Tom Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Gepard írta: Ez erősen jobb láb függő, de meggyőző a hangja, (viszont nem megy, 1.4 rulez :) ) De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem?
meriva1.8 Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Tom írta: De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? Hogyne, 3 mp-el jobbat gyorsul százra! :)
Gepard Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Tom írta: De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? Az égvilágon semmi. Hacsak azt nem vesszük hozzá, hogy a hangja miatt jobban nyomom a gázt. :) Persze nem is vártam teljesítmény növekedést ennyi változástól, és a cél sem az volt. Csak a hang és az, hogy ez a vég olyan ami nekem is tetszik. A sima kocka meg az ovál, és a kerek olyan amit nem tettem volna fel, ez elsőre szerelem volt.
warwolf Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Gepard írta: A sima kocka meg az ovál, és a kerek olyan amit nem tettem volna fel, ez elsőre szerelem volt. Nem is tudtam, hogy elsőre belezúgtál a kipufogómba! :) :D ;)
redline Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 Tom írta: De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? persze octavia rs-ek már feladták az üldözést m5-ön :) :D
J0hnny Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 redline írta: persze octavia rs-ek már feladták az üldözést m5-ön :) :D Há persze,mer olyan lassan nem tudnak cammogni! ;)
warwolf Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 J0hnny Mnemonic írta: Há persze,mer olyan lassan nem tudnak cammogni! :) Lefulladás rulez! ;) :D off vége.
Gepard Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 warwolf írta: Nem is tudtam, hogy elsőre belezúgtál a kipufogómba! :) :D ;) A kocsidéba helyesen :P A tiedbe inkább nem. ;) Off vége részemrőkl is.
Tom Elküldve Február6, 2006 Elküldve Február6, 2006 redline írta: persze octavia rs-ek már feladták az üldözést m5-ön :) :D Köszönöm mindenkinek a szakszerű válaszokat. ;)
Tápiószecső Elküldve Február7, 2006 Elküldve Február7, 2006 Tom írta: Köszönöm mindenkinek a szakszerű válaszokat. :) Egy teljes rendszer, ha jól van megcsinálva, akkor hoz érezhető különbséget, egy dob...
kojakarettenetes Elküldve Március2, 2006 Elküldve Március2, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/14437/11.jpg?1141309741 Ennek van hangja. :rolleyes: :blink:
Stock16v Elküldve Március15, 2006 Elküldve Március15, 2006 Ma feltettük a középsőrészt és a hátsódobot a paripára.(60-as supersprint) Nekem nagyon bejön.Egy kicsit hangosabb a kelleténél a dobnélküli középsőrész miatt,de alacsony fordulaton diszkréten szól. De ha adsz neki munkát iszonyatosat szól.Na meg megy is. ;) Most örülök. :)
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Ma nekem is elkészült a kipufogó rendszerem ;) Sajnos a krómvég nem lett olyan amilyet szerettem volna mert nem fér fel,vágni kellet volna a kasztniból :) .A hangja viszont nagyon ott van.Igaz még szokni kell a gyári halk után.
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Stock16v írta: Ja az nekem is marhára szokatlan! :) Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van ;) remélem nem fogom megbánni.
Tom Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 coupe írta: Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van :) remélem nem fogom megbánni. És hogy megy?
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Tom írta: És hogy megy? Nem nagyon próbálgattam de alulról jobban húz.
Gelko Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 coupe írta: Nem nagyon próbálgattam de alulról jobban húz. képet :)
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Gelko írta: képet ;) nekem nem tetszik de csak ez fért fel rá :)
Gepard Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 coupe írta: Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van :) remélem nem fogom megbánni. Ha elmégy vele 3-400 km-t akkora fog kb. beállni a hang. Meg valamit csendesedik akkor is, ha felmelegszik a rendszer teljes hosszában.
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Gepard írta: Ha elmégy vele 3-400 km-t akkora fog kb. beállni a hang. Meg valamit csendesedik akkor is, ha felmelegszik a rendszer teljes hosszában. Szerintem sokkal halkabb nem lesz,nem csak hátsó dob lett cserélve hanem egy komplett 60as rendszer került fel.Engem nem zavar de az asszony nem rajongott érte. Azt mondta a srác hogy idővel mélyül a hangja egy kicsit.
Gepard Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 coupe írta: Szerintem sokkal halkabb nem lesz,nem csak hátsó dob lett cserélve hanem egy komplett 60as rendszer került fel.Engem nem zavar de az asszony nem rajongott érte. Így már másabb a helyzet. Nálunk asszonypajtás értékelte a hangot, és ez így van jól. :)
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Gepard írta: Így már másabb a helyzet. Nálunk asszonypajtás értékelte a hangot, és ez így van jól. :) A leömlötől ki kellett cserélni mert eléggé oda volt.Kapott egy "gázgyorsítós" középdobot egy ugyanílyen hátsó dobot mindezt rozsdamentesből.Mikor beindítottam elöször már akkor tudtam hogy nem lesz itthon nagy sikere ;) Anti meg már akkor röhögöt.Eddig is volt hangosabb autónk de ez mindent visz.
Gepard Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 coupe írta: .....Kapott egy "gázgyorsítós" középdobot ... Ebben akkor nincsenek kanyarok meg ilyenek ugye? Na az én arcom is érdekes volt :) amikor először beindítottam, de jó volt a fogadtatás szerencsére.
coupe Elküldve Március20, 2006 Elküldve Március20, 2006 Gepard írta: Ebben akkor nincsenek kanyarok meg ilyenek ugye? Na az én arcom is érdekes volt :) amikor először beindítottam, de jó volt a fogadtatás szerencsére. Pont hogy vannak benne kanyarok,de ebben én nem hiszek.(többe nem került mint a sima) itt van kép a belsejéről Ezt írták a Janokipufogó oldalán: Szerkezetüknél fogva spirális alakban gyorsítják fel a motorból kiáramló kipufogógázt. Középdobnak és katalizátor helyett is beépíthető. 50-es és 60-as átmérőben
Recommended Posts