moti Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nekem ilyen paragi dobom van: http://www.paragikipufogo.hu/images/sport_...00as_par010.jpg És majdnem ugyanaz a hangja van mint a gyárinak :S Ez normális, pedig 100as kipufogó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Nekem ilyen paragi dobom van: http://www.paragikipufogo.hu/images/sport_...00as_par010.jpg És majdnem ugyanaz a hangja van mint a gyárinak :S Ez normális, pedig 100as kipufogó Ugyan ez a gondom nekem is de az enyém DTM ovál! Egy gázgyorsítón még gondolkodok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ugyan ez a gondom nekem is de az enyém DTM ovál! Egy gázgyorsítón még gondolkodok! Gondolod, hogy egy több méter hosszú gondosan megtervezett és felépített rendszeren változtatna bármit is jó irányban egy beépített gondolom univerzális gázgyorsító? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Gondolod, hogy egy több méter hosszú gondosan megtervezett és felépített rendszeren változtatna bármit is jó irányban egy beépített gondolom univerzális gázgyorsító? ^_^ Hát nem tudom,lehet hogy nem nagyon! A dobomat muszáj volt lecserélnem mert a gyári tönkrement! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Hát nem tudom,lehet hogy nem nagyon! A dobomat muszáj volt lecserélnem mert a gyári tönkrement! Igazából, levett hátsó dobbal, enyhén volt csak hangosabb "sportosabb" a kocsi hangja, jobban meg nem ment. Csak úgy viszonyításként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Igazából, levett hátsó dobbal, enyhén volt csak hangosabb "sportosabb" a kocsi hangja, jobban meg nem ment. Csak úgy viszonyításként. Az a gondosan megtervezett picit erős kifejezés :D 1.4-1.6 ugyan az a kipuff rendszer, gondolhatod mennyire precíziós szerkezet ^_^ Egyébként Udi cartársat kérdezd csak meg mit jelent kipuff és kipuff közötti különbség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Az a gondosan megtervezett picit erős kifejezés :D 1.4-1.6 ugyan az a kipuff rendszer, gondolhatod mennyire precíziós szerkezet :D Egyébként Udi cartársat kérdezd csak meg mit jelent kipuff és kipuff közötti különbség ;) Jó-jó, te most kinek szurkolsz? ^_^ :D Amúgy a gázgyorsítóra céloztam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Egy 1.4-es astrahoz mit ajánlotok hogy jobb hangja legyen de vizsgán is átmenjen! Paragi dob gázgyorsítóval vagy? Már vagy kb 3x le lett írva, hogy paragi dobbal, ha van hozzá műbizonylat, helye válogatja hogy átmegy-e vagy nem, de a gázgyorsítót felejtsd el, azzal már tuti nem fog átmenni. A legegyszerűbb megoldást meg már leírtam, úgyhogy nem fogom még egyszer ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Már vagy kb 3x le lett írva, hogy paragi dobbal, ha van hozzá műbizonylat, helye válogatja hogy átmegy-e vagy nem, de a gázgyorsítót felejtsd el, azzal már tuti nem fog átmenni. A legegyszerűbb megoldást meg már leírtam, úgyhogy nem fogom még egyszer ^_^ Pedig ismétlés a tudás anyja :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jó tudom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Már vagy kb 3x le lett írva, hogy paragi dobbal, ha van hozzá műbizonylat, helye válogatja hogy átmegy-e vagy nem, Off stiftemre vettem dupla csövű Paragit.Miután a gépsárkány eladásra került, a dob lementődött előtte róla, és eladtam a Régi Swift klub elnökének aki ilyet keresett.Később mondta, hogy a dob, egy tél alatt lerohadt az autóról...... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Off stiftemre vettem dupla csövű Paragit.Miután a gépsárkány eladásra került, a dob lementődött előtte róla, és eladtam a Régi Swift klub elnökének aki ilyet keresett.Később mondta, hogy a dob, egy tél alatt lerohadt az autóról...... ^_^ Nekem corsa b-n van most 80as végű paragi dob, mielőtt feltettük azért kívülről lerozsdamaróztam a dobot és kapott vmi hő és időtálló festéket mert a hó, só, latyak stb szépen kezdte megenni a tavalyi tél alatt. Különben ez szerintem gyártmányhiba lehet mert több embertől hallottam már h a paragik nem egy időtálló szerkezetek. Arra jó ,hogy ne a gyári legyen, és ne üvöltsön mint mostanság lehet kapni fast and fourius dobokat. (ezzel nem lenézem őket csak kilométerről lehet hallani ,hogy jön egy erőgép, legalább 1literes motorral) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 (ezzel nem lenézem őket csak kilométerről lehet hallani ,hogy jön egy erőgép, legalább 1literes motorral) Nekem is ilyenen volt! ^_^ Nem ment, de legalább hangos volt! :D Egyébként sportdobként nekem az Ulter jött be.Csak akkor volt hangja, ha akartam.Normál haladás mellett inkább a szél és futóműzaj jött be az utastérbe.Gázadásnál viszont rázendített. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nekem is ilyenen volt! ^_^ Nem ment, de legalább hangos volt! :D Egyébként sportdobként nekem az Ulter jött be.Csak akkor volt hangja, ha akartam.Normál haladás mellett inkább a szél és futóműzaj jött be az utastérbe.Gázadásnál viszont rázendített. :D Nekem is ezek a fajták tetszenek, aminek azért van hangja de egy hoszabb út alatt nem szakad szét a fejem ;) Haver 1.1es Fiat punto-án van remus rendszer. Na mikor leértünk balatonra vidékről (kb 150km) akkor azt mondtam hogy inkább vonattal megyek mert ez brutális. Jó-jó de hosszútávon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Jó-jó de hosszútávon :D A hangos dobok leginkább ilyen városi rajcsúrozáshoz jók.Általában ezek az olcsóbb kategóriák.A drágábbak már normálisan megvannak tervezve.Remus, Ulter, meg még mittomén.... Én pl. kihangoskodtam magam, elvagyok a B Vectrám szép csöndes uras, de ha kell akkor nagyon is menős mivoltával. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ezért kell venni saválló acélból készült sportdobot. Barátnőmnek azt vettem 1éve. Hát a kocsin több rozsda lett azóta, mint a dobon. Szerintem a kocsija már sehol nem lesz akkor, amikor ez a dob még vígan muzsikálni fog. :D Az enyém alatt pedig egy Remus sportdob van, katalizátor nélkül. Imádom a hangját, hangos ez tény, de én így szeretem. Hosszú úton zavaró, de én így szeretem. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Ezért kell venni saválló acélból készült sportdobot. Barátnőmnek azt vettem 1éve. Hát a kocsin több rozsda lett azóta, mint a dobon. Szerintem a kocsija már sehol nem lesz akkor, amikor ez a dob még vígan muzsikálni fog. :D Az enyém alatt pedig egy Remus sportdob van, katalizátor nélkül. Imádom a hangját, hangos ez tény, de én így szeretem. Hosszú úton zavaró, de én így szeretem. ^_^ hát ez így van..de a dob nem lesz eladva csak a kocsi, :D majd át lesz rakva az astrára ;) ford meg szétrohadhat tőlem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 És ezeket az Ulter dobokat műszakin elfogadják vagy ezeket sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 És ezeket az Ulter dobokat műszakin elfogadják vagy ezeket sem? Most az összes márkát végig fogod kérdezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 És ezeket az Ulter dobokat műszakin elfogadják vagy ezeket sem? Nekem elfogagták.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nekem elfogagták.... Csak úgy bementél a vizsgáztatni a kocsit ugye ? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Most az összes márkát végig fogod kérdezni? Nem nem! Mert azt láttam hogy TÜV engedély van hozzá de nem tudom az mire jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nem nem! Mert azt láttam hogy TÜV engedély van hozzá de nem tudom az mire jó! Ha megállít a rendőr, vagy a kpm, akkor van mit lobogtatnod ^_^ Vagy elfogadják vagy nem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Csak úgy bementél a vizsgáztatni a kocsit ugye ? :D A fehéret úgy ahogy megépítve volt, ültetéssel, tuning hátsó lámpákkal, szemöldökkel, kartervédővel, sportbetét szűrővel. ^_^ Nem kellett +pénz.Ahhoz legalább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Nem nem! Mert azt láttam hogy TÜV engedély van hozzá de nem tudom az mire jó! És mit kezdjen a magyar KPM-es a német TÜV-ös papírral? Mint tudjuk, amit kint valamilyen engedéllyel használhatsz közúton, az itt még több mint valószínű, hogy illegális. Amúgy tudjátok, hogy ezek a TÜV-papírok mik? Ezekkel kint is csak annyit lehet kezdeni, hogy bemész velük a TÜV-höz és beíratod a forgalmiba a dolgokat és mivel van róla TÜV-vizsga, így nem kell ott a vizsgabiztosnak mocsok drágán bevizsgálnia magát az alkatrészt, hanem csak ellenőrzi, hogy szakszerűen van-e beszerelve. Ha olyan papírod van hozzá, hogy ABE, azaz "Allgemeines Betribserlaubnis", na akkor kint sem kell a TÜV-höz szaladgálni beíratni, hanem csak simán beszereled és go. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts