warwolf Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 miért pont ilyet vettél a 28millió fajta közül? :-) kérjük a képeket! A fiatalember elég jó hírnek örvend itt Kecskeméten, sok munkáját láttam, hallottam, ezért fordultam hozzá segítségileg.Aztán először úgy volt, hogy csinál 1t nékem, de minő mák, éppen volt nála raktáron egy origi dob, aminek a végei még jobban is tessettek, mint amiket felajánlott korábban.Szal hát így lett nékem ULTER dobom.Amúgy lengyel gyártmány, és nem csak a vég az, amit a cég a gyárt, hanem a komplett dob az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 A fiatalember elég jó hírnek örvend itt Kecskeméten, sok munkáját láttam, hallottam, ezért fordultam hozzá segítségileg.Aztán először úgy volt, hogy csinál 1t nékem, de minő mák, éppen volt nála raktáron egy origi dob, aminek a végei még jobban is tessettek, mint amiket felajánlott korábban.Szal hát így lett nékem ULTER dobom.Amúgy lengyel gyártmány, és nem csak a vég az, amit a cég a gyárt, hanem a komplett dob az. értem. képet azért tehetsz fel :P megnéztem a cég honlapját, ez az astra specifikus, vagy az univerzális fajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November11, 2005 Megoszt Elküldve November11, 2005 értem. képet azért tehetsz fel :D megnéztem a cég honlapját, ez az astra specifikus, vagy az univerzális fajta? Kép holnap, mert akkor vakarom ki a szépségem a heti motschokból.Én is néztem a cég honlapját, de nekem nem annyira akart műxeni a göredülőmenü szakasz. De hogy mennyire típusspecifikus, hát nem t'om.Az enyémen szépen áll! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Szóval a képek újra.Amúgy mára már szépen bemélyült a hangja, lehet brummogtatni, de nem bántó.Csak néha.De annyi belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Vettél 1 fehér Gsi-t is ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Vettél 1 fehér Gsi-t is ? :P Idővel majd az alá is bekerül egy brummogó! :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 De ennek is nagyon korrekt hangja van már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 De ennek is nagyon korrekt hangja van már. Köszike! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Megérkezett a középsőrész a géphez. Elég vaskos kis csű. :wink: Lehet kis fordulaton eltéved benne a füst! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Készen van az én dobom is! Olyan mint Wolfié, elvileg ilyen dob 3 jött az országba, abból kettő fel is van szerelve a mi gépeinkre. Élvezkedtem is vele rendesen :P A hangja nagyon jó lett, igaz még elég érces, de majd beérik. Ha Wolfi feltölti a gépre akkor hamarosan lesznek képek is. (előre is köszi) A régi éppen csere érett volt már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Nna végre!Most már tényleg olyan a hangja a gépnek ,mint amilyet mindig is szerettem volna.Pár hónapja felrakattam egy Ulter sport hátsódobot,amivel azért már jobb lett a hangja,de még nem az igazi.Csak egészen magas fordulaton mutatta meg mit tud,egyébként alig lehetet hallani.Ma reggel kiszedettem a középső dobot(kati maradt) és így már igen!!!Teccik:-) Mivel 1,4-es 8V-es nem az a zavaró idegtépő hang,hanem qrwa jó,pont ilyet akartam.Már alapjáraton is lehet érzékelni,és alacsonyabb fordulaton is dörmögősebb,de azért nem a szomszédébresztő amitől tarottam. OFF Holnap sötétítés,kedden új téli gummák(Bridgestone),meg vagyok elégedve.Remélem addig nem töröm össze a nyári gummákkal,mert csúszkálok rendesen:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Mutatnám én is a képeket de egyelőre még nincs feltöltve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Gondoltam én is megmutatom: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 mennyi píz egy ien mostan??? Ha nem vok ííííndiszkrét! 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Gondoltam én is megmutatom: Ezen aztán nyomatnám a kormot kifelé! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Hagalex! Végül is nem titok.A hátsódobért 50ezret fizettem,a középsőrész az ebay-ről van az 30euró volt +a házhozszállítás ami még plussz 10. Ivannorbi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Felkerült végre egy normális hangú sportdob a GSI-re is.Hazafelé volt is autókázás, mert elég hamar megjött a hangja! :mrgreen: Síma 1Xű átlagdob, normálisan, és igényesen megcsinálva, DTM ovál véggel.Jól néz ki!legalább is nekem tessik.Később majd foto is lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Nem később!! Mánis! 8) 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Nem később!! Mánis! 8) 8) 8) Setét van, koszos a vas, szal vannak kifogások, de ígérem, még a köv. nap sort kerítek rá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 okay! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Ez ment fel. És emiatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Hát igen,van egy kis különbség. :D 1ébként szép a hátsódob,kiváncsi lennék rá hogy hogy szól. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 1ébként szép a hátsódob,kiváncsi lennék rá hogy hogy szól. :) Évnyitón meg lehet hallgatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Évnyitón meg lehet hallgatni. :) Királyul néz ki és a hangja se lesz sz@r szerintem :D Szomszédkeltős rulez ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Királyul néz ki és a hangja se lesz sz@r szerintem :) Szomszédkeltős rulez :D ;) ;) Ez erősen jobb láb függő, de meggyőző a hangja, (viszont nem megy, 1.4 rulez :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts