Sörös Sanyi Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 Srácok, ha valakinek van elfekvőben ilyen, akkor vevő vagyok! Ez nagyon szép! Bár, az én rozsdás, kiégett rendszeremnél minden szebb. Viszont a hangját eddig nem nagyon űbereli semmi. Lassan én is beruházok egy új rendszerre, mert azért ez így csak nem az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március28, 2006 Megoszt Elküldve Március28, 2006 ha kell megtaláltam a mostani dobom előző végét (tudtok követni? :) ), ha kell az is szabad préda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ma begördültem egy kipuffoshoz, mert cserés lesz a hátsó dobom... gondoltam, eljátszok a gondolattal, hogy mit tegyünk rá... aminek egy pici hangja is lenne! :) Kattintsatok a képekre! Ez most csak egy próba volt... élesben kicsit bentebb kerülne. ;) Vagy jobban állna egy hasonló, ám sima, egyenes vég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) én is egyenes véget akartam próbálni, mert ez annyira nem teccik... azok igen... csak most olyan nem volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) Nekem is ez a bajom vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Nekem nagyon nem tetszik a felfelé álló vég, úgy általában. Meg az eső is beleesik. :) Kondenz víz sem jön ki belőle, így szépen egyenletesen rohad télen-nyáron. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Értettem... és egyértelműen bebizonyosodott, hogy jól gondolkodtam, amikor az egyenes véget kértem! ;) Mert abba nem lehet csak úgy belepisilni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Értettem... és egyértelműen bebizonyosodott, hogy jól gondolkodtam, amikor az egyenes véget kértem! ;) Mennyibe került az egyenes vég? Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Mennyibe került az egyenes vég? Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :) 9e Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 9e Ft. Thx. már legalább tudok viszonyítani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Mennyibe került az egyenes vég? Én is egyenes ovál kipoffogó véget szeretnék. :) van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Keresek képet vájjá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Vadkerti képet láttam azon meg egy dupla van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Vadkerti képet láttam azon meg egy dupla van ;) Az a dob van fent most a Kadettemen. :lol: van egy olyanom is ;) nézz bw-s képeket, azon még a régi vég van fenn....azt kéred? Ahha ilyet szeretnék. :D :) De aztán mást már nem kérek a kocsidról. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ahha ilyet szeretnék. ;) :) De aztán mást már nem kérek a kocsidról. ;) ;) Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :D Dobsz egy képet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :) Dobsz egy képet? ;) Amint működni fog a képtáron a képfeltöltés akkor persze. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Kondenz víz sem jön ki belőle, így szépen egyenletesen rohad télen-nyáron. :) Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. ;) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el. De sztem is inkább egyenes legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. :) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el. De sztem is inkább egyenes legyen. Az lesz! Csak most kifogytak... De holnap felkerül a dob... aztán ha meglesz a vég, akkor az is. Kíváncsi leszek a hangra és az optikára is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Ezeknek az ovál, felfelé álló végeknek az alsó részén vannak azok a furatok, ahol a kondenzvíz, eső, és másegyéb. :) dolgok ki tudnak folyni.Szal nem rozsdásodik oly gyorsba el. De sztem is inkább egyenes legyen. Ez igy van.. nekem sufnituning, de gyakorlatilag pont igy van.. a "gyári vég középpen belemegy a DTM végbe, az meg alul nincs körbevarva, van egy kis rész szabadon.. ott ki tud folyni.. de ettől függetlenűl esős, illetve hüsibb időben nyomta ám a párát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Egyébként Albertnek is ilyen van fent a GSi alatt/mögött, és sztem nagyon jól sikerült darab. :) Akár képet is linkelhetne róla, mert én biz' nemcsináltam, míg nálam volt, bevallom töredelmesen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Lehetne arról szó, hogy mi is gyönyörködjünk benne? Elvégre ez a topic pont ezekről szól! :) Dobsz egy képet? ;) Na sikerült feltölteni a képet. (Norbi ha zavar nyugodtan vedd le linkre) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Kb. ilyen lesz nekem... A dob felkerült...már duruzsol szépen... kíváncsi leszek milyen lesz, ha "beérik". A vég csak 1 hét múlva lesz fent. :) Az még egy picit változtat majd a "hangoláson". Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Kb. ilyen lesz nekem... A dob felkerült...már duruzsol szépen... kíváncsi leszek milyen lesz, ha "beérik". A vég csak 1 hét múlva lesz fent. :) Az még egy picit változtat majd a "hangoláson". Legyél türelmes és meglátod faca lesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Legyél türelmes és meglátod faca lesz :) nekem ilyen volt a kabrióson mikor megvettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts