Tom Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Ez erősen jobb láb függő, de meggyőző a hangja, (viszont nem megy, 1.4 rulez :) ) De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? Hogyne, 3 mp-el jobbat gyorsul százra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? Az égvilágon semmi. Hacsak azt nem vesszük hozzá, hogy a hangja miatt jobban nyomom a gázt. :) Persze nem is vártam teljesítmény növekedést ennyi változástól, és a cél sem az volt. Csak a hang és az, hogy ez a vég olyan ami nekem is tetszik. A sima kocka meg az ovál, és a kerek olyan amit nem tettem volna fel, ez elsőre szerelem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 A sima kocka meg az ovál, és a kerek olyan amit nem tettem volna fel, ez elsőre szerelem volt. Nem is tudtam, hogy elsőre belezúgtál a kipufogómba! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 De azért volt menetteljesítmény különbség, amikor felraktad nem? persze octavia rs-ek már feladták az üldözést m5-ön :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 persze octavia rs-ek már feladták az üldözést m5-ön :) :D Há persze,mer olyan lassan nem tudnak cammogni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Há persze,mer olyan lassan nem tudnak cammogni! :) Lefulladás rulez! ;) :D off vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Nem is tudtam, hogy elsőre belezúgtál a kipufogómba! :) :D ;) A kocsidéba helyesen :P A tiedbe inkább nem. ;) Off vége részemrőkl is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 persze octavia rs-ek már feladták az üldözést m5-ön :) :D Köszönöm mindenkinek a szakszerű válaszokat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Köszönöm mindenkinek a szakszerű válaszokat. :) Egy teljes rendszer, ha jól van megcsinálva, akkor hoz érezhető különbséget, egy dob... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/14437/11.jpg?1141309741 Ennek van hangja. :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ma feltettük a középsőrészt és a hátsódobot a paripára.(60-as supersprint) Nekem nagyon bejön.Egy kicsit hangosabb a kelleténél a dobnélküli középsőrész miatt,de alacsony fordulaton diszkréten szól. De ha adsz neki munkát iszonyatosat szól.Na meg megy is. ;) Most örülök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ma nekem is elkészült a kipufogó rendszerem ;) Sajnos a krómvég nem lett olyan amilyet szerettem volna mert nem fér fel,vágni kellet volna a kasztniból :) .A hangja viszont nagyon ott van.Igaz még szokni kell a gyári halk után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ja az nekem is marhára szokatlan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ja az nekem is marhára szokatlan! :) Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van ;) remélem nem fogom megbánni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van :) remélem nem fogom megbánni. És hogy megy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 És hogy megy? Nem nagyon próbálgattam de alulról jobban húz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Nem nagyon próbálgattam de alulról jobban húz. képet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 képet ;) nekem nem tetszik de csak ez fért fel rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Még csak haza jöttem vele de iszonyat hangja van :) remélem nem fogom megbánni. Ha elmégy vele 3-400 km-t akkora fog kb. beállni a hang. Meg valamit csendesedik akkor is, ha felmelegszik a rendszer teljes hosszában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ha elmégy vele 3-400 km-t akkora fog kb. beállni a hang. Meg valamit csendesedik akkor is, ha felmelegszik a rendszer teljes hosszában. Szerintem sokkal halkabb nem lesz,nem csak hátsó dob lett cserélve hanem egy komplett 60as rendszer került fel.Engem nem zavar de az asszony nem rajongott érte. Azt mondta a srác hogy idővel mélyül a hangja egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Szerintem sokkal halkabb nem lesz,nem csak hátsó dob lett cserélve hanem egy komplett 60as rendszer került fel.Engem nem zavar de az asszony nem rajongott érte. Így már másabb a helyzet. Nálunk asszonypajtás értékelte a hangot, és ez így van jól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Így már másabb a helyzet. Nálunk asszonypajtás értékelte a hangot, és ez így van jól. :) A leömlötől ki kellett cserélni mert eléggé oda volt.Kapott egy "gázgyorsítós" középdobot egy ugyanílyen hátsó dobot mindezt rozsdamentesből.Mikor beindítottam elöször már akkor tudtam hogy nem lesz itthon nagy sikere ;) Anti meg már akkor röhögöt.Eddig is volt hangosabb autónk de ez mindent visz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 .....Kapott egy "gázgyorsítós" középdobot ... Ebben akkor nincsenek kanyarok meg ilyenek ugye? Na az én arcom is érdekes volt :) amikor először beindítottam, de jó volt a fogadtatás szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ebben akkor nincsenek kanyarok meg ilyenek ugye? Na az én arcom is érdekes volt :) amikor először beindítottam, de jó volt a fogadtatás szerencsére. Pont hogy vannak benne kanyarok,de ebben én nem hiszek.(többe nem került mint a sima) itt van kép a belsejéről Ezt írták a Janokipufogó oldalán: Szerkezetüknél fogva spirális alakban gyorsítják fel a motorból kiáramló kipufogógázt. Középdobnak és katalizátor helyett is beépíthető. 50-es és 60-as átmérőben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts