Gepard Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Megnyugodtam, mélykék megtalálta Kecskemét két legfigyelmetlenebb opelklubosát :) Még J0hnny is alkothatna valamit és teljes lenne a kép :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Én inkább az olcsó is legyen, és olyan legyen ami nekem is tetszik mint külsőben mint hangban, töröm a fejem.Nem márka függő, mert először mást kell majd még upgradelni a gépen.Azért is i nformálódom már most. Kemény dió betartani az álltalam eltervezett építési folyamatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 www.zeus.inf.hu 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 V.mi iyesmire gondoltam, de kocka véggel.Viszont az ára is "konkrét", bár munkavégzés minőségéről nincsenek kétségeim, különben nem ajánlottad volna őket.Mérlegelek. :) :arrow: gondolkodj padawan, tréning felvesz odamegy és duma. ennyin múlik, hogy mit mennyiért hozol el :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Nekem ez tetszik: http://skoda135gli.uw.hu/remus1.gif 264 euro - kb. 62000... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Érdekel valakit egy gyári sérülésmentes astra gsi16V (ugytudom, hogy csak 16V-sen volt ilyen vég gyárilag)kipufogó vég(dísz) Ez az automon volt , már rég levettem de csak most került megint a szemem elé.Gondoltam hátha kell valakinek. Ez két darabból áll, fekete színű(karcmentes), és enyhén ovál-kocka :?: :roll: és ferdén lecsapva a vége. Képem nincs róla! Baráti áron eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vajda Tivadar Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Sziasztok!Szeretném a segitségemet felajánlani!Nekem az astrán egy nevenincs dob van fent.5 évet volt a polón,2 éve az astrán!Egész normálisan duruzsolós hangja van.Na persze az ára is kellemes volt !De van ennél szebb is jobb is!Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Sziasztok!Szeretném a segitségemet felajánlani!Nekem az astrán egy nevenincs dob van fent.5 évet volt a polón,2 éve az astrán!Egész normálisan duruzsolós hangja van.Na persze az ára is kellemes volt !De van ennél szebb is jobb is!Üdv! Ezt most nem értem, mit akartál ezzel közölni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Ezt most nem értem, mit akartál ezzel közölni? Gondolom azt, hogy tud még szerezni olyan nevenincs dobot, amilyen neki is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Biztos fáradt lehetek 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február1, 2005 Megoszt Elküldve Február1, 2005 Biztos fáradt lehetek 8) nem. csak őszinte, mert megkérdezted - ugyanis benn mhelyemen éjn is elgondolkodtam, hogy akkor most mi is? 3x elolvastam, majd nemszólszámnemfájfejem alaptétel módja szerint hagytam is majd kiderül alapon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Tud valaki diesel specifikus sport dobot mert azok egy picit mashogy néznek ki és nem lehet teljesen áteresztő mert akkor veszit a picike a nyomatékból (nyomatekvesztés joval nagyobb mint a kapott lóerő ergo nem eri meg a befektetés). A hangja meg ugy se lesz olyan mint a benzines kolegáké de nem is az a cél 1-2Le több és örülök mert itt egy pici ott egy pici az már érezhető. Ha tud valaki ilyen dobrol akkor szoljon köszi Na ez érdekes :) TDI, PDTDI szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 mi az erdekes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 mi az erdekes? A specifikus dob, TDI, PDTDI, stb, sima td :?: nem lehet légáteresztő :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Minket Td-seket lenéznek az a baj! Nem vesznek minket komolyan és nem látnak bennünk üzletet az a baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Minket Td-seket lenéznek az a baj! Nem vesznek minket komolyan és nem látnak bennünk üzletet az a baj! Na most szívemből szóltál :) a való világ a komoly dizilnél kezdődik, és bizony ezek a verdák sorra verik berzines társaikat :wink: mimeg próbálkozunk így +úgy szerényebb határokon belül. De azé oda füstölünk a hefnijük alá :smt098 Az már csak hab a tortán hogy a legjobb tuningdizil a W -töl származik szerintem :smt097 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Minket Td-seket lenéznek az a baj! Nem vesznek minket komolyan és nem látnak bennünk üzletet az a baj! ez hüeség kollega má' megbocsájsss... az utóbbi pár év nem ezt bizonyítja, még nálunk MO-n sem! Figyeld csak + :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Ezt nem ugy szó szerint értettem hogy pl az én automhoz nics toronymerevítő mert diesel, Tuningrol nem is beszélve egy év alatt egy céget találtam aki tud vele kezdeni valamit, Kipufogó pedig miért nincs diesel specifikus... :) De azért nem panszkodom!!! Fejlődünk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 értem :idea: tm: csináltatni kő', kipuff azé jó sok helyen vaan, td meg aztán lehet építeni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Na egy lámer kérdés. A szélesebb felni és a toronymerevítés között vonható-e valamilyen párhuzam? A toronymerevítés ajánlott-e a szélesebb felnihez, vagy most oltári hülyeséget kérdeztem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Na egy lámer kérdés. A szélesebb felni és a toronymerevítés között vonható-e valamilyen párhuzam? A toronymerevítés ajánlott-e a szélesebb felnihez, vagy most oltári hülyeséget kérdeztem? "Sport kipufogódob és króm vég" témában miért lenne ez hűleség :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 "Sport kipufogódob és króm vég" témában miért lenne ez hűleség Már látom, tetszene törölni és megfelelőbe áthelyezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2005 Megoszt Elküldve Február2, 2005 Már látom, tetszene törölni és megfelelőbe áthelyezni? Neeem kell mindent egyből törölni. Szerintem vésd be ide : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=59&start=795 és készhhh :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsaA Elküldve Március31, 2005 Megoszt Elküldve Március31, 2005 Sziasztok. Tud nekem segiteni abban valaki, hogy ha kell akkor milyen engedély kell a sport kipufugóra? Mivel hangos(a rend örei szerint, szerintem pont jó). És hol lehet olyat beszerezni? Elöre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts