Newl Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Nem kell egyből felkapni a vízet. Jó lenne ha visszatérnétek a kipuff témakörhöz. Köszi :) Vettem!Bocs :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ilyen erővel egy Ikarus busz hihetetlen sportos, mert bazi hangos. :D Jah!Ahogy hallod, hogy őrjöngenek a lóerők, legalább egy IFA platónyi korom kíséretében!Dieseltuning rulez! :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Noh... Akkor ezt nézd meg. Full rozsdamentes saválló dob dupla 90 es véggel. Igaz én is erre pályázok, de kit érdekel, ha másnak is ilyen lesz. Házilag gyártja egy srác. Itt az elérhetősége: Mohos Viktor +36-30-8500641 Igaz hódmezővásárhelyi, de garanciát is vállal és ez a dob 27 forint zsír új. Ja.. a kép: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/11897....jpg?1115644573 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/11897/19.jpg?1115644573 Így elsőre nem rossz!Aztán a hangja.................?Hallottál már ilyet szólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Bezony! Naggyon cool! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 hát a sportobbal nem vagyok elégedett, hosszú gyors tempóban elég hangos :lol: de városba hihetetlne jó hangja van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Tényleg szép az a dob.. Newl ha janóéknál, de sztem a legtöbb normális kupufosnál, csináltatsz, akkor fel is tod próbálni. GsiTominak is igy volt. Hozott a srác átmenőset, egykanyart meg mit tom mit.. odafogta a hátsódobot(jó nem tökéletes, mert kicsit szelelt), de kb-re már tudható volt, h milyen hangja lesz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Janó dob a legjobb, felpróbálhattam, heggesztéseket lefestették, tartókat szintén. ######a munkát csináltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Na, ezt kapjátok ki, vagy rakjátok be... vagy mittudomén... :lol: Turbo / BOV hang kipufogóba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Elképzelhető-e, hogy egy sportdob gyanánt hátra felrakott Astra F középdob érzésre mint ha nem fogná annyira az autót, és jobban is menne, mint a gyári hátsó dobbal?Vagy önámítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Elképzelhető-e, hogy egy sportdob gyanánt hátra felrakott Astra F középdob érzésre mint ha nem fogná annyira az autót, és jobban is menne, mint a gyári hátsó dobbal?Vagy önámítás? Én úgytudom,hogy a középdob álltalában átmenő dob. Így valószínű jobb lett az öblítése a kipuf. rendszerednek és ezért megy jobban. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 Töröltem, mert Uhu elrontotta játékomat! :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 gyorsabb voltam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Az emberi hülyeség határtalan... és erre itt az újabb példa: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október12, 2005 Megoszt Elküldve Október12, 2005 Az emberi hülyeség határtalan... és erre itt az újabb példa: Nem hiszem el, az emberek nem normálisak :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 Hello!Meg szeretném kérdezni a véleményeteke abban hogy csak ha simán hátsó sportdobot teszek a gépre(G Astra) akkor is jó hangja lesz?Vagy további módosítások szükségesek(katalizátor kivétele stb)!Egyébként most vettem egy ######a kis dobot olcsóé aztán majd kdierül!de mivel még nem tettük fel érdekelne h mit mondtok erre a felvetésre miszerint lesz hangja vagy nem lesz hangja? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 persze, egy hangya######nyival erősebb lesz a hangja....de tényleg ne sokra számíts.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 értem,köszi!igazából én többre számítok mint hangya######nyi de majd akkor csalódom!mert a gyéri hang eléggé karcsú, és véleményem szerint a hátsó sport dob azért van hogy a hangot is sportosítsa!Reménykedem hogy azért bőven észrevehető lesz a különbség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 meg szeretnélek kimélni a nagy csalódástol ezért mondom ne nagyon reménykedj :? nekem a kipufogo klinikán odapróbálták, pöcsöltek vele nem csak összedobták és tetszik amit csináltak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Newl Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 de azért csak hallható lesz hogy van rajta sportdob...meg azért csak ér majd valamit!mert ha nem akkor pipa leszek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október13, 2005 Megoszt Elküldve Október13, 2005 valamennyire biztos.....legalábbis ha hátul állsz és nincs nagy környezeti zaj (amikor átmelegszik kicsit erősebb lesz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 A dobok csereberéje nem jelent nagyon sokat teljesítményben. max 1-2- ?4% ot ezt észre sem veszed max csak pszihikailag érzed férfinemiszerv@bbnak mert jó hangja van. Persze nem mindegy hogy mihez képest 2% egy alap 100LE-s gépen mondjuk a 102LE-t nem veszed észre. de ha módosítasz több olyan dolgot ami 1-5 %ot hoz akkor már kamatos kamat vagyis. efektiv több mint 2% az eredetihez képest.. meg ugye sok kicsi sokra megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 Bazz, erre a legjobb példa, hogy a 75LE Stiftből úgy lehet kihozni vagy 200LEt, hogy felmész a M...Tuning oldalra, és összevásárolsz minden f@szságot :( Mindenhez odaírják, hogy hány % többletteljesítményt ad... így könnyedén össze lehet hozni az elméletben többszáz százalék növekedést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 én ugy hallottam, hogyha kékledes ablakspricnim lesz, akkor 3 lóerővel lesz erősebb a motorom. ha kettőt teszek fel, akkor 6 lóerőm lesz? És ha a csomagtartóba van kettő darab tarcsiba??? :roll: :( amugy a sportdobok szerintem önmagában semmi értelme, csak annyi hogy ######a hangja lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
SZaB Elküldve Október14, 2005 Megoszt Elküldve Október14, 2005 én ugy hallottam, hogyha kékledes ablakspricnim lesz, akkor 3 lóerővel lesz erősebb a motorom. ha kettőt teszek fel, akkor 6 lóerőm lesz? És ha a csomagtartóba van kettő darab tarcsiba??? :roll: :( amugy a sportdobok szerintem önmagában semmi értelme, csak annyi hogy ######a hangja lesz :D De ha teszel a csomiba mellé egy garnitúra világítós szelepsapit, akkor duplája is lehet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts