kavics Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 én ugy hallottam, hogyha kékledes ablakspricnim lesz, akkor 3 lóerővel lesz erősebb a motorom. ha kettőt teszek fel, akkor 6 lóerőm lesz? És ha a csomagtartóba van kettő darab tarcsiba??? :roll: :( amugy a sportdobok szerintem önmagában semmi értelme, csak annyi hogy ######a hangja lesz :D ha pedig hugyózós matricát teszel fel az min. 5 le... amúgy jó dolog a sportdob... a corsának egész szép hanja lett... nekem legalábbis teccik..... hangos, de lehet vele tartósan 130 km/hval menni.... én zeust tetettem rá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Nos az én rendszeremet meg lehet hallgatni sokat vezetek külföldre is és telejsen csendes ..NEM padló gáznál... Voltam vele idő/teljesítménzmérésen is. a számok nem hazudnak... az érzet megcsalhat. A dob (teljes kipuffrendszer ) is képes javítani a teljesítményen... de nem a feldobott fentebb említett univerzális cucc. hanem a hangolt nagyon komolyan tervezett rendszerek. És igen, ha komolyan tuningolsz, akkor érezhető/mérhető különbségek születnek. De ez nem egy hátsódob-direktszűrő párostól lesznek és k.... sokba kerülnek. Szóval ha a dob hoz 1 %ot akkor azt nem érzed. De ha módosítasz sok sok dolgon (tengely szívócső leömlő k.dob h.dob üzemanyagellátás és az EGÉSZhez hozzáidomított vezérlés) akkor nagyon is komoly eredmények születnek. De ez 6-7 számjegyű súlyos forintokba kerül... (ha valaki nagyon kiváncsi mutathatok neki Z14XE mocit hibátlan állapotban 1.8as teljesítménnyel...de eddig nem szkeneltem be a grafikont) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 igen, erről beszéltünk egy 20 ezer ftos dob+vég+munkadij kombóval nem sokat nyersz....talán hangban egy picit :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október15, 2005 Megoszt Elküldve Október15, 2005 Meg ugyanez a helyzet a direktszűrővel is. Tőlem mindig kérdik ha meglátják hogy: "na és jobban megy?" Én meg mindig megmondom hogy nem, de szebb a hangja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2005 Megoszt Elküldve Október16, 2005 Meg ugyanez a helyzet a direktszűrővel is. Tőlem mindig kérdik ha meglátják hogy: "na és jobban megy?" Én meg mndig megmondom hogy nem, de szebb a hangja. De a feeling.......... :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! Új kipufogó rendszert kap a gépem. Supersprint Gruppe A. Állítólag kb. 30db-ot gyártottak belőle egyedi megrendelésre Németországba. Már a hátsó dob itthon van az egyébként Olaszból érkezett úgy 1hete,a középsőrész az még németben van,majd nov.közepe körül kerül haza.(ebay-es téma) Nem hiszem hogy télére fölkerül,majd csak tavasszal,mert a középsőrész eleje nem kompatibilis a gyári csatival. Úgyhogy oda ki kell majd találni valamit. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Sziasztok! Új kipufogó rendszert kap a gépem. Supersprint Gruppe A. Állítólag kb. 30db-ot gyártottak belőle egyedi megrendelésre Németországba. Már a hátsó dob itthon van az egyébként Olaszból érkezett úgy 1hete,a középsőrész az még németben van,majd nov.közepe körül kerül haza.(ebay-es téma) Nem hiszem hogy télére fölkerül,majd csak tavasszal,mert a középsőrész eleje nem kompatibilis a gyári csatival. Úgyhogy oda ki kell majd találni valamit. :roll: Supersprint ? Az jóv márka :D :D :P Biztos szép csendes lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október26, 2005 Megoszt Elküldve Október26, 2005 Bizonyára. :P Pláne hogy R-szériás(verseny rendszer),így hát középsődob nyista! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Bizonyára. :P Pláne hogy R-szériás(verseny rendszer),így hát középsődob nyista! Kiváncsi vagyok, hogy fogod viselni hangorkánt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Kiváncsi vagyok, hogy fogod viselni hangorkánt :P a kérdés h a környezete hogyan fogja viselni :idea: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Az enyim alatt házi túnying 60-as rencer van, középdob nélkül, visszatömött remus dobbal. :P Én ébresztem a szomszédokat, sőt az egész utcát. Csak ritkán akarnak meglincselni. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Az enyémet meg a hét végén tömjük újra, ill. kap új véget, mert már kicsit túl hangos, amikor már asszonykám simán kint van a kapunál délben mire megállok, ergo a szomszéd utcáról már hall a házban :P Engem a szomszéd már bejelentett, mert egyik este hazamenve valamit hallottam, kicsit pörgettem 3 ezren meg vissza, de beobta, mert egyrész ismerős jött ki, másrészt alapjáraton nagyon kellemes a hangja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Nekem volt már valami tákolmány alatta katalizátor és középdob nélkül. Na az már zavaró volt ráadásul nem csak nagy hangja volt,hanem csúnya is. A ######i olyan tákolást csinált hogy majdnem elsírtam magam amikor okával megnéztük a leszedésekor. Például a vastagabb csövet(57mm)nem tudta meghajlítani a hátsóhídnál így ott vissza hegesztette a gyárit.(50mm) Lehetett egy kis ellenállás pláne hogy mindez átmenet nélkül. (mondjuk 1ből 2be váltáskor nyomott olyan szúrólángot hogy külső szemlélőként csak néztem mint lú a dohánba!) Nem sokáig volt rajta azt elhihetitek. Nem került sokba az egész így nem akartam vergődni,de akkor megfogadtam hogy a legközelebbi valami igényesebb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Szerintem úgy gondolhatta, hogy má az is jó ha van benne 60-as cső, nem kell annak végig nagynak lenni :P Az enyémbe is elkellene egy középdob, me pl Budapest-Ózd city után 10p csönd, hogy a zúgáson kívül más is halljak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2005 Megoszt Elküldve Október27, 2005 Az enyim alatt házi túnying 60-as rencer van, középdob nélkül, visszatömött remus dobbal. :P Én ébresztem a szomszédokat, sőt az egész utcát. Csak ritkán akarnak meglincselni. 8) Persze mert tolod neki és nem érnek utol :wink: :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kzotya Elküldve Október28, 2005 Megoszt Elküldve Október28, 2005 Hali! Láttatok-e már valahol B vekin kétoldali hátsó kipuff. aplikációt részletesen, alulról fotózva (az enyém 1.8-as), ha lehet képekkel. Ilyet szeretnék csináltatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október29, 2005 Megoszt Elküldve Október29, 2005 Hali! Láttatok-e már valahol B vekin kétoldali hátsó kipuff. aplikációt részletesen, alulról fotózva (az enyém 1.8-as), ha lehet képekkel. Ilyet szeretnék csináltatni! Szia! Igazándiból szerintem majdnem mindegy hogy milyen autóra csináltatod a "duplex" hátsódobot mert én kialakításukat tekintve olyan nagy különbséget nem láttam közöttük. A legelterjedtebb az 1dobos változat,amikor a gyári hátsódobod helyén egy speciális dob van,aminek a kimenő oldalán két cső távozik.Az 1ik a jobb a másik a bal oldalra van elvezetve. Ilyeneket láthatsz itt is: http://www.janokipufogo.hu/jacky4.php És persze van olyan is hogy valahol a hátsódob előtt a kipufogócső elágazik y-ba és így két hátsódobot is kaphat a gép persze két oldalon.(feltéve ha van neki hely) De ezt szerintem 1 valamire való kipufogós tudni fogja. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ma uninstallálva lett az Astra középdob+sportvég combó, mert elég repedtfazék hangja volt a gépsasnak+rezonált, rázta a dolgokat.Helyette fel lett rakva egy ULTER fedőnevű sportdob, duplakocka véggel, középhangos kiszerelésben, 30e.-ért.Most már én is tudom, hogy mi az a kultúrált sportdobhang feeling.Kellemes mélymormogó hangja van, és nagyobb fordulaton sem zavaró.Élvezkedtem is vele hazáig! :P Képeket később dobok fel! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Létezne hogy amit nálunk univerzális sport katalizátor néven árulnak és 30-tól 70eft-ig el is kérik az árát,az az USA-ban "high-flow"néven fut és mondjuk az itthoni ár töredékéért is meg lehet venni egy kis ügyeskedéssel? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Eastern-Cat...1QQcmdZViewItem Csak azért kérdezem mert a lassacskán hozzám kerülő középrész miatt,nekem valamit változtatnom kell a katalizátor környékén a csatlakozás mássága miatt. A gyárit meg nem szivesen vágnám el. :roll: warwolf! Nem értettem egészen eddig neked 1 astra középdob volt átalakítva hátsódobnak?És a középrész az gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 warwolf! Nem értettem egészen eddig neked 1 astra középdob volt átalakítva hátsódobnak?És a középrész az gyári? Szószerint.Mivel a hátsódob akkor ment tönkre, mikor éppen a Corsámra költöttem ingem gatyám, szal v.hogy át kellett vészelni, de ez volt az eredeti cél.Egy normális hátsódob.Most megvan. A középdob pedig gyári középdob maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 warwolf! Nem értettem egészen eddig neked 1 astra középdob volt átalakítva hátsódobnak?És a középrész az gyári? Ahogy mondod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 gyorsabb voltam :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Van ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Szószerint.Mivel a hátsódob akkor ment tönkre, mikor éppen a Corsámra költöttem ingem gatyám, szal v.hogy át kellett vészelni, de ez volt az eredeti cél.Egy normális hátsódob.Most megvan. A középdob pedig gyári középdob maradt. Ahhhhhha most már világos! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris22 Elküldve November10, 2005 Megoszt Elküldve November10, 2005 Ma uninstallálva lett az Astra középdob+sportvég combó, mert elég repedtfazék hangja volt a gépsasnak+rezonált, rázta a dolgokat.Helyette fel lett rakva egy ULTER fedőnevű sportdob, duplakocka véggel, középhangos kiszerelésben, 30e.-ért.Most már én is tudom, hogy mi az a kultúrált sportdobhang feeling.Kellemes mélymormogó hangja van, és nagyobb fordulaton sem zavaró.Élvezkedtem is vele hazáig! :P Képeket később dobok fel! :wink: miért pont ilyet vettél a 28millió fajta közül? :-) kérjük a képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts