Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 652
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
nekem akkor is a kedvencem a lökhárítóra ragaszt6ó dupla kipuff vég, mely már több mérteben és formában kapható :lol: :D

Az milyen? muti képet. :shock:

Elküldve

láttam ilyet itt melóhelyemnél mikor kiszálltam hungárián a kocsiból, mégozzá 2x2 volt fenn...

so min twin turbo lett tőle az off autó :lol:

Elküldve
láttam ilyet itt melóhelyemnél mikor kiszálltam hungárián a kocsiból, mégozzá 2x2 volt fenn...

so min twin turbo lett tőle az off autó :lol:

ú bazz az már +10 LE :D :lol: :lol:

Elküldve

nekem ami most nagyon teccik az a Schubert végek, igaz áruk sem kispálya.

Viszont cserébe igen szépek!

Spanom sógorának kocsijáról löttem a képet igaz quality igen light de a lényeg láccik...

SRY de az autó nemkicsit OFF

v06.jpg

v15.jpg

Elküldve
BÁz 1 órát keresetm ezt a szart :lol:

SY%20S7402.gif

13 euro...

asszem ez mindent elárul (és plusz 5LE :D )

Megérte megkeresni :lol:

Köszi.

Ezt kombinálni kell a géptetőre ragaszható szívócsövekkel.

• 3 weeks later...
Elküldve

Hát mi történt velem ma!Megálltam egy helyi OFF autószervízben, mert hawerlamourral volt némi beszélnivalóm.Erre szól a kollégája, hogy valami kilóg a sportkipuffvégemből.Mint ha elgázoltam volna valakit, és a haja lenne.Erre mondtam, hogy tudtam én, hogy nem fekvőrendőr volt, de már min1.Szóval kijött némi kőzetgyapot a sportkipuffvégből.Érdekesen nézett ki! :lol:

Elküldve

Aztec, hasonló végek vannak kinnt a kirakatban a Janóéknál is...

Nekem nagyon bejövős, de inkább valami luxusverdához tom elképzelni...

...akinek eddig viszont mutattam fikázta... :roll:

• 3 weeks later...
Elküldve

Sziasztok! Érdekelne hogy a Bosal dobokról tudna valaki valami véleményt mondani? 1,4-es 8v-s Astrára szeretnék, kiváncsi lennék milyen a hangja és mennyivel jobb mint a gyári, arra gondolok hogy a gyári dobnak ha jól tudom elég nagy a folytása.

Elküldve

ha sima utángyártottat veszel, akkor nincs különbség se hangban, se másban

legalábbis nem észrevehető

ha a bosal sportváltozatát választod, akkor az már más (bár az ára durva)

Elküldve

Az egyik haverom ilyent vett a Citromra Xsara vagy hogy írják, ő így hívja láttam amikor még nem volt felszerelve nagyon szép,nálunk 17e-ért adják! :lol:

Elküldve

Kikérném a véleményetek a következőről, amelyet Én is szeretnék, egyik haveromnak van ilyen és első nézésre tök jó és főleg olcsó :lol:

dob körbe fúrva 4-5 db kis lyukkal

rá egy szép króm vég és kész is

tiszta olyan hangja van mintha az egész dob cserélve lett volna

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.