnak egy hátsó dobot de nekem a történtek miatt megcsinálnák olcsóbban,csak a mostanit el kellene adnom ;) nagyon-nagyon kíváncsi lettem rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 nagyon-nagyon kíváncsi lettem rá! Gyere ki a lurdyhoz,ha addig még így marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Gyere ki a lurdyhoz,ha addig még így marad. ahhaahahh ügyes trükk :) ;) de most full rendszer került fel, vagy a leömlő maradt gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 ahhaahahh ügyes trükk :) ;) de most full rendszer került fel, vagy a leömlő maradt gyári? Leömlőtől egy teljes 60as rendszer gázgyorsító középdobbal és agy átmenő hátsódobbal.A leömlőt nincs értelme bántani mert szerintem az úgy jó ahogy van és kb65000ft-be kerül.A rendszerért is ennyit fizettem. Eddig rajtam kivűl mindenkinek tetszik még sonique-nak is ;) úgyhogy valoszínű kap mégegy középdobot és akkor tökéletes lesz.A srácok nagyon jófejek voltak mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Szerintem az enyémtől nem lehet hangosabb. :) Neked van Kat.-od Coupe? Nekem az maradt a gyári,viszont nincs középsődobom,és áteresztő a hátsódob is.(60-as mint neked) Érdekes mert én meg úgy tapasztalom hogy a kat. miatt alúl nem vesztett a nyomatékából,viszont felül jobbnak ítélem. Kíváncsi lennék a tiéd hogy szól. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Szerintem az enyémtől nem lehet hangosabb. :) Neked van Kat.-od Coupe? Nekem az maradt a gyári,viszont nincs középsődobom,és áteresztő a hátsódob is.(60-as mint neked) Érdekes mert én meg úgy tapasztalom hogy a kat. miatt alúl nem vesztett a nyomatékából,viszont felül jobbnak ítélem. Kíváncsi lennék a tiéd hogy szól. ;) Egyenlőre nincs katalizátorom,mert ami volt az teljesen szétéget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Egyenlőre nincs katalizátorom,mert ami volt az teljesen szétéget. Én is ezért vetettem ki, hogy nehogy szétégjen és emiatt leromoljanak az emissziós értékek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerintem nagyon állat hangja van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Szerintem nagyon állat hangja van... ;) Csütörtökön remélem belefér majd egy próbakör... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts