aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 mélyül az még figyeld meg, spanom off 1.3as szusija mindenkit elnyom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 de ez nm bántóan mély. mert akkor vettem volna egy gagyi powerfullt, vagy magnumot vagy tudomisén milyen ratyit. ennek SZÉP hangja van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 "powerfullt"=gagyi... :) Azt hiszem hogy Gabinak is ilyen van... :wink: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Én is gondolkodom valamilyen szolidabb hangú sportdob feszerelésén ,de pl. gondolkodóba estem néhány dologgal kapcsolatban.(X16XEL) Ha esetleg kiveszem a középső dobot, és csak egy cső megy hátra a sportdobig, akkor mennyiben befolyásolja ez a kiáramló kipufogógáz hőmérsékletét, katalizátor, lambdaszonda értékei, ilyenek.Az, hogy esetleg hangosabb lesz, kétségtelen.Én nékem amúgy speciell a dupla kipufogóvég(Remus kopp.) tetszik, és nem is ragaszkodnék üvöltő hanghoz, de pls. egy ilyen használt Remus olyan 30-40e. körül mocorg, most kérdés, hogy maszekon csináltatott dob esetén ez az érték mennyire mozdul lefelé.Valamint további igényeim között szerepel még, hogy 3000-ig ne nagyon üvötsön, de utána azért jöjjön meg a hangja szép lassan.Tehát a kérdés:-Ki mit javasol?- :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 én csak ismételném önmagam: ha csináltatsz brutus (kipuffklinika) vagy supersprint, remus (janodob) ha áll a zsé és nem tudod hova tenni remus sportdob nem univerzális olyan 70-10e körül mozog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 3000-ig ne nagyon üvötsön, de utána azért jöjjön meg a hangja szép lassan. Ki mit javasol?- :?: Univerzális sport dob :arrow: Kipufogóklinika az pont ilyen... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 ezt ajánlottam éjn is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Tudom, akartam is rád hivatkozni, de nem akartam nyallerkodni. :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Tudom, akartam is rád hivatkozni, de nem akartam nyallerkodni. :) :wink: 8) este jössz? vigyem a cd2-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 8) este jössz? vigyem a cd2-t? Lécci lécci! :prayer: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Voltam a Bárdinál és megkérdeztem milyen sportkipufogojuk van ... Aztmondja van zsír új Paragi(?) dob duplacsövű 12ért kedvezménnyel... :) Ez meg milyen ? Valakinek van tapasztalata vele ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 éjn még azéletben nem hallottam róla se jót se rosszat, de ez nem jelent semmit. Az árából következtetve nem lehet valami nagyszám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 éjn még azéletben nem hallottam róla se jót se rosszat, de ez nem jelent semmit. Az árából következtetve nem lehet valami nagyszám. De u.a mint egy utángyártott hátsó dob! Akkor már kiprobálom milyen lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 miért nem veszel olyat ami már bevált, bizonyított? nem kötöszködésből, csupán jószándékból irom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 miért nem veszel olyat ami már bevált, bizonyított? nem kötöszködésből, csupán jószándékból irom... Gergőnek abszolút igaza van. Egy bizonyos szint alá nem érdemes menni, ha van lehetőséged kicsit drágábbat venni. Jelen esetben ki tudja, hogy mennyit fog bírni a dob ? Mennyi gari van rá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Január8, 2005 Megoszt Elküldve Január8, 2005 Gergőnek abszolút igaza van. Egy bizonyos szint alá nem érdemes menni, ha van lehetőséged kicsit drágábbat venni. Jelen esetben ki tudja, hogy mennyit fog bírni a dob ? Mennyi gari van rá ? 1 év gari van a dobra ha jol emléxem majd megkérdem ... Sportdobot érdemes venni használtba ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Tud valaki diesel specifikus sport dobot mert azok egy picit mashogy néznek ki és nem lehet teljesen áteresztő mert akkor veszit a picike a nyomatékból (nyomatekvesztés joval nagyobb mint a kapott lóerő ergo nem eri meg a befektetés). A hangja meg ugy se lesz olyan mint a benzines kolegáké de nem is az a cél 1-2Le több és örülök mert itt egy pici ott egy pici az már érezhető. Ha tud valaki ilyen dobrol akkor szoljon köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 1 év gari van a dobra ha jol emléxem majd megkérdem ...Sportdobot érdemes venni használtba ? Hát jobb lenne, ha 2 év lenne :roll: Használtat vásárlását passzolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Aztec, Agressor, köszike.Utánanézek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 http://www.janokipufogo.hu/ ha ide mész szólj, tuok seggíteni :wink: a másik: http://www.kipufogo.hu/ ő náluk is csináltattam már 2x rendszert, meg SOS munkákat és nagyon korrektek és precízek és árban vannak (hint: no szla, no ÁFA, benne vannak shimán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 http://www.okossag.hu/janokg/displayimage....?album=19&pos=2 V.mi iyesmire gondoltam, de kocka véggel.Viszont az ára is "konkrét", bár munkavégzés minőségéről nincsenek kétségeim, különben nem ajánlottad volna őket.Mérlegelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 ....Viszont az ára is "konkrét", bár munkavégzés minőségéről nincsenek kétségeim.... Munkavégzés minősége :?: Ezek SuperSprint dobok, nem ők gyártják :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Tisztelt Uram! :) Én arra gondoltam, hogy ha Aztec is ajánlja őket, esetleg nem melózhatnak rosszul.Pl. felrakás, marketing, ilyenek. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Nekem is a Janóék csinálták a Duál csodát és egész jó lett.. :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Tisztelt Uram! :) Én arra gondoltam, hogy ha Aztec is ajánlja őket, esetleg nem melózhatnak rosszul.Pl. felrakás, marketing, ilyenek. :wink: Most megúszod ennyivel, de legközelebb jobba figyelj :wink: Akkor valami prémium kategóriás dob beszerzésében töröd a fejed ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts